Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

bazsimoci eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Oké, én itt és most kínálok a GSX-R-ért 150 ezret! Ez szép haszonkulcs lenne...!
    Valahol írtam volna, hogy eladő?
    Most még nem az, még szeretném kipróbálni előtte. Papíron 25kW, és nekem csak Ak jogsi van. Napi használatos gépnek vettem, mert a Czt sajnálom erre használni.
    Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 dec. 19, 21:06.
    "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
    "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

Mikor volt a csere-bere /Dneper/ Mezőtúron Wsievers?

Komment

Fergusson eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
        Mikor volt a csere-bere /Dneper/ Mezőtúron Wsievers?
        2010 karácsonya előtt pÍ¢r nappal. Egy Czt és egy TS Mzt adtam az eladó 2 ismerősének, akik kifizették a Dnepr árát az eladónak. A Tst 15ezerért vettem 2004 ben, A Czt egy 7ezerért vett motorkuli, és jópár alkalom restaurálási segítség után kaptam egy gyüjtőtől. Ez így elég részletes?
        Utoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2014 dec. 19, 21:22.
        "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
        "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          2010 karácsonya előtt pÍ¢r nappal.
          Azt hittem, mostanában...akkor épp kórházban voltam...sajnos.
          Motor baleset...

- - - Updated - - -

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
          2010 karácsonya előtt pÍ¢r nappal. Egy Czt és egy TS Mzt adtam az eladó 2 ismerősének, akik kifizették a Dnepr árát az eladónak. A Tst 15ezerért vettem 2004 ben, A Czt egy 7ezerért vett motorkuli, és jópár alkalom restaurálási segítség után kaptam egy gyüjtőtől. Ez így elég részletes?
          Elnézést! Nem az "elszámoltatás" volt a célom, csak kíváncsi voltam...

Komment

MZ ETS sárvédő
            Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!
            Amúgy a mezei TS-é is ugyanez, 3000 forintért...
            Az figyeltétek,hogy ezt Zsíráf árulja??!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jah,már látom,igen......
            Utoljára szerkesztve a következő által: Beagle; 2014 dec. 19, 22:13.

Komment

Azt amúgy tudom tanúsítani, hogy bárhol bármikor kell figyelmesen nézelődni.
              Fater szerezett már nekem D-Csepelt, úgy hogy teherautóval fuvarozott és meglátta a kerítésen belül a motort, azt becsöngetett hogy nem eladó e. Eladó volt. Ja és a teherautóból jobban belátni a kerítésen, mint a személyautóból.
              A Simson Sr2e úgy került hozzánk, hogy a szomszéd bácsi festette a garázsát és átpakolt ideiglenesen a nagymamáméba, (szintén) apám meglátta a motort és megvettük.
              S51-es Simson pedig kollégától jött.

Jó ég! Ez a 666. hozzászólásom.
              Utoljára szerkesztve a következő által: dott; 2014 dec. 20, 00:39.

Komment

Gyula-bá eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése

Remélem magadra gondoltál!
                Nem teljesen. Inkább rád!
                Hiszen a többiek értik amit írok veled ellentétben. Hiszen nem én vagyok az aki minden fórumra beregisztrál csak azért, hogy saját magát reklámozza. Ide a fórumra magánszemélyként regisztráltam és nem reklámozom magam. Nem úgy mint TE aki hozzászólásaiba saját oldalát linkeli be és más termékét pocskondiázza (most nem a sárvédőre gondolok) itt és más fórumokon is. Szerintem erre nem kell példát felhoznom, mert a fórumon elégsokszor láthatták a többiek. Erre nem indok, hogy segíteni akartál, mert akkor privátban elküldöm annak akinek szüksége van rá. Reklámra más oldal való!

Komment

Gyerekek!

Ne civakodjunk és ne bántsuk egymást,ezen a búval csinált szürke napon!A hirdetésekben az eladók megadnak valamilyen árat,ha nekem pl. szükségem volna rá,elgondolkodom,hogy megér e nekem annyit.Mint leendő vásárló jelölt,beszélek az eladóval és teszek egy ajánlatot.Amennyiben mind a két félnek megfelelő ár alakul ki,-akkor létrejön az üzlet.Amennyiben nem lesz üzlet,az se nagy tragédia,-majd kerül másik.Nem olyan dolgok ezek,hogy sértegessük egymást,az nyilvánvaló,hogy az eladó és a vásrló között kibékíthetetlen ellentét van,-érdekek ütköznek,de mindig "van másik".

Készüljünk inkább az ünnepekre és béküljünk meg,-én nem haragszom!

Boldog Karácsonyt Mindannyiótoknak! :Che

Komment

Jusson eszetekbe a -Szelid motorosok- c film ---amikor eldobta a karórát
                    Kedves Tanult Kollégáim! Néhány évet bíbelődtem az IZS-nevezetű rendkívül figyelemre méltó mocikámmal!A kilóméter órája rendkívül érzékeny jószág és(gondolom!)az erőss rázkódástól könnyen megnyekken!Én oda vissza majd 100km motoroztam egy rossz példányért amit alkatrésznek használtam!Szerintem nem kér sokat a fickó ezért a darabért!!!A számlapot pedig hozzá értők szépen meg tudják gyógyítani!
                    U.I: Kedves Joker!Minden tiszteletem a tiéd.............de én az órámat már -72-ben eldobtam!(persze csak képletesen értve!A valóságban csak 2 éve amikor nyugdíjba jöttem!)Üdv mindenkinek és BÉKESSÉG legyen veletek!
                    Utoljára szerkesztve a következő által: apacsavo; 2014 dec. 20, 09:30.

Komment

,ezen a búval csinált szürke napon!
                      Kedves Barátom!Nálunk gyönyörű napsütés van és 13 fok!Küldöm hozzád is a napocskát!
                      Továbbá kívánok Kellemes Karácsonyt és Boldog Új Évet! Neked és kedves családodnak!

Komment

Gyula-bá eredeti hozzászólása

Hiszen a többiek értik amit írok veled ellentétben.

Persze, hogy értik, nem hülyék!:
                        "MZ ETS sárvédő
                        Amúgy a mezei TS-é is ugyanez, 3000 forintért... Az figyeltétek,hogy ezt Zsíráf árulja??!!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jah,már látom,igen...

Komment

Kedves Gyuszi!

Köszönöm szépen,-megjött a nap és egyből jobb lett a kedvem,bár nagyon nyomnom kell,sokat dolgozom.Sajnos nem valami léleképítő munkát végzek,-Movisz mondása szerint,most "rontó" ember vagyok.Szégyellem magam,de a veteránjaimhoz hozzá se tudok nyúlni,de azért Keszin ott leszek,ha akárhogyis jutok oda.A fecskék érkezéséig még 16 hét,de lehet,hogy odáig sem fejezem be rontó tevékenységem.Amennyiben ebbe léleknek ártó pusztító tevékenységbe nem szerzek be valamilyen betegséget,úgy érzem túl élem még a Kossuth szobrot is.Rettentő rossz érzés elvileg működőképes dolgokat darabokra szedni és osztályozni,immár alapanyaguk szerint.Munka közben meg jár az agyam,hogy hány embernek kellett keservesen dolgozni azért,hogy ezeket a dolgokat előállítsa,de egy cégfelszámolás,sajnos ezzel jár és még egy csomó idegtépő bürokráciával.

No nem füstölgök tovább,az élet azért szép,csak vannak benne ilyen hangulatú epizódok is.

Baráti üdvözlettel:Józsi

Komment

Kedves Gyulám! Jól sikerült a meleg küldése itt Gyopároson teljesen tavasz lett.A héten cseréltek ajtót ablakot és lassan a kőműves is végez a javításokkal. Márciusban ha ilyen idő lesz örülni fogok neki.Én is Kellemes Karácsonyi Ünnepet Kívánok minden Fórumosnak és Családjának.

Komment

Gyula-bá eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                              Gyula-bá eredeti hozzászólása

Hiszen a többiek értik amit írok veled ellentétben.

Persze, hogy értik, nem hülyék!:
                              "MZ ETS sárvédő
                              Amúgy a mezei TS-é is ugyanez, 3000 forintért... Az figyeltétek,hogy ezt Zsíráf árulja??!!

Jah,már látom,igen...
                              Uraim, hátrébb az agarakkal! Különben jön moderátor bácsi a nagy radírral.
                              Az persze hab a tortán, hogy éppen egy fórumtársunk hirdetését kezdtük csipkedni, de Zsíráf nem is tűnt sértődöttnek igazán első válaszában. Szerintem igaza van, amennyit remél a cuccért, annyiért árulja. Majd enged az árból, ha komoly vevő érkezik.

Gyula-bá oldalára más fórumtag is hivatkozott már, nem csak ő. Én is így szereztem tudomást róla. Én örülök, hogy tagjaink között van, mert direktben tud a gyújtásgondokra válaszolni, és ez a téma sokunkat érint.

Szóval meggyújtottam a békepipát. Mindenki slukkoljon egyet belőle és fújjuk ki a füstöt Tiszakeszi felé képletesen. Készüljünk a karácsonyra. Legyen rajta áldás, békesség és szívetekben öröm. Áldott ünnepeket kívánok mindannyiótoknak!

Üdvözlettel: CZsolti

Komment

Készüljünk a karácsonyra. Legyen rajta áldás, békesség és szívetekben öröm. Áldott ünnepeket kívánok mindannyiótoknak!
                                Nem tudtam, hogy Kozsó is beregisztrált az oldalra...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X