Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Vagy mégse ?...
    Lehet rájött a vásárló, hogy: "mi hajcsa"??

Komment

Értem én, hogy kompresszor, de mi hajcsa?
      Semmit nem írt arról, hogy mi hajcsa. Lehet, hogy egy gőzgépet kötött rá, vagy egy stabil motort és így használta a kompresszort. Nem pedig a hajtását a kompresszornak.
      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ilyen alapon eladó a T5ös Pannóniám. Korhű állapotban. Hiányzik róla a váz, a lemez elemek, a blokk, a villamos rendszer, a kerekek, a hajtás, a tank, a lengéscsillapítók, az ülés, a lámpák, a kormány.

Click image for larger version

Name:	Pannonia_tank_emblema_62978195070559.jpg
Views:	1
Size:	45.2 KB
ID:	148015

Komment

Szerintem Ti most csak vergölődtök , mert elszalasztottátok a jó biznicet . Ne Grécsizzetek , hanem perkájjátok a lóvét , a gyors üzlet néha jó ...
          Szerintem mindenki látta , hogy ez csak egy légsűrítő egység-kezdemény , ahol a kompresszor árában kap még más alkatrészeket is a vevő .
          Merugyi nem minden fúrógép -Hilti és nem minden sarokköszörü - Flex . Aztán nem minden kopresszornak van tartája

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Aztán nem minden kopresszornak van tartája
            eztet nagyon lyól megfogalmaztad.
            mer ugye tartáj az ami nem tart nyomást, ha viszont már tarcsa a akkor már tartánnak híjjuk.
            ez viszont nem tarcsa vagyis tartáj

Komment

Ne báncsátok mán nem írta a teljesítményét és lehet, hogy az asszony meg a gyerekik tekerték és így szellőztetésre hasznátta.

Komment

Merugyi nem minden fúrógép -Hilti és nem minden sarokköszörü - Flex .
                Ez annyira igaz, hogy mindjárt előveszem a rotringomat és papírra vetem.
                Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Lehetne egy műszaki aranyköpések címmel egy oldalt nyitni! Én is szoktam jegyezni a gyerekek szólásait.

Komment

Sokkal jobb lett volna, ha a következő képpen hirdeti meg. ( És szerintem ,ez az igazság !) Találtam a nagyfater hagyatékában egy valamit, aminek a hasonmását " olajos kompresszorként" árulják. Nem tudok róla semmit, de 16 e Magyar forintért elvihető !

- - - Updated - - -

Merugyi nem minden fúrógép -Hilti és nem minden sarokköszörü - Flex
                    Kihagytad STHELLES fűrészt !

Komment

Hoppá!

Eladó Jawa Twin Sport 802km - Képes Motor

Komment

Nem semmi!

De ennek tényleg múzeumban van a helye! Meg gondolom mivel nincs papír talán csak Ot-re lehetne vinni.
                        Bár ez csípőből átmenne. A gyáritól gyáribb nincs!
                        Most nézem 91-es. Így az Ot még nem aktuális. Azt sem értem a leírásban az szerepel hogy még sosem volt forgalomba.
                        A

http://www.hasznaltauto.hu/motor/jaw...2km-el-9725042

meg ideiglenesen kivont okmányokkal szerepel és van benne 802km.

5 éve mikor az enyémet akartam felújítani találtam egy 800km!-t futott 638-ast.
                        Akkor 300000ft-ig ment el az ára mivel Vaterán hirdették.
                        Úgy volt meghirdetve, hogy a tulaj meghalt és a fia Oroszországba ment. Volt az öregnek egy másik Jawa amit napi szinten használt ez meg a nappaliba! pihent.

Aztán egyszer csak megint felrakták a motort hirdetni. Mint kiderült nem érték utol az öreg fiát és így nincs papír.
                        Felvettem a kapcsolatot az eladóval, mondom engem érdekelne. Gondoltam mindent átpakolok az enyémre plusz a blokk "belét" átpakolom.
                        120000ft-ba egyeztünk meg. Ettől olcsóbban felújítani nem lehetett volna.

Aztán másnap reggel mikor gondoltam leütöm, eltűnt a hirdetés.
                        Nagy nehezen kiderült, hogy még is utolérték a gyereket és hajlandó volt papírozni

Bár valahol örülök neki. Egy ilyen gép többet érdemel amúgy is mint alkatrésznek szétkapni.
                        Mondjuk ez nálam inkább reinkarnáció lett volna
                        Utoljára szerkesztve a következő által: dkari; 2016 jan. 14, 08:29.

Komment

ennek tényleg múzeumban van a helye!
                          Vagy az én hátsó felem alatt... lenne
                          Szép masina, öröm lehet ilyennel hajtani.

Komment

És a hátsód másik fele alatt milyet szeretnél?, tudod egy seggel két nyerget nem lehet megülni!

Komment

Kíváncsi lennék az árelképzelésére az eladónak.

Komment

És a hátsód másik fele alatt milyet szeretnél?
                                A hátsóm mindkét fele örülne neki, nem kívánkozna máshova

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X