Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A blokk után elfogyott az ötlet és a türelemmel az ihlet talán!?.
    Valószínű a képek 2012-esek...........
    "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Azon is elgondolkodtam, hogy az 500 cm2 blokk, meg a hátsó szgk kerék között, vajon hány kilómétert bírna ki a pancsi lánc

- - - Updated - - -

Szerintem ez nagyon megérné !http://www.jofogas.hu/tolna/Eszterga...vb8cy&gp=0

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Azon is elgondolkodtam, hogy az 500 cm2 blokk, meg a hátsó szgk kerék között, vajon hány kilómétert bírna ki a pancsi lánc
        Ha mégoly' jól sikerült konstrukció akkor is max.30 LE, az sem egy láncszaggató teljesítmény.
        Sokkal inkább az lehet a baj hogy a a két lánckerék nem biztos, hogy vonalban fut, vagy inkább biztos nem.

Komment

P12-es reális áron!

Eladó Pannónia P-12 - Tataháza, Bács-Kiskun

Komment

... na de ebben mi a Romet?
            Romet pony trike tárcsafékes difis simson blokkal csere is - XIV. kerület, Budapest
            Click image for larger version

Name:	Romet_pony_trike_tarcsafekes_difis_simson_blokkal_csere_is_18571207983899.jpg
Views:	1
Size:	39.2 KB
ID:	147704
            Talán a benzintank?

Komment

A hátsó teleszkóp is az övé!

Komment

Jót röhögtem én is rajtattok ,csak mégis elvitték a P10 blokkot és örültek hogy találtak nálam.

Komment

Ha " röhögsz rajtunk" akkor miért tévedsz ide??, pedig mi is tudnánk Rajtad időnként mégis segítünk ha rendesen kérdezel nem álruhában!

Komment

mégis elvitték a P10 blokkot
                    Azt amelyiket "hengerfej nélkül ,jó kompresszióval" hirdettél ?

Komment

Ha valaki röhög annak már jó kedve van. Mi örülünk ha neked jó kedved van, a vevő örül az új szerzeménynek, te is örülsz.... mindenki happy. Szerintem ez tök jó!
                      Viszont egy jó tanácsot mégis adnék neked: Ha a begépelt szövegben piros cikk-cakkos vonallal alá van húzva egy szó akkor ott a betűk vagy megkeveredtek vagy valamiből több-kevesebb van. Addig basztasd a szót míg el nem tűnik a piros vonal. Sokkal élvezhetőbb lesz a hozzászólás meglátod!

Komment

Ha a begépelt szövegben piros cikk-cakkos vonallal alá van húzva egy szó akkor ott a betűk vagy megkeveredtek vagy valamiből több-kevesebb van. Addig basztasd a szót míg el nem tűnik a piros vonal. Sokkal élvezhetőbb lesz a hozzászólás meglátod!
                        Na, most már én is röhögök.....

Fején találtad a szöget, Kedves sinter

Komment

Bocsánat elég szemtelen dolog valakihez bekopogni segítségért és miután megkapta köpködni! Sosem voltunk kirekesztők de engedtessék meg ez szemtelenség! Bocs barátaim nem nektek szántam és remélem lesz ki felöltözködik mint Hofi is mondta!
                          Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2015 dec. 21, 18:39.

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Bocsánat elég szemtelen dolog valakihez bekopogni segítségért és miután megkapta köpködni! Sosem voltunk kirekesztők de engedtessék meg ez szemtelenség!
                            Ez a fórum és vele a tagjai, elég sok érdekes dolgot élt már meg és túl....szerintem.
                            Nem ő (kissé lejjebb kommentelő) az első és nem is az utolsó,aki jókat szórakozik magában....

Komment

Ha a begépelt szövegben piros cikk-cakkos vonallal alá van húzva egy szó akkor ott a betűk vagy megkeveredtek vagy valamiből több-kevesebb van. Addig basztasd a szót míg el nem tűnik a piros vonal. Sokkal élvezhetőbb lesz a hozzászólás meglátod!
                              fontos dolog a helyesírás, de tudom magamról én is, jhogy néha-néha a vlaszolás nagy sietségében elütök egy-két szót, esetleg kimarad magánhangzó, vahy egy kettőzött msh-bó csak egyí lesz, vagy épp plusz betű csapódik a szóhoz. Nyilván iklyet tollal, papíron az ember nem követ el. Az ilyíen gyos válaszos dolgoknál számomra fontosabb a belbecs, azaz a tartalom, mint a külcsin. Ezért nem bvxtatnák senkit, mert a kapkodásban van egyí két hiba az írásban.
                              Mint most pl. az én írásopmban is.

Szándékosan hagytam benne az elütéseket!

Komment

Az ilyíen gyos válaszos dolgoknál számomra fontosabb a belbecs, azaz a tartalom, mint a külcsin. Ezért nem bvxtatnák senkit, mert a kapkodásban van egyí két hiba az írásban.
                                Ha visszaolvasod az indulópontot,rájössz a tartalommal és a külcsínnel és az egymás iránti TISZTELETTEL is akadtak problémák!!!!
                                "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X