mir-mur eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemert a szövegben az van, hogy „valakinek”...
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa jó ! De hol az alany ?Everything is better when you decide you don't care.
Komment
-
Felesleges ezen agyalni. Aki szerintem ilyen burkoltan hirdet, az nem korrekt. Meg az " egyéb hivatalos irattal " szöveg sem jön be. Van papírja, vagy nincs ! Gondolom egy adás-vételit ad hozzá. Ne dumáljon mellé.Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2012 nov. 30, 11:40.
- 3 likes
Komment
-
ApaE
-
Azért egyes vevők is megérdemlik, hogy beszéljünk kicsit róluk...
Hirdetem az alábbi alkatrészeket a Veteránaprón:
Jawa 360 hengerek
Egy srác érdeklődik. Küldök neki jó nagy felbontású képeket.
Email jön-6 ezer+posta. Válaszom: Nem, 8 ezer+posta
Azóta nem hallottam róla. A 2000 Ft különbség kb másfél pizza ára...
Szerintem nem kérek elszállt árat a cuccért- nem hiszem el, hogy ha nem alkudhat akkor inkább nem is kell neki...
Vagy esetleg Ő egy viszonteladó...?!Utoljára szerkesztve a következő által: bazsimoci; 2012 nov. 30, 19:52.
- 3 likes
Komment
-
Siófokon abörzén csináltam egy 100 ft os dobozt , benne Csepel,Danuvia henger , hengerfej , karbi mardvány, egész karburátor ......meg egy csomó szir-s..r . És még ráirtam hogy egyben -kedvezmény !!!
Jön a csávó --nézeget egy heng fejet--aszongya: rossz a gyertyamenet - mennyi ? ---mimennyi ? --hátafej !
Mennyé haza teddföl a mamát a konyha asztalra aztán aggyá neki ! ----megsértődött ti értitek ? mert én nem .korompaiistvan, OdinHEM és 3 további látogató kedvelte ezt.
- 5 likes
Komment
-
bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAzért egyes vevők is megérdemlik, hogy beszéljünk kicsit róluk...
________________________________________________________________________OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOlvashat minket a fiatalember, mert máris megemelte az árat ...
- 1 like
Komment
-
Szerintem nagyon egyszerű a dolog. Egy Veterán jármű vásárlásnál általában 3 fő szempontot kell figyelembe venni:
1. jó vagy reális, esetleg áron aluli vételár
2. gyári megkímélt vagy tisztesésgegen felújított állapot
3. Ritka és/vagy típustiszta legyen
Általában ezekből a lehetőségekből sajna csak kettőt választhat az ember.
Aki ennek ellenére mégis ezzel a három feltétellel árulja veteránját:
- az anyagiak miatt rá van szorulva
- elmebeteg vagy nincs tisztában az árakkal
- az hazudik ( sajna ebben az esetben csak 2 vagy rosszabb esetben csak 1 szempont fog teljesülni).
Aki jó emberismerő, az könnyen el tudja dönteni, hogy milyen eladóról is van szó.
Komment
-
Sziasztok!
Ez Jó vétel volt valakinek! A hirdetés feladása után 10 percel mikor hívtam már elkelt, 1 óra múlva pedig már törölve volt!
Remélem jó helyre került és valaki motorjának méltó dísze lesz és nem lesz darabokra bontva a nagyobb haszon reményében, vagy este már eladó lesz 50.000-100.0000 Ft-ért
Komment
-
Retroo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzerintem nagyon egyszerű a dolog. Egy Veterán jármű vásárlásnál általában 3 fő szempontot kell figyelembe venni:
Én is szivesen kicserélném a FIAT COUPÉMAT egy ALFA c6 ra --de nem megyek az eladóhoz oda hogy köcsög vagy mert annyiért adod hogy csak egy másik miliomos tudja megvenni .
Tudjátok , igazából az a baj hogy (mint a világon mindennel ) már rég nem a fúrás-faragás ról --a jó hangulatu közös szerelés ,festés, irodalom tanulmányozásáról , --továbbmegyek , családokot összehozó motorozásról , őnzetlen nemcsak érték szemléletü alkatrész csereberéről , .....stb stb ...szól a dolog --------------hanem kizárólag : rangsort felállítani akaró , a saját sz@rkupacom valamiért a másik fölé helyező szemlélet állandó megjelenítésévé vált ez az egész .Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 dec. 02, 14:50.
- 10 likes
Komment
Komment