Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A hirdetés végén van még egy érdekes mondat:
    "Szállítás a motor helyszíni megtekintése és szállítási díj megfizetése után lehetséges"
    Elképzelem, hogy oda autózok, simán be is tudnám tenni egy kiskategóriás autóba is, de futárt fizetek...
    Na de nem akarom kicsavarni a hirdető szavait, a lényeg hogy gyakorlatilag ugyanannyiba kerül a motor, mint az összes többi hasonló állapotú, de a cím alapján biztos hogy százszor többen nézik meg a hirdetést. (Ahogy én is azonnal rávetődtem )

Komment

Az eladó saját futárcégével kell szerződnöd !

Komment

Bmw R51/3 eladó

Érdekes polémia alakult ki e körül a BMW R51/3-as körül...

Nyilván durva az a vélemény, hogy ócskavas árat érne, de sok igazság van abban, hogy ha valaki ebből papíros motort rak össze, az többe kerülhet, mint egy papíros, restaurált...A szokásos veterános paradoxon, kevesebbet ér, mint amibe került...

Komment

Ez a motor erős túlzással talán eléri a 400 ezret. Annál többet nem ér.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

BMW R51/3 Sammlerschnäppchen als Naked Bike in Hammelburg

Csak egy példa , de van ott még néhány db . Az én véleményem csak annyi , hogy szegény eladónak beszólni nem szép , meg nem szép rontani más üzletét , meg hasonló -----rinyálások csak azok dumája akik nem tudják megemészteni , hogy a natur átb@sás idelye lejárt . Az a kupac vas szerintem is -csúcs áron is -- max 50-100 ezer ft. Jobban járna ha mondjuk kérne érte egy papíros csepelt vagy danúviát , amit aztán már haszonnal lehet tovább értékesíteni . Persze kint .

Ez a beszólás kérdés már majdnem olyan , mint amikor bizonyos népcsoportoknak valami nem tetszőt dörgölnek a képébe ---aztán rögtön rasszizmust kiált ( mint a svéd néger nő aki beperlte a gyártókat mert csak fehér sebtapasz kapható )

Komment

Szerény véleményem szerint megvan ebben a hozzászólástömegben egy társaság aki gyakorlatilag mindenhez "rászakért".
              ha benn van a hirdető a brancsban akkor dícsérik, ha nincs lehúzzák, gondolom elgondolkodásra késztetve a gondolkodókat és/vagy az eladót is.
              Az biztos hogy mire én olvasom a hirdetést ők már hozzá is szóltak.

Komment

Az biztos hogy mire én olvasom a hirdetést ők már hozzá is szóltak.
                Ezeknek az ismert arcoknak be van állítva a telefonja, hogy amennyiben új hirdetés jelenik meg, jelezzen. Ha jó a vétel rácsapnak, ha rossz akkor fikáznak.

Komment

Pannonia P 10 - Ostoros, Heves

Jófogáson egy szépnek tűnő papíros P10 nagyon jó áron, szerencsére megfelelő távolságban van tőlem ☺

Komment

Nekem már annyira nem nevezhető "megfelelő távolság" -nak , de tudom magam tűrtőztetni !
                    Így elsőre pofás kis jószág , fellelt állapotú , de szerintem már átfestették egyszer (mintha nem látnék sehol arany csíkot a pirosban ) , és a bal oldali oldaldoboz , a rögzítő csavarokból itélve egy korábbi tipusé ... ,meg kell rá egy "villámtámasz " is de nem rossz !
                    Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2016 ápr. 28, 18:08.

Komment

Tényleg szép motor!

Az, hogy szürke forgalmival eladó, jó dolog, az más kérdés, hogy ha nem a tulajdonos adja el, akkor legfeljebb kiinduló pont a jelenlegi tulajdonos(ok) irányába...

Komment

"Csepel 250-es Motorkerékpárt keresek!
                        Saját célra szeretném viszonylag olcsón és rendezett legyen azért de mindent meghallgatok állapot nem számít tőlem lehet kosárba is!!
                        Előre is köszönöm!"

A link:

Keresek: Csepel 250-es Motorkerékpárt keresek! - Mosonszolnok, Győr-Moson-Sopron

Csepel 250 is legyen, rendezett is legyen, és olcsó is ha lehet...ugyan nem írja, de a feltett kép ikerdugós Csepelé...

...És láss csodát, ugyanott találtam egyet eladót, ami nagyjából megfelel, úgy tűnik, szépen egyben megmaradt, és nagyjából eredeti állapotban van!

Eladó veterán Csepel 250 - Vecsés, Pest

...Talán csak annyi híja van, hogy egyhengeres...
                        Utoljára szerkesztve a következő által: Lemezjáték; 2016 máj. 14, 23:00.

Komment

Csepel 250 is legyen, rendezett is legyen, és olcsó is ha lehet...
                          Ilyen keresések rendszeresen előfordulnak - olcsó, rendezett okmányú Csepelt én is szeretnék, még feleannyi köbcentivel is megfelel ha lemezvillás... Aztán beleér a kezem a bilibe és felébredek... :P

Ezt viszont linkelte már valaki?

Honda CB 500 Four K1

Megláttam és hirtelen olyan erős lett a birtoklási vágy, hogy még írtam is a gazdájának. Aztán úgy néz ki megjött a jobbik eszem: nem kell sokadik motor, még ha be is számolná valamelyiket az enyéim közül és a létszám nem csökkenne.
                          There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Teljesen korrekt ár, ha most vennék Pannóniát, már izzana a telefonvonal...

Pannónia T5 1967 1 tul! Fix ár!

Az már más lapra tartozik, hogy csak ennyi a "reális", holott ha egy lereccsentet veszel, ennyiből nem hozod helyre, a papírról már nem is beszélve...

Komment

Teljesen korrekt ár,
                              Számomra az eladó " álneve " mindent elárul ! Lefordítva : Itt egy kalap sz.... , amit beállítani képtelenség, de egyszer már beindult. ( A próbánál valamiért éppen nem fog ). Van hozzá szürke forgalmi, ami lenyomozhatatlan.

Komment

Hoppá, elkerülte a figyelmemet...

Így persze teljesen más a leányzó fekvése...elvakított a króm csillogása...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X