Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Attached Files
    -t5- és BeniP10&P21 kedvelte ezt.

Komment

darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      De ha már az árnál tartunk akkor senki nem venne Pannóniát ha az árat nézi mert amennyibe belekerül a teljes fölújítás vagy fölújítottat vesz az ember azért már egy újabb nyugatit is kapni, ami jobban megy, kevesebbet fogyaszt stb.
      Kb. egy Honda Shadows 1-2 évesen, 10 ekm-el.... mégis a Pannónia mellett döntöttem...
      OdinHEM és -t5- kedvelte ezt.

Komment

Szerintem ha én elkészülök a p21-el akkor összeadom mennyit költöttem rá. Kíváncsi vagyok mi lesz a vége. Bár már hozzá kell tennem van olyan alkatrész amit ajándékba kaptam barátomtól

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Egy ilyen történetről nekem az jut az eszembe, hogy ez észrevette, ez megmegvette, ez hazavitte, ez átnézegette, ez az icike-picike meg rájött, hogy egy kalap sz@r, és már próbálna szabadulni tőle ...
          De lehet, hogy csak nekem van túl sok rossz tapasztalatom .
          Annyi pénzért amennyiért árulták csodát nem lehetett várni, meg aképen is látcódott mi a hiánya, meg elég korrekt tájékoztatást kaptam telefonba. Az eladó és a vevő sem volt elsőbálózó. Ha nem teljesen laikustól vesz valamit az ember attól lehet tájékoztatást kérni nem kell utazni több száz kilométert. Bár egyszer utaztam én is, tulaj minden jót szépet mondott a motorról, aztán tiszta rozsda volt még a számok is meg csapágyas volt a motor.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            A gányolás kijavításának költségét le kéne vonni a vételárból, akkor kerülnék a realitás talajára
            Erről eszembe jutott egy gondolat. Sokszor találkozni hirdetésekben az: "áron alul eladó" kifejezéssel, pedig, ha jól belegondolunk ez nonszensz. Mert mit is jelent? Alacsonyabb áron vált tulajdonost, mint a piaci értéke. De hát a piaci értéke pont annyi, amennyit éppen kínálnak érte.

Áron alul?

- Mennyibe kerül ez a motor?
            - 270 ezerbe.
            - Adok érte 220 ezret.
            - Rendben a magáé 180 ezerért.

Így a motor áron alul cserélt gazdát.
            OdinHEM és soveny kedvelte ezt.
            Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ez tényleg érdekes: Bmw K1 Schwenker

Az az érdekes, hogy a motor nyugodtan "dülöngél" az oldalkocsi mellett:

Bmw K1 Hungary.Road test-2..Schwenker Gespann,Zijpann,Side car...05-2012... - YouTube

oké, nincs még 30 éves, de oldalkocsis
              zsíráf, soveny és 2 további látogató kedvelte ezt.
              Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Na és !!?? Most ebbe mi a poén ? Az Ural oldalkocsidnak kiveszed a két ferde kitámasztóját, aztán te is döntögeted.
                zsíráf és supermax kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Na és !!?? Most ebbe mi a poén ? Az Ural oldalkocsidnak kiveszed a két ferde kitámasztóját, aztán te is döntögeted.
                  Tényleg?
                  Még sosem próbáltam.
                  Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Az az érdekes, hogy a motor nyugodtan „dülöngél” az oldalkocsi mellett:
                    A műszaki vizsgán azért megnézném a "Biztos" arcát! Beledőlne vele az aknába, mikor viszi a fékpadra......
                    (A motorom felfogatását úgy rángatta, mintha ki akarta volna tépni!)
                    supermax kedvelte ezt.
                    A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      (A motorom felfogatását úgy rángatta, mintha ki akarta volna tépni!)
                      És, kijött

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        És, kijött
                        A szeme!..............
                        OdinHEM és mir-mur kedvelte ezt.

Komment

Dnepr 650 oldalkocsis

Még úgy is jó vételnek tűnik, hogy nincs papírja, vagy nem?

Komment

"Itt van amire vágytál, egy világítós ágytál!"
                            OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

MENNYIIIIIII???????

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                MENNYIIIIIII???
                                nem 30, az biztos! lehet beleállt a rángás az ujjába, amikor a nullákat nyomogatta az ár megadásánál, és eggyel több sikerült...
                                OdinHEM és zsíráf kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X