Ilyen nekem is van és használom is a D Csepelhez!
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseT8-ast használsz a D Csepelhez?
- 4 likes
Komment
-
mucsom eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemit kérek köretnek a pacal mellé
Komment
-
És ehhez mit szóltok?? Eredeti,vagy nem eredeti??
Pannonia T8/A
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Na és ez???? Én 12e fizettem az új ülésért!
http://veteranapro.hu/ules/29289-pannonia-ulesUtoljára szerkesztve a következő által: Beagle; 2013 máj. 06, 22:42.taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEredeti,vagy nem eredeti??
Minden esetre ha a blokk rendben van, megérhetné az erőfeszítést (sok munkás alapgép ).
Bár árához képest kissé hiányos és a papírok ugye...Utoljára szerkesztve a következő által: taluga; 2013 máj. 07, 18:19.
Komment
-
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉs ehhez mit szóltok?? Eredeti,vagy nem eredeti??
Beagle eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNa és ez??? Én 12e fizettem az új ülésért!taluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése.én megvenném, ha gyűjtő lehetnék... undefined
Komment
-
demeter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÉn is vennék ülést fellelt állapotban, hibátlan lemezzel...harmadennyiért!
http://auto-motor.vatera.hu/motor_ro...1742866184.htm
Egyébként hibátlan lemez,mint olyan már nincs,szerintem! Max. javítható....demeter kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
P10 szivacsos kéne...
Találtam már hibátlant, csak többet kértek érte, mint adtam volna. Attól függetlenül tényleg viszonylag ritka. De javítható meg minek, az enyém is meg lett hegesztve, akkor már használhatnám azt is. Hátha belfutok még egybe, mielőtt a kárpitos keze alá kerül, úgyis az az utolsó alkatrész, amit fel kell újítani.
Komment
-
Csepel 250 vastagvázas eladó
Ez is szép darab. A T8 és ez is elég ritka már, most meg több is fel bukkan belőlük! Tényleg el kell adjam a házat, ha ennyi inger ér
- 4 likes
Komment
-
taluga eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz is szép darab. A T8 és ez is elég ritka már, most meg több is fel bukkan belőlük! Tényleg el kell adjam a házat, ha ennyi inger értaluga kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
Komment