Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

A helység gyanús!!!
    No, mitől is?
    Amúgy fel nem bírom fogni ezt a hátsó sárvédőt a 21-esen...úgy el...ja az összképet, hogy hihetetlen.

Komment

Reális áron:

Eladó használt PANNONIA P21
      A helység gyanús!!!
      Nos igen a kivitel is túra, meg a helység is tura.

És ő is (Ven)tura https://www.google.hu/search?q=ace+v...ce+ventura+gif

Komment

Alkalmi vétel!!!!!

http://www.kepesmotor.hu/cz-veteran_motor/p1525808

http://km-ft.rf1.cdnadcom.net/p/15/0...5808/76635.jpg
        Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2016 aug. 19, 07:47.

Komment

Mielőtt valakinek feltűnne,inkább én magam teszem fel. Bocsánat a kevés infóért,de a cimborámnak annyi mindene van,hogy sok lett volna leírnom,ezért ilyen rövid,tömör. Akinek kell valami,felhívja 'oszt jónapot!
          Peugeot 505 GTD
          Renault Fuego alkatérszek
          Renault R18 alkatérszek

Komment

Hogy mik vannak? Eladó Skoda műszaki nélkül melyet a gazdi saját nevén nem is tudna talpra állítani mert a biztosító büntetése több lenne mint az értéke mely így is félmilliót taksál??.

Komment

Már megint alacsony az a kerítés...

Komment

Pikáns. Mindegy mi, de Pannónia (azon belül természetesen P20) és most csak 10ezer, egyébként 15000.

Click image for larger version

Name:	Képkivágás.PNG
Views:	1
Size:	866.4 KB
ID:	149765

Komment

Pannónia -ablaktávnyítónak a kezelő fogantyuja ( a felső ablakot kinyítni ) idióta eladó

Komment

Ezt most találtam a Youtube-on. Nem ismerős ez a motor nektek?

https://www.youtube.com/watch?v=MYHckRrzDAs

Az Aprón hirdettek egy ilyent Egerben asszem...

Komment

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Az Aprón hirdettek egy ilyent Egerben asszem...
                      és ezek a csehek a Pannónia nagyfékdobot is ügyesen beépítették!

Komment

Ezt most találtam a Youtube-on.
                        Ez nagyon jó! Kár, hogy nem csináltak ilyeneket. Valamiért nem vagyok kompatibilis a kétütemű motorokkal, bármibe is szerelik.

- - - Updated - - -

a Pannónia nagyfékdobot is ügyesen beépítették
                        És tényleg. Milyen apróságokon múlik, és máris motornak néz ki.
                        Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Ez akkor most "Juwa" ,"Janak" ,"Jupawa" ... ? Van egerben olyan gyüjtő , akinek hasonló "eredeti gyári" vasai is vannak .... bár a hirdetését nem láttam !!!

Komment

Szerintem ez ugyanaz a motor...

Komment

Van egerben olyan gyüjtő , akinek hasonló „eredeti gyári” vasai is vannak
                              Elég nagy pofátlansággal levizsgáztatható lenne. Károly bátyám érdekes gépeket készít. Hőálló ezüst forever...
                              Ezt a motort már én is kértem, de elég random árakon megy...mikormennyiért. Mikor venném, drága.
                              Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 szept. 13, 13:01.
                              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Én nem mondtam nevet !!!!! egyébként egyetértek . Hőállóezüst , alias "lacikróm" ... Ízlések és pofonok . (nekem nem tetszik !) De ha fekete , akkor sem , - bár olcsóbb - klasszisokkal , és kevesebb a macera , és idegen , oda nem illő.
                                A Junak blokk olajzási gondjait bizonyára megoldották rajta. "Uram bocsá" , de mégis csak egy öszvér ... bár sok munka lehet benne .
                                Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2016 szept. 13, 23:32.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X