Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Bármilyen motort, bármilyen alkatrészt meg lehet szerezni normális áron is, csak nem a karosszékből a számítógép elől kell vásárolni. elmult pár vásárlásom:
    Jawa 350 634.01 30 ezer forint.(28ezer kilométer, papírok rendben,bejegyzett tulaj él a motor gyári festésű, korának megfelelő nem lelakott állapotban)
    GSXR 400 50 ezer forint (lejárt műszakival tulajdonostól működőképes jó állapotban)
    Ingyen kapott papíros Jawa váz
    Ingyen kapott kardán a Dneprhez, 2 ezerért vadonatúj hengerpár dugattyúval.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers
      Bármilyen motort, bármilyen alkatrészt meg lehet szerezni normális áron is, csak nem a karosszékből a számítógép elől kell vásárolni.
      Ne idegelj má'!!!. Odáig O.K:, hogy a számítógép előtt ülve ilyet nem találok, de a nagy TITKOT nem árultad el, hogy akkor hogyan???!!!

ui: Én is akarok ennyié'!!!

Komment

Én is pontosan erre lennék kíváncsi!

A GSXR-ről egy fotót, ha kérhetem/jük?

Komment

Tessék, ilyen egy 50 ezres motor, és nem km-ben:
          Click image for larger version

Name:	IMG_20141003_121111.jpg
Views:	1
Size:	188.1 KB
ID:	143264Click image for larger version

Name:	IMG_20141003_121142.jpg
Views:	1
Size:	189.0 KB
ID:	143265
          Van vele munka, mert kell hozzá egy akksi és két gumi.
          Barátom 250 es Csepelt hozott el egy kis kerti munka fejében tavasszal. Egy 250/1 es Mz-t 20 ezerért szerzett. Most is tudok 40 ért (alku előtt) olajszivattyús Czetkát. Egyetlen oka, hogy nem nálam van még, az a helyhiány.
          Valahol a környéken van egy ETS is oldalkocsival. Pontosan nem tudom hova vitték, azt hiszem Kisgyőr, azon tanultam oldalkocsizni.
          Körbe szoktam érdeklődni, elsősorban munkatársak ,ismerősök, barátok, onnét azért akad infó. Tudják hogy mivel foglalkozom, néha csak úgy szólnak, hogy itt-ott láttak valamit. Sok helyre megyek én is segíteni, onnét is kerül pár dolog.

zsíráf! Az ETS sárvédőből ne legyen már harag, minden annyit ér, amennyit a vevő fizet érte. Legyen szerencséd az eladással. Énnekem ezzel nem szokott. Vásárolni tudok, eladni viszont nem.
          Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 dec. 19, 17:20.

Komment

Kedves Wsievers!

A TITKOT még mindig nem árultad el...

A moci, azonban -így a fotórol ítélve- elég pöpec...Gratula!
            Utoljára szerkesztve a következő által: Fergusson; 2014 dec. 19, 17:12.

Komment

Bármilyen motort, bármilyen alkatrészt meg lehet szerezni normális áron is, csak nem a karosszékből a számítógép elől kell vásárolni. elmult pár vásárlásom:
              Jawa 350 634.01 30 ezer forint. (28ezer kilométer, papírok rendben,bejegyzett tulaj él a motor gyári festésű, korának megfelelő nem lelakott állapotban)
              GSXR 400 50 ezer forint (lejárt műszakival tulajdonostól működőképes jó állapotban)
              Ingyen kapott papíros Jawa váz
              Ingyen kapott kardán a Dneprhez, 2 ezerért vadonatúj hengerpár dugattyúval.
              Igy igaz!
              mindent meglehet szerezni,csak éppen azt nem ami kell!!!(-:
              Mindenféle,alkatrészt és motort ősszegyűjtögettem már.

Most egy hibátlanért odaadnám a teherautónyi alkatrészt és bazárt.
              "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

Egy cimborámnak segítettem tegnap a generátort feltenni a Passátjára és a garázsa végében lévő tüzpiros Babettát nekem adta csak úgy. Mondván nem férünk tőle.

Komment

2 féle szakmunkással kell jóban lenni: Kéményseprővel és kőművessel. Ők tudják, hogy mi hol található. Utána már csak a: "Jó napot! Úgy hallottam, hogy magának volt régen..." kell. Csak utána legyen türelmed végighallgatni a 2-3 órás meséket. A megfelelő pillanatban ajánlatot is lehet tenni. Vidéken az emberek közvetlenebbek, mint városon. Még jobb ha eleve veteránmotorral mész érdeklődni.
                  Gyermekkoromban míg más gyerekek, focizni, biciglizni, csavarogni stb jártak, én idegenek padlásának és fészerének az átnézésére kértem engedélyt. Volt hogy 10 kerékpárral jöttem haza, úgy hogy kiskocsit is kaptam Apám a falu vízvezetékszerelője/ezermestere volt, így mindenhol ismertek.

Egy cimborámnak segítettem tegnap a generátort feltenni a Passátjára és a garázsa végében lévő tüzpiros Babettát nekem adta csak úgy . Mondván nem férünk tőle.
                  Ennyi, így megy ez Borsodban. Ha a netről vásároltad volna, akkor 25 ezer.

Mindenféle,alkatrészt és motort ősszegyűjtögettem már.

Most egy hibátlanért odaadnám a teherautónyi alkatrészt és bazárt.
                  Csak elég szabadidő kell hozzá. Az 50 ezer forint pedig nálam lélektani határ. Ennél többet csak akkor ajánlok, ha nagyon kell az a dolog.
                  Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 dec. 19, 18:09.

Komment

Most már minden világos...
                    Köszönöm/jük a felvilágosítást, teljesen érthető.

Komment

Mezőtúr se rossz, onnét van a Dneprem. Az 4 résztvevős csereüzlet volt...

Komment

Kedves zsíráf!

Senki sem foglalkozott az orrod méretével, se a kampósságával, kár hogy ezt a dolgot személyes támadásnak vetted. Én úgy látom, hogy csak megállapítottuk, hogy egész jó ára van az ETS cuccoknak - függetlenül attól hogy ki árulja.

mert SENKINEK nem tartozok elszámolással
                        Ez így igaz. Sőt, én sem, aztán mégsem sértődtem meg, amikor itt kiveséztük miért kértem volna másfél millió forint felett az ETS Eskortomért darabokban.
                        (Ennek a témának a 257. oldalától szerepel a dolog ha valaki vissza szeretne olvasni.)
                        Utoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2014 dec. 19, 22:15. Oka: ͍ és nem I.
                        There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".

Komment

Igy igaz!
                          mindent meglehet szerezni,csak éppen azt nem ami kell!!!
                          Ne tudd meg, hány Pannóniát hagytam már ott. Nekem a 125 ös Csepel nem jön össze. Évekig jártam egy régi kovácsműhelyhez, mert ott volt egy. Nem akarták eladni. Később ritkultak a látogatásaim, így nem voltam ott akkor, amikor a szép új Suzuki Miautónknak építettek a műhelyből garázst. A Csepelt elvitte ingyen a ház tulajának rokon kőműves, később piaciáron el is adta.

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                            Mezőtúr se rossz, onnét van a Dneprem. Az 4 résztvevős csereüzlet volt...
                            Na tessék, most mehetek a kéményseprőnkhöz... mert kőművest nem ismerek...

Viccet félretéve, mikor volt a csere-bere Mezőtúron Wsievers?

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Vásárolni tudok, eladni viszont nem.
                              Oké, én itt és most kínálok a GSX-R-ért 150 ezret! Ez szép haszonkulcs lenne...!

Komment

Eladó Pannonia T8 - Képes Motor

Nem vagyok nagy Pannónia fun, de ez, tényleg szép...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X