alapjáraton nem lett csúnya, de szegény kis csepelt így meggyalázni... Meg egy kisit drágának találom. kicsit... Viszont professzordoktorfővitézmérnökorvosadjunktus Úr neve nekem valahonnan ismerős. Mármint nem veterános témában, hanem mint környékbelinek, viszont ha jól emlékszem csak negatív viszonylatban hallottam én az ő nevét eddig.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
Blackmumus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseha jól emlékszem csak negatív viszonylatban hallottam én az ő nevét eddig
Komment
-
Akad itt pár finomság...
Az ár sem magas összességében, de talán egyenként több eséllyel pénzre váltható cuccok.
Ugat akinek pénze van...
És népszerűségre is inkább azzal tehetne szert (ha már pénze van), hogy nem 2/3 árat ugat be. Már ha nem valamiféle felsőbbrendű szerepformálás a cél.
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAkad itt pár finomság...
Az ár sem magas összességében, de talán egyenként több eséllyel pénzre váltható cuccok.
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseUgat akinek pénze van...OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSajnos valóban az „ugat akinek pénze van.”
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésebár kicsit nekem magas az ár, de amit árul az nem a gagyi kategória.OdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseOlvasd el mit írtam a kommentjébe, és ehhez viszonyítsatok!
Durva átverés!
A közjegyzői papír nagyvonalakban annyit jelent, hogy kijelentettél valamit a közjegyző előtt. Abból nem lessz forgalmis motor már, az az idő eltelt régen."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 3 likes
Komment
-
OdinHEM eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseElég finom dolgokat árul,
Komment
-
Motorkuli Anhänger (Pav Campi) mit Papiere BJ 1967 | eBay
Megint nem fórumos, de azért érdekes, hogy külföldön is találni ilyet? Vagy magyar az eladó?korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Radiál 155x13 És csak a lámpája hiányzik !http://aprod.hu/hirdetes/oldalkocsi-...8c9e90d9;r:;s:wsievers kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Számolni jobban tud a "koma", mint helyesen írni !http://veteranapro.hu/szolo-motorker...key-z50j-hondaBeagle kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment