ApaE eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
miért?... elengedett kormánnyal már nem is tudsz motorozni?Blackmumus, OdinHEM és 2 további látogató kedvelte ezt.
- 4 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa volna olyan szakember aki a gerincemet is megpótolná 50 centivel, talán elérném a kormányt !soveny kedvelte ezt.A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 1 like
Komment
-
Szentesi oldalkocsi komplett
Srácok javítsatok ki legyetek szivesek ha tévedek, de ez nem az aminek hirdetik... Ha ez Szentesi akkor nem vagyok képben a magyar oldalkocsikat illetően és muszáj tovább képeznem magamat ezen a téren is!
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSrácok javítsatok ki legyetek szivesek ha tévedek, de ez nem az aminek hirdetik... Ha ez Szentesi akkor nem vagyok képben a magyar oldalkocsikat illetően és muszáj tovább képeznem magamat ezen a téren is!
Komment
-
Ezt figyeljétek! Olvassátok el a rábeszélő, átverő szöveget altatta!!!!
Van képe azt írni hogy 125cm3 SEGÉDMOTORKÉNT!!!! Igen az orionette az én vagyok aki bekommentálta, mert az ilyentől azért felmegy a pumpám! :S
Csepel D - Vatera.hu
- 4 likes
Komment
-
dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEzt figyeljétek!Blackmumus kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Találtam még egy érdekes szerzetet, igaz megint nem a veteranapro-n... A hirdetés képei között a pirosra mondhatjuk hogy átlagos, de van egy kék moci, szép példája annak hogy a váz elvágása nélkül is lehet egyedibbé tenni kedvenc Pannoniánkat..
Eladó használt PANNONIA TL Csepel 250There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
Komment