Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Egri nkh hoz hordom vizsgáztatni, volt hogy ki se jöttek az irodából, meg engem ültettek föl a fékpadon. Mezőkövesdi okmányba járok és ha előtte minden papír jó akkor nem szoktak szólni egy szót sem de egyébként nem túl segítőkészek ott sem.

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Csinálhatnánk egy ilyen témát is, hogy hol érdemes ügyintézni.
      Itt is folyik a "kibeszélés".
      http://veteran.forum.hu/gepjarmuvek-...s-elmenyek-20/
      kollarg és soveny kedvelte ezt.
      A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

pannónia tl eredti

Erről mi a véleményetek? Ez így hiánytalan? Nem értek régebbi típusokhoz, még a saját P10-esemhez sem igazán. Ez tényleg nagy kincs? Szerintem az, de lehet rosszul látom a dolgot....

Komment

A nyerge nem stimmel, amennyire tudom a keskenyebb/kisebb kellene rá, ez pedig a későbbi fajta.
          Más nekem nem tűnik fel.

Kincsnek kincs, mert relatíve eredeti állapotában megmaradt. Az hogy kinek mennyit érne más kérdés, egyéni megítélés dolga az összeg hogy mennyire becsüli ezt az állapotot - meg mihez viszonyítja.
          -t5- kedvelte ezt.
          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            pannónia tl eredti

Erről mi a véleményetek?
            Ami ebben a motorban engem nagyon megfogott, az a már sokszor hajtogatott történelem. Ezt a motort megbecsülték, szerették, nem adták-vették évtizedeken keresztül. Ez látszódik az állapotán és azon, hogy még a gépkönyve is megvan (feltételezzük, hogy a sajátja).

Ennek a motornak minden bizonnyal van története, és tud mesélni, az eladó pedig tudja, hogy ennek ára van. Semmiképp sem kevés, de azt hiszem egy Rolls-Royce-ért sem csak az anyagköltséget számlázzák.

Ha megtehetném, biztosan megvenném.
            kollarg, Tamás78 és -t5- kedvelte ezt.

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              A nyerge nem stimmel, amennyire tudom a keskenyebb/kisebb kellene rá, ez pedig a későbbi fajta.
              Egy barátomnak szintén '55-ös TL-je van es ugyanilyen az ülése.
              Használtautó.hu - eladó használt és új motorkerékpár kereső
              De itt bizonyítani látszik, hogy 55-ben lehetett mind kétféle ülés! Kár, hogy az 55-ös keskenyülésről lemaradt a fotó, de azt írja, hogy "Ritka kevés példányszámban gyártott", tehát a többire is kellett ülés, így valószínű a "vastag" forma került a maradékra!
              Tamás78 és soveny kedvelte ezt.

Komment

chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                pannónia tl eredti

Erről mi a véleményetek? Ez így hiánytalan? Nem értek régebbi típusokhoz, még a saját P10-esemhez sem igazán. Ez tényleg nagy kincs? Szerintem az, de lehet rosszul látom a dolgot....
                Sziasztok!
                Ez kint volt a Szigetszentmiklósi börzén egy 250-es Csepel társaságában egy utánfutón, bár ott már egy 20-assal többe került. Hát... mit mondjak mindkettő gyönyörű volt!!! Nekem a hátsó sárvédője volt érdekes. Az oldalán egy peremezés futott végig, és még ilyet nem láttam.
                Bár tudom ez nem ebbe a topicba tartozik, de nálam hozzáértőbb mondhatna erről a sárvédőről valamit.

ui.: Az enyém is vastagüléses 55/12, tehát valószinüleg volt ilyen.

Click image for larger version

Name:	20120318462.jpg
Views:	1
Size:	205.7 KB
ID:	130933Click image for larger version

Name:	20120318464.jpg
Size:	205.6 KB
ID:	130934Click image for larger version

Name:	20120318463.jpg
Size:	203.0 KB
ID:	130935
                kollarg, Tamás78 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ha utánanéztek az eladónak a googleben van róla több cikk is, megvolt neki szinte az egész magyar sorozat, a veteránaprón is hirdetve volt, még maradt neki pár a gyüjteményből (tl, tlt, t1, tlb stb) de azokat is árulja, a 250-es csepel eladásra készült. Nagyon rendes segítőkész emberként ismertem meg ért a magyar motorokhoz de szerintem kicsit belefáradt a gyűjtésbe. Én láttam nálla ezt a tl-t is ha valaki eredetit akkar akkor ajánlom neki.
                  Tamás78, -t5- és soveny kedvelte ezt.

Komment

A prototipusok prototipusa lehet ez a P12-s, megelőzte korát.
                    Eladó használt PANNONIA P12, 1965-ös (3. hó)

Az egy hengeres P21-s is megérkezett a piacra.
                    Eladó használt PANNONIA P21, 1969-es
                    Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

sorry hogy más oldalról linkelem DE röhögtünk azon a meglátásomon, hogy sok a női hirdető. Na itt az i betűn az a bizonyos pont!!! Eladó Pannónia T5 Egyéb település ”¢ Hirdetések innen: Vateraauto.hu

Komment

Eleg ritkán látni nőt pannónia nyergében még utaskéni is, meg más nagymotorkon sem nagyon esetleg robogón.

Komment

mert rossz helyen vagy
                          a kolléganőm egy pöpec OT-s 125-ös csepellel jár dolgozni, ha jó idő van. van többféle felújított pancsijuk is. a férjének ez a hobbija, és szerencséjére a nejének sincs ellenére
                          soveny és -t5- kedvelte ezt.

Komment

Nem azt mondtam hogy nem ismerek motors nőket, csak hogy nem sokat.

Komment

darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Nem azt mondtam hogy nem ismerek motors nőket, csak hogy nem sokat.
                              Itt találsz egy-kettőt, de motorok is szépek!
                              CsamClub Galéria

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Na itt az i betűn az a bizonyos pont!!!
                                És ez az "i" betű valószínűleg a kivétel.
                                Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X