Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Akinek idáig álmai motorjának megvásárlásától a pénzhiány tartott vissza, annak javaslom, hogy csatlakozzon a kezdeményezésemhez: Ezt együttes erővel megvesszük a jackpoton pedig az én 40 %-os részesedésem levonása után testvériesen megosztozunk...Söha többé pénzzavar
    Click image for larger version

Name:	névtelen.jpg
Views:	1
Size:	195.5 KB
ID:	131210
    Ez hosszú távú befektetés! Csak mi nyerhetünk rajta, más nem fér hozzá!
    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 máj. 31, 15:27.
    soveny, OdinHEM és 4 további látogató kedvelte ezt.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      a jackpoton pedig az én 40 %-os részesedésem levonása után testvériesen megosztozunk...
      ok, de az elején Te töltöd fel pénzzel!
      OdinHEM és kedvelte ezt.

Komment

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        ok, de az elején Te töltöd fel pénzzel!
        Meg a havi 500.000,- adót is te fizeted! Nem kell elkapkodni a vásárlást, mert január óta a Magyarországon üzemeltetett játékgépek 97%-át "szüneteltetik" az üzemeltetők! Van választék bőven!
        kedvelte ezt.
        A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Nem nem nem .... nem kell félkarú rabló hiszen van nekünk olyan hogy esztergályos, gépműhely stb
          Mongi, soveny és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Amúgy meg a fórumozók nagy többségének van legalább egy kétkerekű pénznyelője, minek mellé még félkarú rabló is?
            -t5-, wsievers és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

-t5-, Che és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Már ezt is megélhettük Honda VF 750 F cserélhető főleg P20-21re - Vatera.hu

Komment

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Már ezt is megélhettük Honda VF 750 F cserélhető főleg P20-21re - Vatera.hu
                  Mivel nekem is van egy RF 900-m amit gondolkodás nélkül elcserélnék veterán motorra, elmondom hogy is van ez.
                  Egyrészt eladhatatlan, mert telített a piac és kevés a fizetőképes vevő, az viszont nagyon válogat sőt tud is válogatni.
                  Másrészt mivel az enyém nem mindenáron eladó, hát meg is marad miközben enyészik, három hete elmentem vele Lengyelországba, mert aegy másik csütörtököt mondott csütörtökön, és az így megtett 2000 km-en elaggott a lánc ami alig több mint 50000 Ft, valamint ha már nagyon nekiállok akkor fékbetéteket, olajat és vezérműláncot is cserélhetnék ami már kb 200000 vagyis jobban járok ha alkatrésznek szétbontom??
                  Akkor inkább cseréljünk, és akkor én sem vagyok finnyás
                  -t5-, és Che kedvelte ezt.

Komment

-t5- kedvelte ezt.

Komment

"Utolsó csavarig fölújított" Lehet én maradtam le a felújítási trendekkel.
                      Eladó Motor, robogó Szabolcs-Szatmár-Bereg: Felujitott p10-es pannónia motor eladó
                      kedvelte ezt.

Komment

darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Lehet én maradtam le a felújítási trendekkel.
                        de legalább nem olcsó!
                        kedvelte ezt.

Komment

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Kályhaezüst, neolux spré, nem kell annyit vacakolni
                            Ez sajnos nagyon találó. Nemrégiben egy fiatalember (~17 éves) felajánlott nekem egy 1960-as TLF-et papírok nélkül, hiányosan, a meglévő részeken a fenti módon kezelve egyszázhatvanezer (160.000) forintért.

Szóval ez a "mottó" szerintem mehetne http://veteran.forum.hu/beszelgetese...szolasok-1106/ témába...
                            There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

darkside eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              „Utolsó csavarig fölújított” Lehet én maradtam le a felújítási trendekkel.
                              Eladó Motor, robogó Szabolcs-Szatmár-Bereg: Felujitott p10-es pannónia motor eladó
                              Folyton ez az igényesség
                              Tudod országon belül is más a nyelvjárás. Nála pl. ezt jelenti. "Nincs rajta rozsda" ~ „Utolsó csavarig fölújított”

Komment

kollarg eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Ez sajnos nagyon találó. Nemrégiben egy fiatalember (~17 éves) felajánlott nekem egy 1960-as TLF-et papírok nélkül, hiányosan, a meglévő részeken a fenti módon kezelve egyszázhatvanezer (160.000) forintért.
                                az elmúlt néhány évben eljutottunk oda, hogy ha valaki egy veterán korú járművet árul (tisztele a kivételnek), akkor kb rögötn négyzetre emeli a valódi értékét, ha meg a bűvös "Pannónia" szó is szerepel a jármű nevében, akkor meg aztán határ a csillagos ég!
                                (vagy csak nekem lapos a bukszám, és élek egy álom világban?! )

BeniP10&P21 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                „Nincs rajta rozsda”
                                a "nincs rajta rozsda", és az "olyan vastagon telibe van fújva kályhaezüsttel, hogy nem látszik rajta a rozsda", az nem ugyan az!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X