Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, beszélgetni, kérdezni, vagy válaszolni, üzeneteket küldeni, szavazni, akkor kérlek, szánj néhány másodpercet a regisztrációra.
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
.....aki másképp nem tudja magára irányítani a figyelmet! Magam előtt van ahogy a helyi vendéglátó egységben a hozzá hasonló "művelt emberek"veregetik a vállát, hogy milyen nagyot alakított a kereskedelmi marketing megvalósításában!
Véleményem szerint akár még vicces is lehetett volna a hirdetés, de egy pár mondat után én is befejeztem az olvasást, mert a sok f...ozás igencsak túllépte a tűrőképességemet.
Egyébként pedig valóban úgy van, ahogy Madorka írta. Az eszközök már kevésbé fontosak, a lényeg hogy kitűnj a többi közül, felkeltsd a figyelmet. Az emberek egy ideig meghökkennek az új eszközökön, felfigyelnek rá, majd megszokják, visszasüllyed a dolog az ingerküszöb alá. Egyre durvább, szélsőségesebb eszközök szükségesek.
Egy idő után pedig -ha megpróbáljuk a világot, magunkat, a környezetünket kívülről megnézni- rádöbbenünk, hogy mekkora mocsokban lebegünk, és ez mennyire természetes mindenki számára!
Persze tegyük hozzá, a meghökkentő eszközök nem feltétlenül negatívak. Vannak nagyon ötletes, jó fogások is.
Aztán ott van a durvaság, közönségesség eszköze, amit szintén sokáig lehet fokozni.
Valószínű "szerencsétlen" hirtelen felindulásában írta a "regényt". Van egy másik hirdetése ott normálisan írt. Volt egy opel omegám 2.5td. Na az pont ilyen "hálás" jószág volt mint neki a motorja. Néha nekem is volt ilyen késztetésem hogy meghirdetem . Na persze nem így!
Komment