joker eredeti hozzászólása
Hozzászólás megtekintése
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa meg belegondolok hogy ennyiért épp hogy csak lefényeznek egy Magyar motorkerékpárt
- 2 likes
Komment
-
Tequila eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseJól értem, felétek 350 000-ért fényeznek?
Itt: http://veteran.forum.hu/szakemberek-...koltsege-1792/There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
Komment
-
Tequila eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem egyik sem került többe 150 ezernél összesen. Szerintem egyébként az elterjedt szocimotorok igényes restaurálásának reális ára ekörül mozog. Aki azt mondja, hogy 500 000+ ban van a pancsia, az nem mond igazat
De ha Pancsiról beszélünk ,akkor nézzük a nagyját.
- krómozás 100.000
- Kerekek 60.000
Hoppá ! És még bele sem kezdtem a munkába.
- 4 likes
Komment
-
Bocsánat , különösebben nem akartam felkavarni az érzelmeket ---pusztán egy kis iróniával próbáltam rávilágítani hogy a hülyeségnek tágulnak a határai ! Az említett fényezés --ára-festék anyaga-kinézete-és a gyári szó --------egy mondatban szerepeltetése csapta ki nálam a biztit .Csak nem akartam , direktbe ,rögtön így .
Kiváncsi voltam , valaki ennyi pénzért végre vállalna -e végre egy igazi "GYÁRI " fényezést ?
- 3 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAz én AWO-m is beleszaladt a hétjegyűbe, mire rendszám került rá.
Százezer a króm? Mennyi motyót viszel?
Az alábbi tételek váltak nekem is aktuálissá:
Bár lehet, hogy ezek után lefújom kályhaezüsttel az egészet...
(Ha Edelénybe mész egyesztessünk, bár nekem telefonon azt mondták csak január közepén zavarjam őket, mert most tele vannak melóval.)
Komment
-
Tequila eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzázezer a króm? Mennyi motyót viszel?
De Edelény valóban sokkal olcsóbb.
Tequila eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése(Ha Edelénybe mész egyesztessünk, bár nekem telefonon azt mondták csak január közepén zavarjam őket, mert most tele vannak melóval.)
Komment
-
Tequila eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseAki azt mondja, hogy 500 000+ ban van a pancsia, az nem mond igazat.
Kérdés a cserélt alkatrészek mennyisége, a kivitelezés minősége. Sok mindenre vállalkoznék, de pl. a piros csikba belehuzni az aranyat...korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
ApaE
Komment