Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
ApaE -
Kb. egy Honda Shadows 1-2 évesen, 10 ekm-el.... mégis a Pannónia mellett döntöttem...darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseDe ha már az árnál tartunk akkor senki nem venne Pannóniát ha az árat nézi mert amennyibe belekerül a teljes fölújítás vagy fölújítottat vesz az ember azért már egy újabb nyugatit is kapni, ami jobban megy, kevesebbet fogyaszt stb.
- 2 likes
Komment
-
Annyi pénzért amennyiért árulták csodát nem lehetett várni, meg aképen is látcódott mi a hiánya, meg elég korrekt tájékoztatást kaptam telefonba. Az eladó és a vevő sem volt elsőbálózó. Ha nem teljesen laikustól vesz valamit az ember attól lehet tájékoztatást kérni nem kell utazni több száz kilométert. Bár egyszer utaztam én is, tulaj minden jót szépet mondott a motorról, aztán tiszta rozsda volt még a számok is meg csapágyas volt a motor.ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy ilyen történetről nekem az jut az eszembe, hogy ez észrevette, ez megmegvette, ez hazavitte, ez átnézegette, ez az icike-picike meg rájött, hogy egy kalap sz@r, és már próbálna szabadulni tőle ...
De lehet, hogy csak nekem van túl sok rossz tapasztalatom .
Komment
-
Erről eszembe jutott egy gondolat. Sokszor találkozni hirdetésekben az: "áron alul eladó" kifejezéssel, pedig, ha jól belegondolunk ez nonszensz. Mert mit is jelent? Alacsonyabb áron vált tulajdonost, mint a piaci értéke. De hát a piaci értéke pont annyi, amennyit éppen kínálnak érte.ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseA gányolás kijavításának költségét le kéne vonni a vételárból, akkor kerülnék a realitás talajára
Áron alul?
- Mennyibe kerül ez a motor?
- 270 ezerbe.
- Adok érte 220 ezret.
- Rendben a magáé 180 ezerért.
Így a motor áron alul cserélt gazdát.Everything is better when you decide you don't care.
- 2 likes
Komment
-
Ez tényleg érdekes: Bmw K1 Schwenker
Az az érdekes, hogy a motor nyugodtan "dülöngél" az oldalkocsi mellett:
Bmw K1 Hungary.Road test-2..Schwenker Gespann,Zijpann,Side car...05-2012... - YouTube
oké, nincs még 30 éves, de oldalkocsis
- 4 likes
Komment
-
Tényleg?mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa és !!?? Most ebbe mi a poén ? Az Ural oldalkocsidnak kiveszed a két ferde kitámasztóját, aztán te is döntögeted.
Még sosem próbáltam.
Komment
-
A műszaki vizsgán azért megnézném a "Biztos" arcát!TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz az érdekes, hogy a motor nyugodtan „dülöngél” az oldalkocsi mellett:
Beledőlne vele az aknába, mikor viszi a fékpadra......
(A motorom felfogatását úgy rángatta, mintha ki akarta volna tépni!)supermax kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
És, kijött-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(A motorom felfogatását úgy rángatta, mintha ki akarta volna tépni!)
Komment
-
A szeme!mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs, kijött
..............
A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 2 likes
Komment
-
OdinHEM kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
nem 30, az biztos! lehet beleállt a rángás az ujjába, amikor a nullákat nyomogatta az ár megadásánál, és eggyel több sikerült...BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMENNYIIIIIII???
- 2 likes
Komment
Komment