Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Che,
    Szia!
    Egyetértek a gondolataiddal ,de ha itt az emberek között ingyen ,vagy jelképes összegért ,áron alul cserélnének gazdát az alkatrészek ,hidd el ,más hirdetési oldalon megjelennének rendes árban . Mint tudjuk erre volt is már példa nem olyan régen .Ráadásul a veterán aprón hirdette újra .

Az olyan hirdetéseket pedig, amik nem ide valók ,mivel ez egy ingyenes hirdetési oldal a moderátorok töröljék azonnal ,indoklás nélkül !
    Utoljára szerkesztve a következő által: Tamás78; 2013 febr. 23, 07:46.
    sepy, Beagle és 7 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Az az igazság szerintem hogy azok azok az emberek akik megszereznek egy alkatrészt potom pénzért majd aranyért adják tovább azok abszolút nem veterános emberek hanem semmirekellő nepperek. Személy szerint felháborít a dolog és csak egyedül annyit tudok tenni hogy nem foglalkozom velük nem vásárolok tőlük.
      Múlt hét végén voltam egy cimborámmal Egerben régiségvásáron. Ott találkoztunk egy ismerősével, aki újságolta mit vett egy ezresért. Hát egy 175-ös CZ hátsó lámpát. Gondoltam ilyen motorja van és ez hiányzik rá, azért örült így neki.
      Hát nem! A vetereán aprón egy 10-esért árulja a Sportmotoron meg 12-ért. A pofám leszakad
      sepy, Hajtókar és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Azt gondolom,illetve úgy vélem,a legjobb megoldás az ilyen hirdetésekre,illetve azok feladójának a kiküszöbölésére,ha senki nem reagál rá,egyszerűen ugorjuk át,-ne kezdjünk el „poszt-riposztozni”!
        Az a szégyen, hogy a hirdetés alatti válaszokban ott szerepel egy ismert miskolci veterános neve is, aki ezt rettentő jópofának tartja. Sőt ! még a Vaterás feladásra is biztatja.
        chemotox kedvelte ezt.

Komment

Szerintem is TÖRÖLNI!!!
          sepy, kavycka és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

chemotox eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Nem vagyok finnyás, de ez már a hányinger kategória!
            Miért ide rakta amúgy is?
            Szerintem azért rakta ide, mert járműnél ideális lopásgátló, ha kiteszed a műszerfalra , vagy a kormányra csipteted, tuti nem meri ellopni senki a járgányod.
            De ideális tanuláshoz, olvasáshoz, ha szemezne velem én bizonyára nem aludnék el.

És tényleg limitált. Vagy mégsem?
            Komolyra fordítva, elég beteg .

Komment

Sziasztok én árulom a Mumifikálódott patkányt, látom néhány embert ez zavar. Igazából csak viccből raktam, fel
              (aztán úgy néz ki sikerül eladni), hogy kicsit felrázzam az állóvizet. Nem hiszem, hogy valakit is sért ez a hirdetés, akiknek tetszik jót mosolyognak, akinek nem tetszik nem nézi meg, de főleg nem kéne a hozzászólókat minősítened mir-mur.

Komment

Köszönjük, jól bemutatkoztál...
                sepy, Beagle és mir-mur kedvelte ezt.
                "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Budai eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                  (aztán úgy néz ki sikerül eladni)
                  Hogy lehet egy ilyet eladni ??? Ki az aki pénzt ad egy ilyenért ?? Nem értem !!

Sokszor , amikor 1-2 év után átpakolok valamit az egyik helyről a másikra az udvaron ,szoktam találni én is ehhez hasonló dögöket ,de eszembe sem jutna meghirdetni !
                  Beagle és mir-mur kedvelte ezt.

Komment

Budai eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Sziasztok én árulom a Mumifikálódott patkányt
                    Engem leginkább az érdekelne, hogyan tettél rá szert. Megláttad a pinceajtó mögött, és szerelem első látásra ? Már vitted is a lakásba ? És a családod mit szólt hozzá ? Ki törölgette a polcon ?
                    Beagle, OdinHEM és Tamás78 kedvelte ezt.

Komment

És még én vagyok beteges..

Eddig egy "Budait" ismertem hallomásból, de az főzőcskézett

Komment

korompaiistvan eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Eddig egy „Budait” ismertem hallomásból, de az főzőcskézett
                        Reméljük nem ebből az állatból...
                        zsíráf kedvelte ezt.
                        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
                        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

BMV az eredeti

Üdv!Gondolom mindenki látta az aprón az R 69 -et.Majdnem milla,papír no.Hát nem tudom...

Komment

Nyugi Ronin, ez a motor a 16-18 ezer Euro-s kategória... Bár én hallottam, hogy itthon 8000 Euro-ért sem kelt el ilyen...

Bocsi, most néztem meg, ennek csak a blokköntvénye R69...

Komment

A leírás alapján hogy mennyire öszvér szerintem sok érte amit kér. Az rendben van hogy egy BMW felijítására minimum annyit kell költeni mint az alapanyag, de ezt akkor is sokallom érte.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Az az igazság szerintem hogy azok azok az emberek akik megszereznek egy alkatrészt potom pénzért majd aranyért adják tovább azok abszolút nem veterános emberek hanem semmirekellő nepperek. Személy szerint felháborít a dolog és csak egyedül annyit tudok tenni hogy nem foglalkozom velük nem vásárolok tőlük.
                                Múlt hét végén voltam egy cimborámmal Egerben régiségvásáron. Ott találkoztunk egy ismerősével, aki újságolta mit vett egy ezresért. Hát egy 175-ös CZ hátsó lámpát. Gondoltam ilyen motorja van és ez hiányzik rá, azért örült így neki.
                                Hát nem! A vetereán aprón egy 10-esért árulja a Sportmotoron meg 12-ért. A pofám leszakad
                                Minden bajunk, gondunk okozoja a kereskedelem kicsiben és nagyban. Mindent ez tesz tönkre. Téged se, engem se kalmárnak neveltek, ez a hányinger oka.
                                wsievers, chemotox és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X