Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Igaz,hogy nem veterán,de legalább feldobja a napod: Eladó Aprilia RS 125 (autó csere/besz.) - Képes Motor
    movisz, sepy és 5 további látogató kedvelte ezt.

Komment

"kitolom hátra lelocsolom benzinnel és felgyújtom a faszomba, olyat még úgy se láttam élőben"

kicsi76 kedvelte ezt.

Komment

Mindig szerettem az őszinte, szókimondó és egyszerű embereket... :-)

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          Igaz,hogy nem veterán,de legalább feldobja a napod: Eladó Aprilia RS 125 (autó csere/besz.) - Képes Motor
          Elég sajátságos a szöveg ,de legalább őszinte !!
          Manapság próbálj meg motort venni úgy ,hogy ne ba.......ak át ! Nagyon nehéz és ritka .

Komment

Hitelesebb lett volna, ha egy kicsit rövidebb és velősebb.
            igy inkább erőltetettnek tűnik nekem, mert aki alapból így beszél az nem írja össze.
            joker kedvelte ezt.

Komment

Ez azért már túl egyszerű!! ez növénynél is a föld alatt található rész.
              ptm004 kedvelte ezt.

Komment

Szitává röhögtem magam.Hogy a beteg szamár sza.ja le a kezeteket.Ez bizony 10-ből 10,egyéniség kategóriában.

Ha már érdekes hirdetések,veterán apró Móka Miki hirdetései.Én meg Furkó Feri vagyok.
                sepy és kicsi76 kedvelte ezt.

Komment

Az egyharmadát olvastam el. Ez a csávó ,egy műveletlen faszkalap ! Én is őszinte voltam.
                  sepy, -t5- és 2 további látogató kedvelte ezt.

Komment

.......................

Komment

fulton eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Szitává röhögtem magam
                      Talán még az Éjjel-nappal Budapestet is nézed...
                      mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Ez a csávó ,egy műveletlen.......
                      .....aki másképp nem tudja magára irányítani a figyelmet! Magam előtt van ahogy a helyi vendéglátó egységben a hozzá hasonló "művelt emberek"veregetik a vállát, hogy milyen nagyot alakított a kereskedelmi marketing megvalósításában!
                      sepy, ptm004 és mir-mur kedvelte ezt.
                      A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        a helyi vendéglátó egységben
                        ...aaaa Gundelre gondoltál, ugye?
                        kicsi76 és madorka kedvelte ezt.

Komment

-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                          ...aki másképp nem tudja magára irányítani a figyelmet!
                          A mai világban az eszközök már kevésbé fontosak a lényeg hogy kitűnj a többi közül.

Komment

madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            mai világban az eszközök már kevésbé fontosak a lényeg hogy kitűnj a többi közül
                            De jó! Most már teljesen megnyugtattál, hogy jó felé haladunk, vagy ha nem is, nincs mit tenni! "Röhögni", elolvasni és "jó napunk lesz".
                            A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Véleményem szerint akár még vicces is lehetett volna a hirdetés, de egy pár mondat után én is befejeztem az olvasást, mert a sok f...ozás igencsak túllépte a tűrőképességemet.
                              Egyébként pedig valóban úgy van, ahogy Madorka írta. Az eszközök már kevésbé fontosak, a lényeg hogy kitűnj a többi közül, felkeltsd a figyelmet. Az emberek egy ideig meghökkennek az új eszközökön, felfigyelnek rá, majd megszokják, visszasüllyed a dolog az ingerküszöb alá. Egyre durvább, szélsőségesebb eszközök szükségesek.
                              Egy idő után pedig -ha megpróbáljuk a világot, magunkat, a környezetünket kívülről megnézni- rádöbbenünk, hogy mekkora mocsokban lebegünk, és ez mennyire természetes mindenki számára!
                              Persze tegyük hozzá, a meghökkentő eszközök nem feltétlenül negatívak. Vannak nagyon ötletes, jó fogások is.
                              Aztán ott van a durvaság, közönségesség eszköze, amit szintén sokáig lehet fokozni.
                              Titus, joker és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Valószínű "szerencsétlen" hirtelen felindulásában írta a "regényt". Van egy másik hirdetése ott normálisan írt. Volt egy opel omegám 2.5td. Na az pont ilyen "hálás" jószág volt mint neki a motorja. Néha nekem is volt ilyen késztetésem hogy meghirdetem . Na persze nem így!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X