Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Tudjátok , igazából az a baj hogy (mint a világon mindennel) már rég nem a fúrás-faragás ról --a jó hangulatu közös szerelés ,festés, irodalom tanulmányozásáról , --továbbmegyek , családokot összehozó motorozásról , őnzetlen nemcsak érték szemléletü alkatrész csereberéről , ...stb stb ...szól a dolog --------------hanem kizárólag : rangsort felállítani akaró , a saját sz@rkupacom valamiért a másik fölé helyező szemlélet állandó megjelenítésévé vált ez az egész .
    Sajnálom,de a szivemből beszélsz!
    Egyszer láttam a tévében egy nő szólt"azért szeretem a motorosokat mert POZITIVAK"ez valahogy belémégett nem tudom elfelejteni.Számomra azt jelenti megtudom tankolni,eljutok ahová indulok,jól fogom magam érezni,meg fogom tudni javitani,stb.
    Ne hagyd magad légy pozitiv!Jó belépő lenne.
    OdinHEM kedvelte ezt.
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Szerintem meg csak 1 szempontot kell jól átgondolni : kell-e nekem az a valami , és az anyagi lehetőségeim betakarják-e az ÉN SAJÁT ELGONDOLÁSOMAT .
      Joker, ez már 2 szempont, nem csak 1 !

Amúgy neked mitől függ, hogy kell-e az a valami?

Tudjátok , igazából az a baj hogy (mint a világon mindennel) már rég nem a fúrás-faragás ról --a jó hangulatu közös szerelés ,festés, irodalom tanulmányozásáról , --továbbmegyek , családokot összehozó motorozásról , őnzetlen nemcsak érték szemléletü alkatrész csereberéről , ...stb stb ...szól a dolog --------------hanem kizárólag : rangsort felállítani akaró , a saját sz@rkupacom valamiért a másik fölé helyező szemlélet állandó megjelenítésévé vált ez az egész .
      Ebben sajna igazad van. De szerencsére még akadnak kivételek.
      joker kedvelte ezt.

Komment

....nekem attól függ hogy kell-e az a valami ------hogy átgondolom az egész folyamatot :

alap hogy szeretnék egy ilyent
        meg tudom venni ?
        gond megvenni ?
        rendbe tudom hozni ahogy szeretném ?
        kb hány évig tart a meló ?
        akkor mikor kész ,még mindig ugy gondolom hogy jó ez nekem ?
        bekerülési költség nagyobb vagy kissebb a "végermék" értékénél -ez számít-e ?
        fogom tudni használni valamire -vagy csak egy dísz lesz ?

kb az itt felsoroltak számítanak nekem 1 szempontnak , természetes hogy a felsoroltak nem azonos százalékkal esnek latba , de sajna aki nincs eleresztve lóvéval jól teszi ha hasonló módon gondolkodik .

...mert én ugy értékelek , hogy az a motor ,autó amivel ki tudok gurulni egy eseménre , a többi csak alkatrészhalom .
        ...ill. nem szeretnék egy olyan idióta lenni aki ül egy hegynyi igen értékes ritka alkatrész kupacon , de még egy bicklije sincs amivel jól érezhetné magát egy társaságban .
        Gondolom nem csak én ismerek ilyeneket . --ja erről meg az az aranyos magyaros PÚZZLE jut eszembe hogy ennél motor fele -- másiknál a másik fele de soha nem kerül össze mer ...nehogymáááá annak --inkább .....

ja és ma is dolgoztam és elég későn értem haza mert nem jött a busz :
        Click image for larger version

Name:	PC020222.jpg
Views:	1
Size:	200.6 KB
ID:	133646Click image for larger version

Name:	PC020229.jpg
Views:	2
Size:	196.7 KB
ID:	133647
        Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 dec. 02, 20:47.
        OdinHEM, UK és 7 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ismerős ez a szitu. Ahonnan vettem az oldalast van kb 30 motor de nem ad el. Úgy kellett neki imádkozni hogy ezt ideadja. Sajnos az ott lévő gépek 95%-a hagyatékként kerül ki majd onnan, persze amikor ott voltam röpködtek a tervek ezt majd így, azt majd úgy csinálja meg... A szívem majd megszakadt.
          Attached Files

Komment

emu, bazsimoci és CZsolti kedvelte ezt.

Komment

gilersx eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Ismerős ez a szitu. Ahonnan vettem az oldalast van kb 30 motor de nem ad el. Úgy kellett neki imádkozni hogy ezt ideadja. Sajnos az ott lévő gépek 95%-a hagyatékként kerül ki majd onnan, persze amikor ott voltam röpködtek a tervek ezt majd így, azt majd úgy csinálja meg... A szívem majd megszakadt.
              Hasonló helyről próbáltam forgalmis vázat blokkot venni.Én sajnáltam meg a pasit nincs egy motor sem egyben/-oké töredék/nem ad el csak egyben(de egyben nincs)meg össze kellene keresni a motort,vázat,forgalmit.Kb.30-db motorblokk felujitva részben polirozva.Száz körüli pancsi nébány alk,házilag csiszolva krómozás ujonan zöldes kicsit hullámos,álmodozásszerü üzlet még nem láttam aki tudott volna venni valamit 15-év alatt."Senki nem vesz semmit,csak nézelődnek".Hosszú élet gyüjtögetése rozsdásodik ott.
              A többi gép is keleti.
              Ha a tulaj átálmodja magát a tuloldalra sok ifányi vas megy majd utolsó utjára.És ugye a család sem hülye,ha nem adod meg az árát nem kapod meg viszont ők nem fogják tovább tárolni főleg bérelt hejen.
              OdinHEM kedvelte ezt.
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ha a tulaj átálmodja magát a tuloldalra sok ifányi vas megy majd utolsó utjára.És ugye a család sem hülye,ha nem adod meg az árát nem kapod meg viszont ők nem fogják tovább tárolni főleg bérelt hejen.
                Itt a bérelt helytől eltekintve minden stimmel. Mikor kitoltuk a kocsihoz az oldalast meglátta a felesége és rázendített a "minekadodel?" mondókára. Akkor fogtuk menekülőre nehogy meggondolja magát, mert az öreg már ez előtt is kezdte magyarázni hogy már igazából bánja hogy odaadta....
                OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Én magamra ismertem itt pár hozzászólásban... Velem megesik, hogy néha eszetlenül bevásárolok, de próbálom visszafogni magamat. Igen, akkurátusan elrendezve állnak a blokkok sorban, a vázak szintén. Persze ezek papírok nélküli gépek, várják a papírozási lehetőséget, hátha egyszer, addig mint az itt emlegetett gyűjtögetők nézegetem őket szabadidőmben.

mateapu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  még nem láttam aki tudott volna venni valamit 15-év alatt
                  Vannak ilyen emberek - de nem lehetetlen vásárolni. Ugyanilyen helyről hoztam el mostanában dolgokat, csak addig volt nehéz amíg "megtörtem a jeget", azóta már rendszeresen beszélek az illetővel és be szokott számolni róla, hogy mikor ér rá fogadni, hátha még valamit elviszek. Persze a környékbeli veterános ismerőseim felkészítettek, hogy nem fogok tudni épelméjű áron semmit venni, sőt lesznek amiket semmi pénzért nem fogok megkapni - aztán 3 órányi őszinte beszélgetés után fent volt az utánfutón az elsőnek kiválasztott motor.
                  OdinHEM kedvelte ezt.
                  There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

elég későn értem haza mert nem jött a busz :
                    Jött az, csak ittas egyéneket nem engednek felszállni !
                    OdinHEM, korompaiistvan és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Milyen a táblám --én néha ilyen rövid lefutásu (és véletlen-- most látom ott a FŐSPED droszt is ) örömmelókkal nagyon jól érzem magam . Erőt ad a 3- 6 évig tartó motor vagy autó rendbetételekhez
                      OdinHEM és kedvelte ezt.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása
                        Végülis jól kapaszkodik a festék a rozsdán
                        Ahogy a hirdetésben szerepel: "egy gyári új sem szebb!"
                        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

makulátlan pannonia lámpa
                          Végülis jól kapaszkodik a festék a rozsdán...
                          Lehet elfért volna egy kis gitt is az elrozsdált részen

Én azért, ha ílyen szavak mellett hírdetném, kijavítottam volna azt a csúnya részt a lemezen.
                          Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 dec. 03, 18:00.
                          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

A búrára értette biztos, hogy csodaszép

Komment

Komment

Sosem lehet tudni kinek mi a szép

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X