Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Az hogy van, hogy egyszer sírunk, hogy bezzeg külföldön nem kukacoskodnak annyit a historikus minősítéssel, másszor meg az nem jó, hogy nem elég szőrös szívűek a minősítőink?
Everything is better when you decide you don't care.
- Nagy fékdob
- Gomba légszűrő
- lux láncvédő
- blokk nem csontfehér bár ebbe nem vagyok biztos, de tuti nem telibe polir
amire nem merek mérget venni
- hátsó lámpa
- henger
- ülés
Gyújtást meg pont kitakarja a kis tábla
Az hogy van, hogy egyszer sírunk, hogy bezzeg külföldön nem kukacoskodnak annyit a historikus minősítéssel, másszor meg az nem jó, hogy nem elég szőrös szívűek a minősítőink?
Tisztelem és becsülöm a minősítést a maga módján. Tudtommal a minősítés folyamán a jármű egy bizonyos pontot elér és egy osztályba besorolják. Nekik én csak annyit rónék fel, hogy a kis táblán nem került hely ennek az adatnak. Így könnyen elragadja a hév az eladót a " igényesen restaurált az utolsó csavarig." kifejezéssel.
1. - (szerintem) a „hisztorikus” és a „múzeális értékű” nem vagy nem feltétlen egyazon kategória.
2. - (szerintem) ezt ideje lenne leképezni Magyarországon is - két kategória, két kiváltsági kör.
3. - fentiek mellett sem mehet a csillogás az eredetiség rovására a múzeális érték megállapításakor (szerintem).
Köszönöm értékes hozzászólásod. Lám érdemes volt a historikus szót használnom. Érdekes gondolatokat lehetne levezetni e megkülönböztetés kapcsán.
Akinek van felesleges motorblokkja, munkagépe, motorja kaphat érte egy jóétvágyú bakkecskét!
Biztos, hogy ez a kecske nem röfög? Azt írja, hogy mindenevő!
Még jó, hogy a sör folyékony. Azt biztos nem szereti.
Végülis motorért kecske? Két szarva van, a kormány adott. Már csak rá kell ülni és hajtani kell megtanulni.
Komment