A blokk után elfogyott az ötlet és a türelemmel az ihlet talán!?.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Azon is elgondolkodtam, hogy az 500 cm2 blokk, meg a hátsó szgk kerék között, vajon hány kilómétert bírna ki a pancsi lánc
- - - Updated - - -
Szerintem ez nagyon megérné !http://www.jofogas.hu/tolna/Eszterga...vb8cy&gp=0
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzon is elgondolkodtam, hogy az 500 cm2 blokk, meg a hátsó szgk kerék között, vajon hány kilómétert bírna ki a pancsi lánc
Sokkal inkább az lehet a baj hogy a a két lánckerék nem biztos, hogy vonalban fut, vagy inkább biztos nem.
Komment
-
... na de ebben mi a Romet?
Romet pony trike tárcsafékes difis simson blokkal csere is - XIV. kerület, Budapest
Talán a benzintank?
- 1 like
Komment
-
Ha valaki röhög annak már jó kedve van. Mi örülünk ha neked jó kedved van, a vevő örül az új szerzeménynek, te is örülsz.... mindenki happy. Szerintem ez tök jó!
Viszont egy jó tanácsot mégis adnék neked: Ha a begépelt szövegben piros cikk-cakkos vonallal alá van húzva egy szó akkor ott a betűk vagy megkeveredtek vagy valamiből több-kevesebb van. Addig basztasd a szót míg el nem tűnik a piros vonal. Sokkal élvezhetőbb lesz a hozzászólás meglátod!
- 12 likes
Komment
-
Ha a begépelt szövegben piros cikk-cakkos vonallal alá van húzva egy szó akkor ott a betűk vagy megkeveredtek vagy valamiből több-kevesebb van. Addig basztasd a szót míg el nem tűnik a piros vonal. Sokkal élvezhetőbb lesz a hozzászólás meglátod!
Fején találtad a szöget, Kedves sinter
- 6 likes
Komment
-
Bocsánat elég szemtelen dolog valakihez bekopogni segítségért és miután megkapta köpködni! Sosem voltunk kirekesztők de engedtessék meg ez szemtelenség! Bocs barátaim nem nektek szántam és remélem lesz ki felöltözködik mint Hofi is mondta!Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2015 dec. 21, 18:39.
- 8 likes
Komment
-
sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseBocsánat elég szemtelen dolog valakihez bekopogni segítségért és miután megkapta köpködni! Sosem voltunk kirekesztők de engedtessék meg ez szemtelenség!
Nem ő (kissé lejjebb kommentelő) az első és nem is az utolsó,aki jókat szórakozik magában....
- 2 likes
Komment
-
Ha a begépelt szövegben piros cikk-cakkos vonallal alá van húzva egy szó akkor ott a betűk vagy megkeveredtek vagy valamiből több-kevesebb van. Addig basztasd a szót míg el nem tűnik a piros vonal. Sokkal élvezhetőbb lesz a hozzászólás meglátod!
Mint most pl. az én írásopmban is.
Szándékosan hagytam benne az elütéseket!
- 1 like
Komment
-
Az ilyíen gyos válaszos dolgoknál számomra fontosabb a belbecs, azaz a tartalom, mint a külcsin. Ezért nem bvxtatnák senkit, mert a kapkodásban van egyí két hiba az írásban."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 7 likes
Komment
Komment