Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
joker, ezek a mai autók a világ fejlettebb felének (mesterséges vagy természetes) igénye szerint készülnek, olyan embereknek, ahol a nettó 600.000 Ft-os fizetés nem elérhetetlen álom, hanem reális, átlagos valóság. És ezt nem csak a járművekre, hanem sok más használati tárgyra és szolgáltatásra is el lehetne mondani. Sajnos rádumáltak minket, hogy vegyünk részt egy evezős túrán, mert az milyen tuti buli, csak könnyű vízi jármű helyett, tutajt adtak, evező helyett pedig cirokseprűt nyomtak a kezünkbe és nem értik, hogy van az, hogy nap végén miközben ők vígan diskurálnak a tábortűz mellett, mi félholtra ájulva, vízhólyagos tenyérrel próbálunk túlélni másnap reggelig valamelyik bokor tövében. Nem a rendszer rossz, hanem nem biztosítanak a használatához egységes feltételeket és ennek mi isszuk meg a levét. Szerintem.
Szeretném ha majd 40 év mulva a 2007 es Swift ről ilyen pozitíve nyilatkoznál .
A szöveg már megvan. Kérem 30 év múlva aktualizálni:
"Muzeális értékű, ezredforduló környékén gyártott (2007) Suzuki Swifthez keresek motorvezérlő szoftvert és korabeli számítógépet. A gép egyébként egészen jó állapotú, csak a szoftverhiány miatt a befecskendező rendszert le kellett szerelnem. Az autó jelenleg egy Weber karburátorral (Lada 2101) üzemel. A gyújtásrendszer is ennek megfelelően házilag készített egyedi darab. Az eredeti gyári programra az OT-minősítés miatt van szükségem."
Száz szónak is egy a vége, nehéz dolguk lesz 30 év múlva a veteránosoknak, ha egy mai autónál-motornál vissza akarják állítani az eredeti gyári állapotot. Ha még meg lesz a kocsi (kötve hiszem), majd mesélek róla itt a fórumban.
Ha érdekes a téma valamiért, részemről semmi akadálya. De szerintem van már itt annyi topic, hogy kár szaporítani. Ha tudtok ennek megfelelőbb helyet, akkor emeljétek át oda légyszi.
Igényeseknek eladó a képeken látható, gyári állapotú, soha nem használt üzemanyagtank. (Anno egy törött motor felújításához lett véve, de nem lett felhasználva.) Ezen kívül eladó egy fehér színű tanksapka, T7-T8-T9 modellekhez. A szélén repedés, ami ragasztva lett. Ára 17.000 Ft. Kérés esetén több képet is tudok küldeni. Átvételi lehetőség Maglódon (Pest megye), Budapesten vagy utánvételes postázás útján.
Tulajdonságok
Állapot: új
Márka: Pannonia
Ár: 54 000 Ft
Utoljára szerkesztve a következő által: majdánka; 2012 nov. 24, 14:19.
majdánka,
Helló!
Az én hirdetésem miért különleges ,hogy megtiszteltél vele hogy ide rakod ??
"Kéthengeres Pannónia könyök "
Csak azért ,mert kíváncsi vagyok az indokodra !
Komment