Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

alapjáraton nem lett csúnya, de szegény kis csepelt így meggyalázni... Meg egy kisit drágának találom. kicsit... Viszont professzordoktorfővitézmérnökorvosadjunktus Úr neve nekem valahonnan ismerős. Mármint nem veterános témában, hanem mint környékbelinek, viszont ha jól emlékszem csak negatív viszonylatban hallottam én az ő nevét eddig.

Komment

Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      ha jól emlékszem csak negatív viszonylatban hallottam én az ő nevét eddig
      Jól emlékszel! De inkább...

Komment

Akad itt pár finomság...
        Az ár sem magas összességében, de talán egyenként több eséllyel pénzre váltható cuccok.

Ugat akinek pénze van...
        És népszerűségre is inkább azzal tehetne szert (ha már pénze van), hogy nem 2/3 árat ugat be. Már ha nem valamiféle felsőbbrendű szerepformálás a cél.

Komment

Olvasd el mit írtam a kommentjébe, és ehhez viszonyítsatok!
          Én papír nélküli motort ezentúl csak ingyen vagyok hajlandó elfogadni, vagy csak alkatrésznek, az azonosítható részeit rögtön megsemmisítve...
          Tequila és wsievers kedvelte ezt.

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Akad itt pár finomság...
            Az ár sem magas összességében, de talán egyenként több eséllyel pénzre váltható cuccok.
            Elég finom dolgokat árul, bár kicsit nekem magas az ár, de amit árul az nem a gagyi kategória.

Komment

demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Ugat akinek pénze van...
              Pedig így van ! A barátom nem régen hirdetett az aprón 3 db motort. Egy 250 Csepelt Szentesivel, műszakival OT vizsgával, egy csodásan felújított 100-as Csepelt, és egy szintén restaurált ES/1 MZ-t. Utóbbi kettő papír nélkül. A végén boldog volt, hogy a három motort elvitték 1,6 milláért. 1 db érdeklődő volt rá, neki meg kellett a pénz. Igen ! Sajnos valóban az "ugat akinek pénze van."
              OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Sajnos valóban az „ugat akinek pénze van.”
                Azért mégiscsak félszemű ez a királykodás, még ha úgy is hiszi, vakok között van...

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                bár kicsit nekem magas az ár, de amit árul az nem a gagyi kategória.
                Én úgy összedobtam magamban darabonként, hogy én mit kérnék érte vagy más szemszögből...ha két szép szemem lenne, kb. ennyi jött ki.
                OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  Olvasd el mit írtam a kommentjébe, és ehhez viszonyítsatok!
                  Nézz csak vissza...jön a sci-fi része a dolognak...közjegyzői papír, és meglebegtetve a "Talán 1 ilyen papírral még forgalomba lehet helyezni"
                  Durva átverés!
                  A közjegyzői papír nagyvonalakban annyit jelent, hogy kijelentettél valamit a közjegyző előtt. Abból nem lessz forgalmis motor már, az az idő eltelt régen.
                  OdinHEM, bazsimoci és joker kedvelte ezt.
                  "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                  "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Elég finom dolgokat árul,
                    ...főleg a fémházas szimeringek

Komment

Motorkuli Anhänger (Pav Campi) mit Papiere BJ 1967 | eBay

Megint nem fórumos, de azért érdekes, hogy külföldön is találni ilyet? Vagy magyar az eladó?
                      korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Szerintem kinti viszonylatban is irreális az ára...

Komment

Radiál 155x13 És csak a lámpája hiányzik !http://aprod.hu/hirdetes/oldalkocsi-...8c9e90d9;r:;s:
                          wsievers kedvelte ezt.

Komment

Bárhol kapsz hozzá gumit
                            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Számolni jobban tud a "koma", mint helyesen írni !http://veteranapro.hu/szolo-motorker...key-z50j-honda
                              Beagle kedvelte ezt.

Komment

Az lehet , de kb. az ilyen állapotunak ez az ára . Sőt nem is a plafont kérte .

Ha meg belegondolok hogy ennyiért épp hogy csak lefényeznek egy Magyar motorkerékpárt
                                OdinHEM és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X