Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szervusztok. Ismételten figyelmébe ajánlok egy hirdetést mindenkinek : GAZ 66-os papírok..... Ezek után ne csodálkozzon senki, hogy az Okmányiroda azt sem hiszi el ami a valóság ! Veterános üdvözlettel.
    Utoljára szerkesztve a következő által: dafko54; 2011 jan. 31, 11:56.

Komment

Így teljes egy hetvenéves történet: német motor szovjet koppintásának kínai koppintásán német embléma. (ELADÓ CJ750)

Komment

Ez egy tekljesen kínai motor? Azért el kell ismerni tudnak valamit! Meg tudja valaki mondani hány alkatrészből áll egy oldalkocsis motor? Azért ezeket az alkatrészeket mind lekellett gyártani!

Komment

Csepel 100-as,1949-es lemezvillás

Nem ezért melóztunk...

Asszem már sovenynél is elérhetőek ezeknek a típusoknak a dokumentumai, esetleg már TZ-hez is eljuthattak talán...

Üdv
          Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

Tényleg szemétség ez...én ingyen segítettem bármikor ilyen papírokkal azoknak, akiknek szüksége volt rá
            stalker kedvelte ezt.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Izs fékkar, korm. alkatrészek

Azt hiszem, h ez nagyon jó vétel, IZSesek figyelem!!!! Aki megveszi attól átveszem a gázszektor részeket szívesen, mindenki jól jár, csak nekem a karok nem kellenek...
              Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.

Komment

Komment

Komment

Nagy mánia lett mostanság még az eredeti pumpa, sebkötöző csomag miegymás... ennyit azért nem ér, nem aranyból van, jobbak a króm-vanádium szerszámok és még olcsóbbak is...

Komment

Szervusztok. Nézzétek meg a hirdetésben az " MZ TROFHY / így van írva / ES 125 " eladó. Azt az árat látom, amit Ti is? Veterános üdvözlettel.

Komment

Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2011 febr. 08, 09:35.
                        soveny, dafko54 és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szervusztok. Megnyugodtam / bár idáig sem voltam izgatott / Trophy lett belőle, meg egy nullával kevesebb az ára. Veterános üdvözlettel.

Komment

Soha nem értettem, hogy ezeken mi kerül ennyibe? Motorkuli eladó meg a duna oldalkocsik árai...mit esznek ezen ennyire? Elmondanám én 7000-ért vettem Motorkulit, és 5000-ért Duna oldalkocsit. (forgalmival, tulajtól 2 éve) Jó meg szép is, de egy motor árát nem éri szerintem.
                            OdinHEM, soveny és nagyfékdobos kedvelte ezt.

Komment

Utoljára szerkesztve a következő által: ApaE; 2011 febr. 09, 22:47.

Komment

Persze a gyüjtőszenvedély fura dolog...egyikünknek valami pótolhatatlan, és megfizethetetlen érték, a másikunk pedig nem lát benne ennyit.(kinek melik tipus nőtt a szívéhez)Például én is elfogult vagyok a Jawa, Csepel, és a Cz irányában. Viszont tőlem távol áll pl. az Mz, Simson és a Pannónia(talán mert mifelénk ebből van a legtöbb,Pannóniából pl. ha most kimennék, reggelre szerintem 3 at meg tudnék venni )
                                Remélem azért nincs harag nagyfékdobos...csak most néztem, hogy a te hírdetésed ez...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X