Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Szürke forgalmi és rendszám

Komment

Attached Files

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Nem, nincs hiba, kettőszázhúszezer az összeg ...
        Valóban e miatt, nem igazán tudtam hova tenni az árat, ez ennyire ritka? vagy aranyozott platinumból van a redszám? a váz és motorszámnak nem kellene egyeznie a forgalmiban lévővel?
        Utoljára szerkesztve a következő által: Intrepid; 2012 okt. 05, 12:58.

Komment

Ennyiért 3 motort veszek...
          Ritkának ritka, de ennyit nem ér.
          http://veteranapro.hu/regi-forgalmi-...r-650-forgalmi
          Erre azt mondom, hogy egy ritka négyüteműnél reális ár.
          Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2012 okt. 05, 16:13.
          "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
          "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

megint csak nem veteránaprós hirdetés de megér egy mosolyt. Én majdnem ennyiért vettem a komplett motort + blokkal, egyéb alkatrészekkel és szürke forgalmival. Tehát ezek szerint a forgalmi a drága egy motorban nem is maga a gép

Komment

Szerintem inkább az az információ a drága HA tudod ki az utolsó bejegyzett tulajdonos, esetleg ÉL, s tudsz is vele adásvételit írni. A forgalmi úgy önmagába nem sokat ér, a "bejegyzett tulajról nincs infóm" felkiáltással. Nem garantált hogy a családtagok szívesen póthagyatékiznak stb. Plusz,forgalmi nélkül is átírják, ha a jogos tulajdonosától vetted.
              soveny és kedvelte ezt.

Komment

Komment

ApaE!

A vázcsere a tank alatti zöld "maszatból" látszik? Az lenne a pót vázszáma?

Komment

Komment

Most nézem amit mondtál, jogosnak tűnik.... nálam meg úgy szokott lenni, ha látok egy szürke forgalmis motort, s valamiért a forgalmi lapjai vakítanak a fehérségtől (gyönyörű állapotúak) elkezdek gyanakodni azon, hogy miért is maradt meg ennyire makulátlanul.

Komment

Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        megint csak nem veteránaprós hirdetés de megér egy mosolyt
                        Édes Istenem, ez még mindig fennt van Mióta komolyabban foglalakozom a veteránokkal azóta látom ezt a hirdetést. Nem túl kapós

Komment

dott eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          A vázcsere a tank alatti zöld „maszatból” látszik? Az lenne a pót vázszáma?
                          A zöld maszatot nem tudom hova tenni. A TLT-n úgy tudom, hogy nem volt kormányzár, így a váz TLF (kivéve ha nem utólag tették rá). Viszont TLF nem volt zöldben. Akkor mit keres rajta a zöld maszat?

Komment

Ennek a mukinak se a lábával van a baj !http://www.autoalkatresz.hu/motorker...mpabura-596504
                            barna, Blackmumus és wsievers kedvelte ezt.

Komment

barna kedvelte ezt.

Komment

ApaE,
                                Látom ,sokallod a lámpafej árát!
                                Akkor én is sokért hirdetem szerinted (szerintetek ) a T1 blokkot ? Azért kérdezem ,mert nem vagyok annyira tisztában az árakkal ,mivel eddig nem nagyon adogattam el semmit ,de most rávettem magam.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X