Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Szentesi oldalkocsi komplett
Srácok javítsatok ki legyetek szivesek ha tévedek, de ez nem az aminek hirdetik... Ha ez Szentesi akkor nem vagyok képben a magyar oldalkocsikat illetően és muszáj tovább képeznem magamat ezen a téren is!
Srácok javítsatok ki legyetek szivesek ha tévedek, de ez nem az aminek hirdetik... Ha ez Szentesi akkor nem vagyok képben a magyar oldalkocsikat illetően és muszáj tovább képeznem magamat ezen a téren is!
Elhiszem de így az életszerű, hogy van ellen és pártoló vélemény.
Igen elfogadom nagy munka van benne, de a körítésen lehetett volna még kicsit dolgoznia.
Nekem a hátsó kerék és a minden honnan ömlik a füst nem kápráztat el.
Ezt figyeljétek! Olvassátok el a rábeszélő, átverő szöveget altatta!!!!
Van képe azt írni hogy 125cm3 SEGÉDMOTORKÉNT!!!! Igen az orionette az én vagyok aki bekommentálta, mert az ilyentől azért felmegy a pumpám! :S
Találtam még egy érdekes szerzetet, igaz megint nem a veteranapro-n... A hirdetés képei között a pirosra mondhatjuk hogy átlagos, de van egy kék moci, szép példája annak hogy a váz elvágása nélkül is lehet egyedibbé tenni kedvenc Pannoniánkat..
Komment