Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    De hol az alany ?
    ha jól rémlik, akkor az eladó korábban újítgatott fel Pannóniákat...

Komment

Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      mert a szövegben az van, hogy „valakinek”...
      Valakinek, azaz valaki számára.

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      Na jó ! De hol az alany ?
      Szerintem a negyedik képen a fekete kipufogós az.
      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Felesleges ezen agyalni. Aki szerintem ilyen burkoltan hirdet, az nem korrekt. Meg az " egyéb hivatalos irattal " szöveg sem jön be. Van papírja, vagy nincs ! Gondolom egy adás-vételit ad hozzá. Ne dumáljon mellé.
        Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2012 nov. 30, 11:40.
        , Che és joker kedvelte ezt.

Komment

Komment

Azért egyes vevők is megérdemlik, hogy beszéljünk kicsit róluk...
            Hirdetem az alábbi alkatrészeket a Veteránaprón:
            Jawa 360 hengerek
            Egy srác érdeklődik. Küldök neki jó nagy felbontású képeket.
            Email jön-6 ezer+posta. Válaszom: Nem, 8 ezer+posta
            Azóta nem hallottam róla. A 2000 Ft különbség kb másfél pizza ára...
            Szerintem nem kérek elszállt árat a cuccért- nem hiszem el, hogy ha nem alkudhat akkor inkább nem is kell neki...
            Vagy esetleg Ő egy viszonteladó...?!
            Utoljára szerkesztve a következő által: bazsimoci; 2012 nov. 30, 19:52.
            Beagle, OdinHEM és joker kedvelte ezt.

Komment

Siófokon abörzén csináltam egy 100 ft os dobozt , benne Csepel,Danuvia henger , hengerfej , karbi mardvány, egész karburátor ......meg egy csomó szir-s..r . És még ráirtam hogy egyben -kedvezmény !!!
              Jön a csávó --nézeget egy heng fejet--aszongya: rossz a gyertyamenet - mennyi ? ---mimennyi ? --hátafej !

Mennyé haza teddföl a mamát a konyha asztalra aztán aggyá neki ! ----megsértődött ti értitek ? mert én nem .
              korompaiistvan, OdinHEM és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

OdinHEM és movisz kedvelte ezt.

Komment

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Azért egyes vevők is megérdemlik, hogy beszéljünk kicsit róluk...
                  Khm...

________________________________________________________________________
                  OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Olvashat minket a fiatalember, mert máris megemelte az árat ...
                    Hát akkor árulja csak... Majd 2-3 év múlva mikor még mindig meglesz neki lentebb viszi.
                    kedvelte ezt.

Komment

OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

supermax, OdinHEM és demeter kedvelte ezt.

Komment

Érdekes valóban, ez egy más világ is...nem a magamfajta, egy motort lehetőleg minél jobbra, de korlátolt ráfordítási lehetőségekkel, de azért lehetőleg belátható időn belül is, egymásnak feszülő ellentétekkel.
                          Más szintűek is a kommentekben a megnevezett problémák.
                          supermax, OdinHEM és kedvelte ezt.

Komment

Szerintem nagyon egyszerű a dolog. Egy Veterán jármű vásárlásnál általában 3 fő szempontot kell figyelembe venni:

1. jó vagy reális, esetleg áron aluli vételár

2. gyári megkímélt vagy tisztesésgegen felújított állapot

3. Ritka és/vagy típustiszta legyen

Általában ezekből a lehetőségekből sajna csak kettőt választhat az ember.

Aki ennek ellenére mégis ezzel a három feltétellel árulja veteránját:
                            - az anyagiak miatt rá van szorulva
                            - elmebeteg vagy nincs tisztában az árakkal
                            - az hazudik ( sajna ebben az esetben csak 2 vagy rosszabb esetben csak 1 szempont fog teljesülni).

Aki jó emberismerő, az könnyen el tudja dönteni, hogy milyen eladóról is van szó.

Komment

Sziasztok!

Ez Jó vétel volt valakinek! A hirdetés feladása után 10 percel mikor hívtam már elkelt, 1 óra múlva pedig már törölve volt!Click image for larger version

Name:	duna.jpg
Views:	1
Size:	188.4 KB
ID:	133631
                              Remélem jó helyre került és valaki motorjának méltó dísze lesz és nem lesz darabokra bontva a nagyobb haszon reményében, vagy este már eladó lesz 50.000-100.0000 Ft-ért

Komment

Retroo eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Szerintem nagyon egyszerű a dolog. Egy Veterán jármű vásárlásnál általában 3 fő szempontot kell figyelembe venni:
                                Szerintem meg csak 1 szempontot kell jól átgondolni : kell-e nekem az a valami , és az anyagi lehetőségeim betakarják-e az ÉN SAJÁT ELGONDOLÁSOMAT . Az esetleg szűkös lehetőségeimet nem vetíthetem ki a piac , az eladók , állandó ócsárlására .

Én is szivesen kicserélném a FIAT COUPÉMAT egy ALFA c6 ra --de nem megyek az eladóhoz oda hogy köcsög vagy mert annyiért adod hogy csak egy másik miliomos tudja megvenni .

Tudjátok , igazából az a baj hogy (mint a világon mindennel ) már rég nem a fúrás-faragás ról --a jó hangulatu közös szerelés ,festés, irodalom tanulmányozásáról , --továbbmegyek , családokot összehozó motorozásról , őnzetlen nemcsak érték szemléletü alkatrész csereberéről , .....stb stb ...szól a dolog --------------hanem kizárólag : rangsort felállítani akaró , a saját sz@rkupacom valamiért a másik fölé helyező szemlélet állandó megjelenítésévé vált ez az egész .
                                Utoljára szerkesztve a következő által: joker; 2012 dec. 02, 14:50.
                                Beagle, OdinHEM és 8 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X