Igaz,hogy nem veterán,de legalább feldobja a napod: Eladó Aprilia RS 125 (autó csere/besz.) - Képes Motor
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón
Collapse
X
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseIgaz,hogy nem veterán,de legalább feldobja a napod: Eladó Aprilia RS 125 (autó csere/besz.) - Képes Motor
Manapság próbálj meg motort venni úgy ,hogy ne ba.......ak át ! Nagyon nehéz és ritka .
Komment
-
fulton eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseSzitává röhögtem magam
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEz a csávó ,egy műveletlen.......A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
- 3 likes
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea helyi vendéglátó egységben
- 2 likes
Komment
-
-t5- eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése...aki másképp nem tudja magára irányítani a figyelmet!
Komment
-
madorka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésemai világban az eszközök már kevésbé fontosak a lényeg hogy kitűnj a többi közülA boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/
Komment
-
Véleményem szerint akár még vicces is lehetett volna a hirdetés, de egy pár mondat után én is befejeztem az olvasást, mert a sok f...ozás igencsak túllépte a tűrőképességemet.
Egyébként pedig valóban úgy van, ahogy Madorka írta. Az eszközök már kevésbé fontosak, a lényeg hogy kitűnj a többi közül, felkeltsd a figyelmet. Az emberek egy ideig meghökkennek az új eszközökön, felfigyelnek rá, majd megszokják, visszasüllyed a dolog az ingerküszöb alá. Egyre durvább, szélsőségesebb eszközök szükségesek.
Egy idő után pedig -ha megpróbáljuk a világot, magunkat, a környezetünket kívülről megnézni- rádöbbenünk, hogy mekkora mocsokban lebegünk, és ez mennyire természetes mindenki számára!
Persze tegyük hozzá, a meghökkentő eszközök nem feltétlenül negatívak. Vannak nagyon ötletes, jó fogások is.
Aztán ott van a durvaság, közönségesség eszköze, amit szintén sokáig lehet fokozni.
- 5 likes
Komment
Komment