Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ez az oldalkocsi valaha Lethéé volt. Aztán árulták úgy is, hogy már nem volt rajta az izs logó középen. Most újra előkerült, mint Izs, vagy Szentesi. A nagyobb eladási esély kedvéért ráraktak egy Szentesi cégjelzést, meg lecsiszolták a jobbhttp://izs.hu/www/gallery.php?album=343 elejéről a festett izs logót. Vagy inkább

Íme a változáshttp://veteranapro.hu/oldalkocsi/251...esi-oldalkocsi
    Beagle kedvelte ezt.

Komment

05-22mp től figyeld !
      wsievers kedvelte ezt.

Komment

Az orosz Mad Max a kompresszoros Interceptorral
        Az Izs oldalkocsit én is láttam, gondoltam is, hogy ugyanaz a kettő.
        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2013 jan. 01, 11:53.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

segítséget kérnék
          Click image for larger version

Name:	lampa.jpg
Views:	1
Size:	192.5 KB
ID:	134177

Szerintetek mi lehet? Én simán el tudom képzelni optikai tuningként egy Trabin. Persze a méret lehet, hogy nem stimmel, de megoldanám.
          Utoljára szerkesztve a következő által: soveny; 2013 jan. 07, 19:41. Oka: beszúrtam a hirdetés képét

Komment

W120 (alias 190, Ponton) Mercedes hátsó lámpája. Egy szép állapotú pár szerintem annyit ér, mint a trabi, amire rá akarnád tenni.

Click image for larger version

Name:	mercedespowerponton3.jpg
Views:	1
Size:	206.2 KB
ID:	134176
            TLF65, CZsolti és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              05-22mp től figyeld !
              Erre csak azt tudom mondani amit a szekelybacsi az allatkertben latvan a zsirafot, MARPEDIG ILYEN ALLAT NINCS!!!
              korompaiistvan és OdinHEM kedvelte ezt.

Komment

Egyszer biz isten elmegyek ehhez a mukihoz http://veteranapro.hu/jatek/25894-re...odgem-kisautok

Komment

soveny eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  W120 (alias 190, Ponton) Mercedes hátsó lámpája. Egy szép állapotú pár szerintem annyit ér, mint a trabi, amire rá akarnád tenni.
                  Hát ezért ment tönkre a Trabi gyár! Dizájötlet lopás! Na erre a tippre mondják, hogy nem jött be.

Nem tudom, hogy mit árt bontatlan gyári állapot alatt: simson s70 Comfort

A blokkfestési tanácsokat taglaló topicot mindenesetre biztos nem olvasta. Ha véletlenül valamelyikőtöké a hirdetés, akkor előre is elnézést kérek. Nem az árával van bajom, csak a megfogalmazással.
                  zsíráf kedvelte ezt.

Komment

Szia! Nem az enyém a hírdetés de a blokk festéssel mi a baj?
                    A gyári 70 ccm-es gépeket fekete blokkal adták ki. A szöveg stílusa az tényleg érdekes.
                    Beagle és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

zsíráf eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Nem az enyém a hírdetés de a blokk festéssel mi a baj?
                      Az ég világon semmi. Az nagyon jól néz ki. Csak a bontatalan gyári állapotot nem értem. Én ugye mint naiv vevő arra gondolok ilyenkor, hogy egy zsír új géppel van dolgom. A képek láttán a műszaki énem meg azt mondja, hogy pusztán arról van szó, hogy a blokkhoz még nem nyúltak hozzá, ezért bontatlan gyári.

A 70-hez képes a hirdetésben pedig 51 ccm-van megadva. Mondom semmi bajom a hirdetéssel, csak lehetne rajta pontosítani. Szerintem.
                      korompaiistvan és zsíráf kedvelte ezt.

Komment

Így már értem! Akkor elnézést a belekotyogásomért.
                        CZsolti kedvelte ezt.

Komment

A Pannónia km óra 20.000 Ft!!!!!

Kilométerórák stb...

Főleg a kép alatt lévő párbeszédet érdemes elolvasni.
                          demeter és wsievers kedvelte ezt.

Komment

Két "ismert" hirdető veszekszik...
                            sricsi70, Che és wsievers kedvelte ezt.

Komment

sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              érdemes elolvasni
                              Érdemes...

Huba egyszer még azt is beírta, hogy mit hirdettek épp ár alatt a kínálatból...de nem baj, nekem úgy is megérte.
                              sricsi70 kedvelte ezt.

Komment

sricsi70 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                A Pannónia km óra 20.000 Ft!!!
                                Ez egy eredetinek látszó ritka TL km óra a 20.000 Ft még nem is lenne annyira harapós ár érte... Én sajnos egyet csak nagyon drágán tudtam venni.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X