Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
—¹Az a baj, hogy csak 3000 maradt az ügylet végén nálam Az ok: Megvettek tölem egy Ural kormányt a Veteránapróról. A vevő utánvétellel szerette volna ezt megkapni. Szépen becsomagoltam, s elbattyogtam a fatornyos falucskánk köldökzsinórjához, a helyi postahívatalba. Majdnem egy óra volt a zárásig, nem gondoltam volna, hogy egy utánvételes csomag elintézése több időbe kerül. Persze hogy nem fértünk bele az indítási ablakba, amikor a számítógép kezelését is a postavezetővel, telefonkonferencián intézte a kisasszony. De nem jött össze. Távoznom kellett, mert bezárt a posta, de kaptam ígéretet, hogy holnap Gizike, aki már látott olyat, aki hallotta, hogy hogy kell feladni egy ilyen csomagot, elküldi nekem, a feladóvevényt pedig kihozza házhoz másnap. Szépen leírtam minden dolgot, 3000 ft termékár, +postaköltség. Másnap nem jött a papír. Harmadnap sem. 4. nap végre itt volt. rajta szerepelt a termékár: 30000 ft. ( úgy gondolták elég nehéz, és biztosan rosszul adtam meg az árat, legalábbis ez volt az indok)
Na akkor felhívtam az MPL-t hogy javítsák a dolgot. De akkora már azt az információt kaptam, hogy a terméket átvették pár órája. Felhívtam a vevőt is, ő ecsetelte, hogy nem volt otthon, és a szülei vették át a csomagot, akik a magas ár miatt ki is bontották, mert kíváncsiak voltak miféle alkatrész kerül ennyibe. No akkor volt csodálkozás.
A vevővel megegyeztem, hogyha megjön a pénz, a különbözetet visszautalom. Meg is jött, A postán először bepróbálkoztak, hogy ennek az összegnek az átutalására ~2000 ft körüli díjat kell fizetni. Gondolom látszott rajtam, hogy nemsok választ el attól, hogy rájuk gyújtsam az irodát, így végülis bevállalták a költségét a visszautalásnak. Ennyi a sztorija a 30ezres Ural kormánynak.
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 okt. 22, 23:51.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Megkérdeztem a hirdetőt, hogy mennyi a jármű súly, illetve teljesítményadója. Mivel polgári használatra kínálja, gondoltam http://veteranapro.hu/pancelos/43036-mtlbu-eladoérdekes lehet. De válasz helyet törölte a kérdésemet.
Ez volt már ide bedobva? Mert igen érdekes ez a motyó! Kollarg kollégával már vizsgálgattuk a neten keresztül, s arra jutottunk, hogy ez valami ház barkács lehet? (szerintem beleeszkábálták a hátsó teleszkópot.) Vélemény?
Komment