Szervusztok. Ismételten figyelmébe ajánlok egy hirdetést mindenkinek : GAZ 66-os papírok..... Ezek után ne csodálkozzon senki, hogy az Okmányiroda azt sem hiszi el ami a valóság ! Veterános üdvözlettel.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Így teljes egy hetvenéves történet: német motor szovjet koppintásának kínai koppintásán német embléma. (ELADÓ CJ750)
Komment
-
Csepel 100-as,1949-es lemezvillás
Nem ezért melóztunk...
Asszem már sovenynél is elérhetőek ezeknek a típusoknak a dokumentumai, esetleg már TZ-hez is eljuthattak talán...
ÜdvMinsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.
Komment
-
Izs fékkar, korm. alkatrészek
Azt hiszem, h ez nagyon jó vétel, IZSesek figyelem!!!! Aki megveszi attól átveszem a gázszektor részeket szívesen, mindenki jól jár, csak nekem a karok nem kellenek...Minsk/Voskhod 14V-os "generátort" keresnék egy "kIZSérlethez", ha van egy kedves fórumtagnak ilyen.
Komment
-
ApaE
-
ApaE
-
Soha nem értettem, hogy ezeken mi kerül ennyibe? Motorkuli eladó meg a duna oldalkocsik árai...mit esznek ezen ennyire? Elmondanám én 7000-ért vettem Motorkulit, és 5000-ért Duna oldalkocsit. (forgalmival, tulajtól 2 éve) Jó meg szép is, de egy motor árát nem éri szerintem."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
Persze a gyüjtőszenvedély fura dolog...egyikünknek valami pótolhatatlan, és megfizethetetlen érték, a másikunk pedig nem lát benne ennyit.(kinek melik tipus nőtt a szívéhez)Például én is elfogult vagyok a Jawa, Csepel, és a Cz irányában. Viszont tőlem távol áll pl. az Mz, Simson és a Pannónia(talán mert mifelénk ebből van a legtöbb,Pannóniából pl. ha most kimennék, reggelre szerintem 3 at meg tudnék venni )
Remélem azért nincs harag nagyfékdobos...csak most néztem, hogy a te hírdetésed ez..."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
Komment