Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Azért a most felbukkan "Jawa 175 Sport" is megér egy misét,pláne így papirok nélkül "igen olcsó"!. Hogy mitől sport? szerintem még az eladó sem tudja.

Komment

Talán így sikerül:
      Ural IMZ als Motorrad in Grigoriopol

Komment

Talán így sikerül:
        Ural IMZ als Motorrad in Grigoriopol
        Azért a lemenő nap megdobja a marketinget.

Komment

Csak azt tudnám, hogy akkor milyen lehet a sz@r állapotúhttp://veteranapro.hu/kipufogo/42922-simson-kipufogo

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Csak azt tudnám, hogy akkor milyen lehet a sz@r állapotú
            Jesszus! És mi a 3200 Ft? Ennyit ad ha valaki elviszi?

Komment

A muksó kicsit sincs elszállva...
              Csak annyira, mint majdnem az összes magyar Ural tulajdonos.
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ha már 10e. eurot kiad valaki egy ilyen motorra,
                Ural Motorcycles Europe | Ural T

Lehet választani.
                (Még akkor is ha a pucér hapsi már összeülte a valagával...)
                Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 okt. 22, 09:23.

Komment

(Még akkor is ha a pucér hapsi már összeülte a valagával... )
                  Ezzel vajon azt akarják sugallni, hogy ráköltöd majd a gatyádat is az üzemben tartására?
                  Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Láttam ilyen Wolf-ot élőben, oldalkocsival, felékszerezve táskákkal mindennel, pótkerékkel.... félelmetes egy csatahajó volt!!!

Komment

Csak annyira, mint majdnem az összes magyar Ural tulajdonos.
                      Te beszélsz, akinél 30.000 egy rozsdás ural kormány !

Komment

—¹Az a baj, hogy csak 3000 maradt az ügylet végén nálam
                        Az ok: Megvettek tölem egy Ural kormányt a Veteránapróról. A vevő utánvétellel szerette volna ezt megkapni. Szépen becsomagoltam, s elbattyogtam a fatornyos falucskánk köldökzsinórjához, a helyi postahívatalba. Majdnem egy óra volt a zárásig, nem gondoltam volna, hogy egy utánvételes csomag elintézése több időbe kerül. Persze hogy nem fértünk bele az indítási ablakba, amikor a számítógép kezelését is a postavezetővel, telefonkonferencián intézte a kisasszony. De nem jött össze. Távoznom kellett, mert bezárt a posta, de kaptam ígéretet, hogy holnap Gizike, aki már látott olyat, aki hallotta, hogy hogy kell feladni egy ilyen csomagot, elküldi nekem, a feladóvevényt pedig kihozza házhoz másnap. Szépen leírtam minden dolgot, 3000 ft termékár, +postaköltség. Másnap nem jött a papír. Harmadnap sem. 4. nap végre itt volt. rajta szerepelt a termékár: 30000 ft. ( úgy gondolták elég nehéz, és biztosan rosszul adtam meg az árat, legalábbis ez volt az indok)
                        Na akkor felhívtam az MPL-t hogy javítsák a dolgot. De akkora már azt az információt kaptam, hogy a terméket átvették pár órája. Felhívtam a vevőt is, ő ecsetelte, hogy nem volt otthon, és a szülei vették át a csomagot, akik a magas ár miatt ki is bontották, mert kíváncsiak voltak miféle alkatrész kerül ennyibe. No akkor volt csodálkozás.
                        A vevővel megegyeztem, hogyha megjön a pénz, a különbözetet visszautalom. Meg is jött, A postán először bepróbálkoztak, hogy ennek az összegnek az átutalására ~2000 ft körüli díjat kell fizetni. Gondolom látszott rajtam, hogy nemsok választ el attól, hogy rájuk gyújtsam az irodát, így végülis bevállalták a költségét a visszautalásnak. Ennyi a sztorija a 30ezres Ural kormánynak.
                        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 okt. 22, 23:51.
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Megkérdeztem a hirdetőt, hogy mennyi a jármű súly, illetve teljesítményadója. Mivel polgári használatra kínálja, gondoltam http://veteranapro.hu/pancelos/43036-mtlbu-eladoérdekes lehet. De válasz helyet törölte a kérdésemet.

Komment

De kár! Pedig Isten bizony kíváncsi lettem volna rá mennyit kellene leperkálni.

Komment

Lehet nem akarta közzétenni, hogy a fogyasztásához képest elenyésző?

Komment

Csepel 125 veterán motor maradvány Budapest XVIII. kerület ”¢ OLX.hu (korábban Apród)

Ez volt már ide bedobva? Mert igen érdekes ez a motyó! Kollarg kollégával már vizsgálgattuk a neten keresztül, s arra jutottunk, hogy ez valami ház barkács lehet? (szerintem beleeszkábálták a hátsó teleszkópot.) Vélemény?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X