Vagy mégse ?...
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Szerintem Ti most csak vergölődtök , mert elszalasztottátok a jó biznicet . Ne Grécsizzetek , hanem perkájjátok a lóvét , a gyors üzlet néha jó ...
Szerintem mindenki látta , hogy ez csak egy légsűrítő egység-kezdemény , ahol a kompresszor árában kap még más alkatrészeket is a vevő .
Merugyi nem minden fúrógép -Hilti és nem minden sarokköszörü - Flex . Aztán nem minden kopresszornak van tartája
- 2 likes
Komment
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAztán nem minden kopresszornak van tartája
mer ugye tartáj az ami nem tart nyomást, ha viszont már tarcsa a akkor már tartánnak híjjuk.
ez viszont nem tarcsa vagyis tartáj
- 3 likes
Komment
-
Sokkal jobb lett volna, ha a következő képpen hirdeti meg. ( És szerintem ,ez az igazság !) Találtam a nagyfater hagyatékában egy valamit, aminek a hasonmását " olajos kompresszorként" árulják. Nem tudok róla semmit, de 16 e Magyar forintért elvihető !
- - - Updated - - -
Merugyi nem minden fúrógép -Hilti és nem minden sarokköszörü - Flex
- 4 likes
Komment
-
Nem semmi!
De ennek tényleg múzeumban van a helye! Meg gondolom mivel nincs papír talán csak Ot-re lehetne vinni.
Bár ez csípőből átmenne. A gyáritól gyáribb nincs!
Most nézem 91-es. Így az Ot még nem aktuális. Azt sem értem a leírásban az szerepel hogy még sosem volt forgalomba.
A
http://www.hasznaltauto.hu/motor/jaw...2km-el-9725042
meg ideiglenesen kivont okmányokkal szerepel és van benne 802km.
5 éve mikor az enyémet akartam felújítani találtam egy 800km!-t futott 638-ast.
Akkor 300000ft-ig ment el az ára mivel Vaterán hirdették.
Úgy volt meghirdetve, hogy a tulaj meghalt és a fia Oroszországba ment. Volt az öregnek egy másik Jawa amit napi szinten használt ez meg a nappaliba! pihent.
Aztán egyszer csak megint felrakták a motort hirdetni. Mint kiderült nem érték utol az öreg fiát és így nincs papír.
Felvettem a kapcsolatot az eladóval, mondom engem érdekelne. Gondoltam mindent átpakolok az enyémre plusz a blokk "belét" átpakolom.
120000ft-ba egyeztünk meg. Ettől olcsóbban felújítani nem lehetett volna.
Aztán másnap reggel mikor gondoltam leütöm, eltűnt a hirdetés.
Nagy nehezen kiderült, hogy még is utolérték a gyereket és hajlandó volt papírozni
Bár valahol örülök neki. Egy ilyen gép többet érdemel amúgy is mint alkatrésznek szétkapni.
Mondjuk ez nálam inkább reinkarnáció lett volnaUtoljára szerkesztve a következő által: dkari; 2016 jan. 14, 08:29.
- 6 likes
Komment
Komment