Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    És mi lett a vége ? 200 dollár ?
    Ha jól emlékszem 5000.

Komment

Uralosoknak jól jöhet:

Ural,Zil megszakitó Gyula ”¢ apród.hu

Komment

Che eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Ahogy én látom,-kiöregedő vagányok,tartanak maguknak egy ilyet és,ha ráülnek úgy vélik,visszatér az ifjúság és három centivel vastagabb és öt centivel hosszabb a ...
        Fateromnak is chopper Yamaha Vyrago 535-ös motorja van. Amit leírtál nagyon sok igazság van benne. De ez is nézőpont kérdése. Ő pont azért vett ilyen irányt mert korábban egy eredeti állapotú P 10-est vett. Felújították az öcsémmel, saját maguk különösebb múlt nélkül. Talán feternak volt fiatal korában már Pannoniája. Elmentek pár találkozóra és pont ettől lett faternak elege. Rájött hogy ez a veteránosdi is már pont olyan divat és közhely mint a chopper építők vagy a licitvadászok vagy bármi. Nem azt látták hogy egy fiatal gyerek az apjával összehozott a múltból valamit hanem azt ,hogy azt hogyan tették. "Ez miért ilyen színű, ezt nem így kellett volna..." és ezt sokszor lekicsinylően.
        A lényeg hogy vette magának ezt a motort, mert "kiöregedett vagány" bajszos és copfos mint a '70-es években. És kiválóan érzi magát pedig még a farka se lett hosszabb tőle. A saját örömére vette nem találkozókra mutogatásra.

Ezen sem kell senkinek megsértődni, magára venni. Ez egy történet, tény. Csak leírtam egy másik nézőpontot is.

Ja és én sem vagyok chopperos, különösebben nem is tetszenek. De ez a Jawa szép így átalakítva és elég minőségi munkának tűnik. Ezért a pénzért (főleg ha még enged belőle) szinte ajándék.

És hogy látszódjon a chopperosítás és chopperosítás közti különbség.
        Ez az én motorom megvételkori állapotában:

Click image for larger version

Name:	14-orig.jpg
Views:	3
Size:	42.3 KB
ID:	138616Click image for larger version

Name:	27-orig.jpg
Size:	43.0 KB
ID:	138617
        Utoljára szerkesztve a következő által: dkari; 2013 nov. 22, 10:49.
        sepy, kavycka és 3 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Az eredetiségre törekvőknek itt egy másik csepptankos: Click image for larger version

Name:	ScreenShot039 (600 x 480).jpg
Size:	76.2 KB
ID:	138619

Komment

5000 dollár
            Project Free TV - Watch ‘Auction Hunters Season 3 Episode 15’ on Videoweed for free
            Bár én is csodálkozom hogy beindult...és az aksit se merítette le...sci-fi xD
            OdinHEM kedvelte ezt.
            "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
            "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Ez a hirdetés, ( főleg a hozzá kapcsolódó képek ) már megállnák a helyüket valamelyik "parasztvakítós" Amcsi izé-mizé műsorban is.http://veteranapro.hu/szemelygepkocs...-mercedes-benz

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Bár én is csodálkozom hogy beindult...és az aksit se merítette le...sci-fi xD
                Szerintem a felvétel előtt egy hónapig túlórázhattak rajta

Komment

Még szerencse, hogy a gumók jók rajta!!!!

simson spatz sr4-1

Komment

Nem akarom bántani, de egy helyesírási szabályzatot igazán beszámolhatna az árába.
                    -t5-, sepy és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Gyöngyöspatán van net?

Komment

Biztosan van mert szép az a táj csak az a baj, hogy nem fogadja el a gép segítségét pedig az szorgalmasan súg.

Komment

Láttam már a motort a gyöngyösi börzén. Egy amúgy szimpatikus úriember árulja, habár úgy tudom a Spatz-ok mopedek voltak. Az a blokk szerintem Star-é.

Komment

"meg biszható"... remélem nem az i-t írta el...
                            Trophyman, CZsolti és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Eredetileg két sebességes, két lóerős volt a Spatz, volt belőle pedálos és berugós változat... De nem turbós, tehát ez már nem az eredeti blokkja. Ennél fogva a szememben a felét sem éri annak, amennyiért hirdeti.

Simson Klub Magyarország
                              Beagle kedvelte ezt.

Komment

Igazán egyesi kívánságműsor. Ennyi pénzért bármit?

nikkeltankos csepel

Jó! Fejezd be!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X