Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Azért a most felbukkan "Jawa 175 Sport" is megér egy misét,pláne így papirok nélkül "igen olcsó"!. Hogy mitől sport? szerintem még az eladó sem tudja.

Komment

Talán így sikerül:
      Ural IMZ als Motorrad in Grigoriopol

Komment

Talán így sikerül:
        Ural IMZ als Motorrad in Grigoriopol
        Azért a lemenő nap megdobja a marketinget.

Komment

Csak azt tudnám, hogy akkor milyen lehet a sz@r állapotúhttp://veteranapro.hu/kipufogo/42922-simson-kipufogo

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Csak azt tudnám, hogy akkor milyen lehet a sz@r állapotú
            Jesszus! És mi a 3200 Ft? Ennyit ad ha valaki elviszi?

Komment

A muksó kicsit sincs elszállva...
              Csak annyira, mint majdnem az összes magyar Ural tulajdonos.

Komment

Ha már 10e. eurot kiad valaki egy ilyen motorra,
                Ural Motorcycles Europe | Ural T

Lehet választani.
                (Még akkor is ha a pucér hapsi már összeülte a valagával...)
                Utoljára szerkesztve a következő által: dongos78; 2014 okt. 22, 08:23.

Komment

(Még akkor is ha a pucér hapsi már összeülte a valagával... )
                  Ezzel vajon azt akarják sugallni, hogy ráköltöd majd a gatyádat is az üzemben tartására?
                  Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Láttam ilyen Wolf-ot élőben, oldalkocsival, felékszerezve táskákkal mindennel, pótkerékkel.... félelmetes egy csatahajó volt!!!

Komment

Csak annyira, mint majdnem az összes magyar Ural tulajdonos.
                      Te beszélsz, akinél 30.000 egy rozsdás ural kormány !

Komment

—¹Az a baj, hogy csak 3000 maradt az ügylet végén nálam
                        Az ok: Megvettek tölem egy Ural kormányt a Veteránapróról. A vevő utánvétellel szerette volna ezt megkapni. Szépen becsomagoltam, s elbattyogtam a fatornyos falucskánk köldökzsinórjához, a helyi postahívatalba. Majdnem egy óra volt a zárásig, nem gondoltam volna, hogy egy utánvételes csomag elintézése több időbe kerül. Persze hogy nem fértünk bele az indítási ablakba, amikor a számítógép kezelését is a postavezetővel, telefonkonferencián intézte a kisasszony. De nem jött össze. Távoznom kellett, mert bezárt a posta, de kaptam ígéretet, hogy holnap Gizike, aki már látott olyat, aki hallotta, hogy hogy kell feladni egy ilyen csomagot, elküldi nekem, a feladóvevényt pedig kihozza házhoz másnap. Szépen leírtam minden dolgot, 3000 ft termékár, +postaköltség. Másnap nem jött a papír. Harmadnap sem. 4. nap végre itt volt. rajta szerepelt a termékár: 30000 ft. ( úgy gondolták elég nehéz, és biztosan rosszul adtam meg az árat, legalábbis ez volt az indok)
                        Na akkor felhívtam az MPL-t hogy javítsák a dolgot. De akkora már azt az információt kaptam, hogy a terméket átvették pár órája. Felhívtam a vevőt is, ő ecsetelte, hogy nem volt otthon, és a szülei vették át a csomagot, akik a magas ár miatt ki is bontották, mert kíváncsiak voltak miféle alkatrész kerül ennyibe. No akkor volt csodálkozás.
                        A vevővel megegyeztem, hogyha megjön a pénz, a különbözetet visszautalom. Meg is jött, A postán először bepróbálkoztak, hogy ennek az összegnek az átutalására ~2000 ft körüli díjat kell fizetni. Gondolom látszott rajtam, hogy nemsok választ el attól, hogy rájuk gyújtsam az irodát, így végülis bevállalták a költségét a visszautalásnak. Ennyi a sztorija a 30ezres Ural kormánynak.
                        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 okt. 22, 22:51.

Komment

Megkérdeztem a hirdetőt, hogy mennyi a jármű súly, illetve teljesítményadója. Mivel polgári használatra kínálja, gondoltam http://veteranapro.hu/pancelos/43036-mtlbu-eladoérdekes lehet. De válasz helyet törölte a kérdésemet.

Komment

De kár! Pedig Isten bizony kíváncsi lettem volna rá mennyit kellene leperkálni.

Komment

Lehet nem akarta közzétenni, hogy a fogyasztásához képest elenyésző?

Komment

Csepel 125 veterán motor maradvány Budapest XVIII. kerület ”¢ OLX.hu (korábban Apród)

Ez volt már ide bedobva? Mert igen érdekes ez a motyó! Kollarg kollégával már vizsgálgattuk a neten keresztül, s arra jutottunk, hogy ez valami ház barkács lehet? (szerintem beleeszkábálták a hátsó teleszkópot.) Vélemény?

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X