Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ezt most találtam...Érdekes, de be lehetne vállalni: Jawa, Pannonia, Csepel, Motor, Blokk, csere alkatrész - Visonta, Heves
    Nekem kifejezetten tetszik, bár a nyerget cserélném rajta, de a többi ízlésesen össze van rakva.

Komment

Kedves Mir- Mur! Az eladását én is sajnálom mert szerintem az egyetlen ilyen jó állapotú volt. Akkor még a városban volt a műhelyem és ilyen időben is avval jártam mikor nem kellett vidékre anyagért menni. Ilyenkor télen a szemben lévő autó szerelő reggel mentette a z autókat mert lefagytak az én gépem / fogadásból/ direkt berántóval 2x szivató és gyújtás tipikus Jawa indítással pöfögött 10 cm-es hóval takarva. Igaz a havertől azóta sem kértem ha vesztett teljesítse. " fényes nappal kiny..lj@ a hátsóm.A vágyaid első és utolsó tárgya nekem is a szivem csücske még mindíg.

Komment

Mifajta gumi lehet rajta?
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Gyanítom hogy valami régi autóra való diagonál gumi lehet.

Komment

Igen, nekem is diagonálnak tűnik.... De min volt ekkora gumi? Valami traktoron? Mintha lovaskocsikon láttam volna ilyen gumit...

Komment

Mifajta gumi lehet rajta?
              Az MZ kerékből kiindulva 16"-os:emiatt Zuk-Nissa-gumi lehet .Mellesleg még a cégnél:van egy lejárt műszakival tűzoltó-Zuk KB.15000 km-el elvileg eladó!
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Gondolom megnézte mindenki az egymillió feletti jawat.Nem az ár nem a kinézet,hanem a szöveg az érdekes.100% meg tökéletesség igénye és hozzá a 12v meg VAPE.Szerintem ez nem stimmel.

Komment

Gondolom megnézte mindenki az egymillió feletti jawat.
                  Jawa 350/360typ

Erre gondolsz?

Komment

Nem olcsó az biztos de azért nem kéne ott mindenkinek beszólogatni.

Ha lenne ennyi fölös pénzem ezért mennék és még olcsóbb is:

http://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-a...16348-305-5659
                    Utoljára szerkesztve a következő által: dkari; 2016 jan. 31, 20:48.

Komment

Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Jawa 350/360typ

Erre gondolsz?
                      Nem,ma tették föl.Ilyesmi az is.

Komment

http://veteranapro.hu/szolo-motorker...6-jawa-350-360

Csak hogy ne tűnjön el a hirdetéssel együtt...
                        Click image for larger version

Name:	névtelen.jpg
Views:	1
Size:	184.4 KB
ID:	148208

A hozzászólásomat már törölte az úr, úgy látszik nincs mit hozzáfűznie...
                        Utoljára szerkesztve a következő által: bazsimoci; 2016 febr. 01, 08:11.

Komment

Ha lenne ennyi fölös pénzem ezért mennék és még olcsóbb is:

http://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-a...16348-305-5659
                          Szép darab, ha ennyim lenne én is beújítanám

Komment

Erre gondolsz?
                            Ez se volt mindig ilyen fényes.https://www.youtube.com/watch?v=Dgy3hCzljC0

Komment

Nem értek az Izs-hez de ez nem tűnik rossznak:

Eladó Izh Jupiter - Képes Motor

Komment

nem tűnik rossznak:
                                Hidd el hogy az ! Az eladó neve a garancia erre !

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X