Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Mielőtt valakinek feltűnne,inkább én magam teszem fel. Bocsánat a kevés infóért,de a cimborámnak annyi mindene van,hogy sok lett volna leírnom,ezért ilyen rövid,tömör. Akinek kell valami,felhívja 'oszt jónapot! Peugeot 505 GTD Renault Fuego alkatérszek Renault R18 alkatérszek
Hogy mik vannak? Eladó Skoda műszaki nélkül melyet a gazdi saját nevén nem is tudna talpra állítani mert a biztosító büntetése több lenne mint az értéke mely így is félmilliót taksál??.
Ez akkor most "Juwa" ,"Janak" ,"Jupawa" ... ? Van egerben olyan gyüjtő , akinek hasonló "eredeti gyári" vasai is vannak .... bár a hirdetését nem láttam !!!
Van egerben olyan gyüjtő , akinek hasonló „eredeti gyári” vasai is vannak
Elég nagy pofátlansággal levizsgáztatható lenne. Károly bátyám érdekes gépeket készít. Hőálló ezüst forever...
Ezt a motort már én is kértem, de elég random árakon megy...mikormennyiért. Mikor venném, drága.
Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2016 szept. 13, 13:01.
"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Én nem mondtam nevet !!!!! egyébként egyetértek . Hőállóezüst , alias "lacikróm" ... Ízlések és pofonok . (nekem nem tetszik !) De ha fekete , akkor sem , - bár olcsóbb - klasszisokkal , és kevesebb a macera , és idegen , oda nem illő.
A Junak blokk olajzási gondjait bizonyára megoldották rajta. "Uram bocsá" , de mégis csak egy öszvér ... bár sok munka lehet benne .
Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2016 szept. 13, 23:32.
Komment