Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

ennyire rendbehozni.
    A koszos zsanér, és a girbegurba kédergumi alapján én azért vakon nem hinnék ebben az autóban. Aki 2-300e Ft-ot kiad egy pocek felújítására, az ilyen apró csontokat nem fog bennehagyni.

Komment

Aki 2-300e Ft-ot kiad egy pocek felújítására
      Ez szerepel a leírásban:
      "Eladó a képeken látható eredeti állapotú nagyon keveset futott kispolák. 21000 km, hibátlan belső és külső. Érdemes megnézni. Az ár alkuképes, mert nem árulni hanem eladni szeretném."
      Szerintem aki kispolszkit akar, annak nem jön ki ennyiből egy felújítás és az még mindig csak egy felújított autó marad.
      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ez szerepel a leírásban:
        Valóban. Nem írta sehol, hogy felújításon esett volna át.....ilyen az állapota.

Komment

Csak óvatosan az ilyen hirdetőkkel lehet ez egy valós Mézes madzag! Szét volt bontva csak az a kérdés miért? Csáré hátsó lámpa Je. gléder is levételről tanuskodik és tényleg ha ilyen szép állapotban megmaradt miért olyan a zsanér.Még egy nem arról híres ez a tipus ,hogy ilyen állapotban megmaradnak a külső műa. elemek festés nélkül?. Persze hibát találni könnyebb mint egy gépet tényleg szépen megőrizni!.

Komment

A műanyagok kaptak rendesen szilikont, vagy lenolajat. Azért gondolom, mert nagyon csillognak. Én paraffinolajjal kentem át, attól csak selyemfényt kap. Pont ezért lett gyanús, mert három estémbe tellett, mire a műanyag cuccokat megmostam és áttörölgettem paraffinnal. A lökhárítókon pedig van egy vékony kemény réteg, amit le kell csiszolni, hogy beleszívódjon a paraffinolaj rendesen. Ezen szerintem rajta hagyták.

A szürke kárpit pedig nem tudom, hogy mennyire volt elterjedve, de a hirdetések szerint ritkaságszámba megy és a régebbi típusokban volt megtalálható.

- - - Updated - - -

Szét volt bontva csak az a kérdés miért?
            Üregvédelem lehet az ok. A mienknél is úgy tudták rendesen kifújni ezt az üreget, hogy levették a lámpákat.

Komment

" Teljesen felújított " igényes krómozással !http://veteranapro.hu/segedmotoros-k...riga-4-veteran

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                igényes krómozással
                nekem az a kapcsoló tetszik a legjobban, amit bemártottak egy vödör mészbe
                Igen költségtakarékos volt a felújítás...

Komment

Nem az eredetiség megőrzése volt a fő célja az tuti.

Komment

Látjátok milyen találékonyak a " Győzike krómot" leváltotta a fehér festék.Miért fricskázzátok mikor ily szépre sikeredett!.

Komment

Emlékeztek még erre a motorra (?) és a gazdájára....

Eladó Kawasaki z400GP - GPz400 - z400m1 - Képes Motor

Komment

Inkább teljesen újrafestett... A blokkot is lefújhatta volna... mondjuk aranyszínűre...

Komment

Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          Emlékeztek még erre a motorra (?) és a gazdájára....

Eladó Kawasaki z400GP - GPz400 - z400m1 - Képes Motor
                          Erről beszéltem akkor. Ez várható volt. Azért kellett csak az OT vizsga, hogy emelt áron lehessen eladni egy tucatmotort, ami ráadásul a fojtott változat, amit nem is keresnek. ..
                          Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2015 jún. 06, 07:49.
                          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Most ezzel mi van ? nem vagyok képben .

Komment

Az a 22.000 km. elég vicces úgy , " havonta néhányszor használta" ! Dumája mindenesetre van !

Komment

Most ezzel mi van ? nem vagyok képben .
                                Erről a motorról és tulajról van szó:http://veteran.forum.hu/bemutatkozas...73/index3.html
                                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X