Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Soha nem értettem, hogy ezeken mi kerül ennyibe? Motorkuli eladó meg a duna oldalkocsik árai...mit esznek ezen ennyire? Elmondanám én 7000-ért vettem Motorkulit, és 5000-ért Duna oldalkocsit. (forgalmival, tulajtól 2 éve) Jó meg szép is, de egy motor árát nem éri szerintem.
    A 7000 azért vicces, mert ez alapvetően hiánycikk. A 7000 meg egy fél tank benzin. Az igaz, hogy a motor árát valóban nem kell elérnie, de mivel ez is egy rendszámos jármű a saját átírási költségeinél csak többet ér...

Persze 120-at én is csak akkor adnék érte, ha nagyon szükségem lenne rá. Kérem csökkenteni az árát!
    Zen3D: bolg a 3D nyomtató építésről

Komment

Nem akartam én bosszantani senkit...lehet nekem szerencsém volt, mivel sohasem vágytam ezekre.A kulit a Czetkámhoz akartam, de nem volt szivem átalakítani a vonószemét,meg a lámpacsatlakozót(meg ugye akkor már át kellett volna fényezni), igy most a barátom T5-öse után, méltó helyen van, az oldalkocsival együtt.
      "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
      "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Komment

nem viccelek...

Amelik T-5 mellett van,azt 35ezerért vettük(szürke forgalmival)-3 éve
          barátom 175-ös olajszivattyús Czetkája 15eft volt(szintén szürkeforgós,de már átfestett)-4 éve
          az én 350-esem 60eft (papírokkal,műszakival)-8 évvel ezelőtt
          a 125-ös TS Mzm 15(zöld forgalmival)-8 éve szintén
          Izs Planétám 40 eft(na jó az elég romos)-1 éve
          175-ös Cz csepptankosom a kulira cseréltem.
          a csepptankost meg nemrég a K-750 re

Komment

Komment

akkor igy úgy nézem, eddig jó boltokat csináltam

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Nono, kéretik nem viccelődni !

Én még emlékszem, hogy kb. két évvel ezelőtt egy Veszprémtől nem messze fekvő kis településen vettem egy kb. hasonló állapotú Motorkulit 100e pénzért, és az eladó (egy rokonszenves, Uralos fiatalember) igencsak meg volt rökönyödve, amikor próbáltam kicsit alkudni az árból!
                Rontanám itt más üzletét, ha emlékeztetnélek a pontos összegre. De a többi igaz, meg voltam rökönyödve.

Egyébként én akkor pontosan tudtam, hogy infláció feletti hozamot produkál, de sajnos akkor nagyon jól jött az ára és bíztam benne, hogy végül majd olyan gazdára talál aki használja is. Nekem nem jött be, így önmagáért nem ragaszkodtam hozzá. Elárulom, hogy Ural-hoz nem jó.
                wsievers kedvelte ezt.

Komment

Czetkához se...nézegettem, nézegettem, de nem illett hozzá...viszont egy PAV 40 az igen

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Mondtam én, hogy az eladó nem engedett végül az árból ?
                      Én csak a végére emlékszem. Tényleg 100-ról indultam? Nem is rossz kezdés. Gondolom ott rontottam el, hogy a magabiztosságnak a legkisebb csíráját sem sugároztam.

Czetkához se...nézegettem, nézegettem, de nem illett hozzá...viszont egy PAV 40 az igen
                      A PAV 40 valóban gyönyörű! Nagyon tetszik!
                      wsievers kedvelte ezt.

Komment

Komment

Mindig is voltak a keresett darabok: ilyen ugye a Kuli és a Duna oldalkocsi, a P20-as, a 250-es Csepel, az MZ Ets 250, Mz Bk350, a Perák, a P12, a TLB, TLT, a Csepel 125/49, Izs 49.
                          Meg a kevésbé népszerűek: Jawa 350, T5, Izs Planéta(pláne a 3), D-csepel(szerencsénkre egyre több van ezekből a szép motorokból felújítva), Danuvia Dmv 125, Mz Ts 125, Cz 175. Pedig izlés kérdése, kinek mi tetszik

Komment

Remélem azért nincs harag nagyfékdobos..
                            Nem vagyok sértődős, eddig ritkán bocsátottam áruba a tulajdonomat képező járműveket, alkatrészeket, akkor általában meg is köpködtek. Egyszer jóval a piaci ár alatt értékesítettem. Terjedt is a hír, hogy a "hülye nem tudta mit árul". Na próbáljon meg valaki megfelelő árat kitalálni. Engem még soha senki nem hallott háborogni árak miatt. Nem tartom helyesnek. Én sem vagyok gazdag gyerek, de felnőttnek érzem magam annyira, hogy amennyiben eladni/vásárolni akarok, el tudjam dönteni a számomra reális összeget. Ha az adás/vétel során nem ezt az összeget tapasztalom, nem jön létre az üzlet. Csak egy kérdés: A helyes eljárás az lett volna, hogy 7000 Ft-ért kínáljam a portékát, mert egyszer neked volt egy jó vételed? Ha te most értékesítenél egy Motorkulit akkor nem előbb körülnéznél a piacon ár ügyben, hanem letörnéd az árakat egy 7000 Ft-os Kulival? Ugye nem... Ha csak 10000 Ft-al ár alatt hirdeted meg a cuccot, több százan ugranak rá azonnal, és másnap már az emelt áron látod hirdetésben azt, ami tegnap még a tied volt, csak így más jutott haszonhoz. Kéretik így is végiggondolni a témát!!! Egyébként, amennyiben gazdát cserél a portéka, reális volt az ár eladónak és vevőnek egyaránt. Ez ilyen egyszerű...

Ez egy hobbi. Eldönti az ember mennyit szán rá. Téged aggaszt a Motorkuli ára, engem nyugtalanít a kenyér, tej, üzemanyag, iskoláztatás, egészségügy... ára.
                            No most már tudja mindenki, mivé válik egy motorkuli

Utoljára megjegyzem, hogy ez a "köpködős" topik gondolom sok embert elriasztott már a Veterán Apró használatától és a Veterán Fórum olvasásától, hiszen itt folyamatosan kigúnyoltok, megszóltok embereket. Bizonyára szerintetek ez így helyes, én nem tudok azonosulni a gondolkodásotokkal. Ti tudjátok, lelketek rajta, engem nem zavar.

Így legalább reklámozzátok azt, ami szerintetek nem jó...
                            Neszmélyi motoros, OdinHEM és 7 további látogató kedvelte ezt.

Komment

nagyfékdobos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Utoljára megjegyzem, hogy ez a "köpködős" topik gondolom sok embert elriasztott már a Veterán Apró használatától és a Veterán Fórum olvasásától, hiszen itt folyamatosan kigúnyoltok, megszóltok embereket. Bizonyára szerintetek ez így helyes, én nem tudok azonosulni a gondolkodásotokkal. Ti tudjátok, lelketek rajta, engem nem zavar.

Így legalább reklámozzátok azt, ami szerintetek nem jó...
                              Azt hiszem, újra igazad van.

Szerintem annak idején TZ nem ezzel a szándékkal hozta létre ezt a témát, de sajnos nem egészen működik a dolog. Azt hiszem, sok emberre jellemző, hogy ha épp nincs miről beszélnünk, elkezdünk fikázni valamit, csak hogy mégis legyen miről beszélnünk (azt hiszem ez az, amit a nőknél pletykának nevezünk). Itt a fórumon nem egyszer előfordult már, hogy napokig egyedül ebben az egy témában érkeztek új hozzászólások. Ez pedig valóban nem jelent jót.

Talán érdemes lenne odafigyelni arra, hogy ha nem tudunk mit mondani, legalább rosszat ne mondjunk. Igyekszem ehhez tartani magam, keveset is beszélek azóta. De persze előfordul, hogy nem figyelek, kérlek emlékeztessetek ilyenkor!

Komment

nagyfékdobos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Utoljára megjegyzem, hogy ez a "köpködős" topik gondolom sok embert elriasztott már a Veterán Apró használatától és a Veterán Fórum olvasásától, hiszen itt folyamatosan kigúnyoltok, megszóltok embereket..
                                soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Azt hiszem, újra igazad van.
                                Én viszont nem értek egyet ezzel a véleménnyel. Gyakran előfordul, hogy egy olyan szolgáltatást, ami rengeteg különböző feltételnek és igénynek kíván megfelelni, néhányan egy-egy lehetséges hibája miatt, de minden pozitív tulajdonságát figyelmen kívül hagyva, globálisan károsnak minősítenek csípős megjegyzésekkel. Azért fogalmazok ilyen általánosan, mert nem csak erre az esetre gondolok és nem csak nagyfékdobos-nak címzem az előbbieket.

De had védjem meg ezt a témát! Először is, ha azt írod, hogy „köpködős topik”, akkor ezzel mindenkit minősítesz, aki eddig itt hozzászólt, vagy hirdetést linkelt be ide. A legtöbben még a negatív véleményüket is tisztelettel írták le, óvatosan fogalmazva. Ők most mit gondoljanak saját magukról?

Nyitóhozzászólásomban leírtam, hogy ennek a témának elsődleges célja éppen az, hogy ha véleményünk van egy hirdetésről, de nincs vásárlási szándékuk, akkor inkább itt „írjuk ki magunkból” és ne a hirdetés adatlapján rontsuk a hirdető üzletét. Az itt eddig összegyűlt 100 hozzászólásból, 10-20 biztosan a konkrét hirdetés alatt landolt volna. Akkor ez most, jó vagy rossz? Ízlésesebbnek tartom, hogy wsievers elhamarkodott árait nem a hirdetésed alá írta be. Nyílván komoly vevőt nem risztott volna el a komolytalan vélemény, de mégis milyen hülyén nézne ott ki? De fontos wsievers véleménye is, sőt, az is, hogy elmagyarázhattuk neki, hogy Ő van eltévedve. Ez is egy szolgáltatása ennek a témának. Vagy jobb lenne, ha csöndben lennék, és wsievers örökre azt hinné, hogy egy Motorkuli ára 7-10 ezer forint körül lenne reális?

Vagy: nagyon sok itt megjelent hirdetésről kiderült, hogy tévedésből szerepel valami égbekiáltó marhaság benne. Ha dafko54 nem jelezi a másfélmillás kistrophy-t, amit én egyébként nem szúrtam ki, akkor biztosan többen és sokkal hosszabb ideig röhögcsélnek azon a hirdetőn, mint így. És mindez köpködés nélkül zajlott le, mint jó pár hasonló esetben.

És valóban jó reklámot csinálunk minden itt szereplő hirdetésnek! Azoknak is, amiket eleve pozitív szempontok alapján emelünk ki. Hiszen erre is akad itt példa jónéhány.

Kéretik így is végiggondolni a témát!!!
                                Mindebből azt szeretném kihozni, és ez ismét nem csak nagyfékdobosnak szól, hogyha valamilyen szolgáltatás nem teljesen makulátlan, de összeségében hasznos, azt ne „köpködjétek le”, hanem a hibáját próbáljátok kijavítani:

Jelen esetben egy nagyon egyszerű kérésem van: ha egy hirdetést ide belinkeltek, és a hirdetőt nem ismeritek személyesen, akkor fogalmazatok róla olyan tisztelettel, mintha a barátotok lenne! Egy ismeretlen veterános kollégának adjuk meg ezt a bizalmat!
                                kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X