Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ez egy „jubíleumi” darab..
    Vagy " átmeneti " !..........

- - - Updated - - -

Click image for larger version

Name:	SAM_0788.jpg
Views:	1
Size:	198.7 KB
ID:	148043Valami kevéske látszik a sorozatgyártásból !

Komment

Az a baktelós kategóriájában,évjáratában műszer.. élménymotor..

Komment

Nem csúfolódni akarok hisz én is ütöttem mellé már de tágra nyitottam a szemem mikor olvastam " eső sárvédő" a hirdetésben. Akkor ez nem is sárvédő?

Komment

Joker figyelmébe ajánlanám ! Egy kis szakmai továbbképzés http://veteranapro.hu/fekrendszer/53...lso-fek-egyedi

Komment

komoly kis fék...fog olyat, mint a zöld festék

Komment

mir-mur,
              Milyen szempontból vizsgáljam ? Műszaki , vagy a pannóniás árképzés irányából ?

Komment

Ez minden szempontból elveti a sulykot...Kiváncsi lennék az agy belsejére...

Komment

Érdekes lehet csak pár kérdés adódik rögtön. Ha be is fér a két fékpofa egymásnak fordítva akkor a megnövekedett szélesség miatt hogyan fér el a villák között vagy át kell tervezni a teljes elejét?.

Komment

Mert ereklyének nagyon frankó , én is gyűjtöm a FIAT magyar fejleszőinek termékeit amiket találok a morokban . De az a sok küllőfurat befonná szemöldökét a kedves felhasználónak . Szerintem egy üveg pálinka az értéke , de az is csak egy Pannónia múzeumosnak , aki kitenné a polcra . Vagy esetleg meg kéne nézni a két féklapot , aztán ha "megérdemli " csinálni lehet egy közepét .
                    De ami kitolja megint a biztit az agyamban : a 35 000 ft a semmiért , mert pannónia

Komment

Megint elkezdem a morgást és Nyuszifül megint letolhat, hogy megbélyegzünk, megítélünk valakit.
                      Ez a 35000 forint nekem gyanúsan sokszor jön elő az ismeretlen dolgok árképzésében. Szerintem valami szocpol, vagy segély lehet ennyi és az emberek szeretnek ehhez mérni. Bohó egyetemista korunkban mi mindent sörben mértünk - Megőrültél, ez legalább 350 sör! - Akkor még 100ft volt egy bolti üveg.

Komment

bokor28 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        hogy megbélyegzünk, megítélünk valakit.
                        erről nincs szó !!!!!!! itt a termék és pannónia hangulat-- árkápzés lett csak kritizálva . amúgy meg biztos egy arany ember a fickó .

Komment

Most, hogy látom a hirdetések között a Bőregeret sajnálom az enyémet. Az 350cm3 es volt és talán cáfolom is ,hogy a jelenlegi megbízhatóbb a 250-es mint a 350-es. Jó tudni ez csak berántóval indítható és nincs benne hátra menet, ezt ki kell tolni a parkolóból! A 350-es már indítható " önindítóval" is visszafele forog a motor és úgy van rükverc. Ebből kifolyólag hátra fele is van 4 fokozat mely azt hiszem egyedi. Mikor én is beálltam egy parkolóba sokan figyelték vajon tolni kell?, nem kellett. Dinostarter / lehet, hogy nem így nevezik/ ez az áram fordító kapcsoló mellyel lehet a motort visszafele indítani. Ennek a hirdetett gépnek pedig mivel lemezelt az akkumlátor szerelhetősége miatt nyitható az eleje. Az enyém hátulja Trabant elemekből lett lapra szerelt követve a gyári formát. Az ajtókat én is lemezeltem az elejével együtt. Annyiban volt más, hogy ami ennél nyitható az nálam maradt a bőr, és a gyári ponyvája volt. Nyáron ez hátra hajtva sort gép volt! A 350-es motorral 85-volt a vége!!. A két ajtón az üveg rész plexit keretben mely levehető nyáron és nagyon kényelmes és szép ülés / pad/ van benne. Az enyém Standox festékkel volt festve meggy bordó volt és a lámpa és a sárvédő fekete.

Komment

bordó volt
                            A sok múltidőből ,arra következtetek, hogy múlt idő. De nekem három dolog van, amit nagyon-nagyon szeretnék ! Bőregér, Trabi-500-600, és gömbölű Waresz ! Remélem mindenki érintett fogta !

Komment

amit nagyon-nagyon szeretnék ! Bőregér
                              A Velosok jelmondata a következő: "Ha énnékem sok pénzem lesz, lesz nekem egy Velorexem!"

Komment

Ezt most találtam...Érdekes, de be lehetne vállalni: Jawa, Pannonia, Csepel, Motor, Blokk, csere alkatrész - Visonta, Heves
                                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X