Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Viszont----ha megnézitek , nagyon nagy gondal készült , arányos jól összefogott az alkatrészek harmóniája .
    Tényleg , öszintén mondom .
    És ne itéljünk tudatlanul -mi van ha a kereke kiskocsi lett ... a készítő meg csak megmentette ?

...persze az árazás hülyeség .

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      nagyon nagy gondal készült
      Üdv Joker! Ajánlom figyelmedbe a második képen szereplő hátsó sárvédőn lévő mélyedést, ami a lánc szabad futását engedi .

Komment

-miárt mi van ott ? Kicsit csapdos a lánc és leverte a vestéket . Én azt mondtam :
        joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        jól összefogott az alkatrészek harmóniája .
        magyarul : arányos , maga nemében formás a gép , persze látszik az alacsony költségvetés és a technológiai lehetőségek korlátozott megléte .

Viszont talán ha egy mai motorhoz hasonlítanám , ami egy , a fiatalok körében kedvelt dolog (mindig el lehetett adni , ákármennyit hoztunk ) APRILIA RED ROSE 50-125 ---akkor semmivel nem csúnyább .

Az olyan apróság (vagy valami más ) amire rámutattál , megvan a most "restaurált " motorok felén --csak az ember nem mer szólni mert mingyá aszongyák ,hogy fikázom a gépet
        taluga, Titus és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Érdekes járgány, kíváncsi lennék minek rá a tank
          danuvia motor bicikli (ilyet még nem láttál!) Dunaszentgyörgy ”¢ apród.hu
          taluga, ptm004 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ricsi95D eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
            Érdekes járgány, kíváncsi lennék minek rá a tank
            Súlynak! Így nehezebb tekerni!

Egyébként nekem nagyon tetszik,ötletes járgány de tank nélkül hülyén nézne ki...
            taluga, ptm004 és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Ha ügyesen befejezed és a tankot át alakítod /kivágod a tetejét /apró csomagok biztonsággal tárolhatók benne. Persze a súlya nem mellékes még további finomítást igényelne pl. váltó. Nem elvetendő az ötlet egy könnyebb gépből kialakítva.
              Utoljára szerkesztve a következő által: sepy; 2013 szept. 14, 11:02. Oka: közben lévő vélemény miatt.Gyorsabb voltál!!
              taluga, ptm004 és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Szerintem is jól néz ki, bár nem lehet könnyű tekerni, de ez nem a mi gondunk. A Camping oldalsztender külön tetszik
                taluga, ptm004 és Titus kedvelte ezt.

Komment

Jó lenne ez, csak kisebb méretben. Ha jól látom a hátsókereke babettáé ahogy a pedáltengelye is. Még egy Babettával is komoly sportteljesítmény 100m-t letekerni, és ez sem lehet könnyebb mint 40 kiló.
                  taluga, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Menekülni nem kell vele az biztos.
                    taluga, sepy és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Hogyan lehet valaki ekkora marha ! Ordít a kép alapján hogy valami fusi Misi, hiszen a háza előtt tákol az utcán. De ez semmi. Két fogpiszkálóval támaszt alá egy 3 tonnás vasat, és alámászik ülve. Én ha munkavédelmis lennék, már tölteném is ki a csekket. Ettől már csak az volt jobb, mikor a miskolci ingyenes újság címoldalán jelent meg egy fénykép, hogy szerelik fel a fizetőparkoló táblákat. A melós egy kétágú falétra legtetején állva csavarozta a táblát ! CÍMLAPON !http://aprod.hu/hirdetes/karosszeria...tml#2421aee297 Ja ! És vélhetően tele van a tank.
                      Utoljára szerkesztve a következő által: mir-mur; 2013 szept. 16, 07:14.
                      taluga, Titus és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Munkavédelemből egyes!
                        De amúgy szerintem ez valami netről leszedett kép.
                        mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        És vélhetően tele van a tank.
                        Lehet azt próbálja lefejteni csak nem volt hely az aknán.
                        taluga, sepy és ptm004 kedvelte ezt.

Komment

sinter eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          ez valami netről leszedett kép.
                          Szerintem is az. Egyedi marketing, amit én valahogy megintcsak nem értek.
                          taluga és sinter kedvelte ezt.

Komment

ááá dehogy, csak félrevezető hírdetés a NAV-nak. :-)

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              valami fusi Misi
                              Engem inkább az érdekelne,hogy 3000-ért lecserél mindent,amit felsorolt,vagy óránként kér annyit!?

Komment

Lehet már nem is tud válaszolni mert elcsúszott a tégla a kerék alól!.Rendesen felkészült szakemberről lehet szó igaz a " Vámházat" is karton lapon reklámozta Klapka úr és bejött.
                                sinter, taluga és Beagle kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X