Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

de megakadt a szemem a bucsus-csuzlikon
    ...........hát ja!!!Meg hát ugyi jány koromban vótam katona!De ilyet nem láttam!Hol és mikor volt ilyen ,,katonai"Pannónia?!

Komment

De ilyet nem láttam!
      Sehol nem írja hogy eredeti, mint ahogy azt sem hogy : Átmeneti, kis szériában gyártott, export, kísérleti, stb ! Csak egyszerűen ,működött a fantáziája.

Komment

mateapu!Az esztétikai megjelenés is kritérium,nem csak a műszaki állapot
        Ezért irtam,két napot!!első villán jó kereken van fék is az már jól is nézhet ki,váz motor marad,ülés csere,tank hátsó burkolat csere,fék és lámpák beköt és jól is néz ki,egy műszakira,nem kell szépnek lennie csak ne legyen rozsdás és megfelel lehet,utána visszaszerel és eladható friss műszakival:felújításra váró állapotban.

Nem igy akarja valaki visszaalakítani"a vörös sárkányt"műszakira és utána vissza?
        "Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.

Komment

"De ilyet nem láttam"
          Mert ezt a Magyar Honvédség sivatgi katonai egységnél használták

Komment

Hát nem tudjátok a magyar sivatagban / Kecskemét és környéke/ azért honosította meg az akácot Tessedik Sámuel, hogy még mi is lássuk ne hordja el a szél! Itt lehetne gyakorolni evvel a géppel 1 bokor-1 nyúl.

Komment

Nem igy akarja valaki visszaalakítani „a vörös sárkányt” műszakira és utána vissza?
              Talált!.......habár nekem csak a lábtartót kel vissza raknom a többi OK!

Komment

Még egy vörös sárkány:

Jawa-TLB 250 vagy Pannonjawa-250?

Click image for larger version

Name:	Sparta-250.jpg
Views:	1
Size:	195.7 KB
ID:	143789
                Utoljára szerkesztve a következő által: CZsolti; 2015 febr. 18, 14:05.

Komment

Azért a gyújtás kapcsolójára folyik a nyálam a kulccsal címkével együtt...

Komment

Kérdés Mi volt előbb a Tyúk vagy a tojás??. Ki másolt kiről írhatnám így is.?

Komment

Jawa-TLB 250 vagy Pannonjawa-250?
                      + egy kicsi NSU, és awó sport

Komment

sepy eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                        Kérdés Mi volt előbb a Tyúk vagy a tojás??. Ki másolt kiről írhatnám így is.?
                        Szerintem senki -senkiről -----ill. ----mindenki -mindenkiről . Ez is egy korszak . Mint pl mostanában , ha nem tudod megnézni egy autó feliratát , nem is lehet tudni mi az .

és minden legalja : http://royaldiesel.hu/dizel-blog/ite...2d....érdekes , ezt most találtam és csodálkoztam , hogy másnak is vannak ilyen gondolatai ....

Komment

az oldal nem található...

Komment

az oldal nem található...
                            Micsoda világ: dízel kombi Jaguar! (Jaguar XF 2.2D)

Komment

Jobb is , szerintem elég ezt elolvasni : Jaguár kombi dízel ----és felfordul az ember gyomra .

Komment

Jóker Te is láttál már furcsaságot, ennél kiábrándítóbb azért mikor egy " miniszoknyásnak tünő" nem borotválkozik időben és félre tud csúszni a melle! Ez a két dolog hasonlatos- egyik sem igazi! Sem a nő- sem a Jaguár. Különben is már Februárt írunk és locsolgasd azt a Simsont,hogy megnőjön Kesziig!

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X