Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Érdekes, meglepő vagy különleges hirdetések a Veterán aprón

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Életem során egy autóm volt diesel. Az is 1989-es évjárat (Opel omega 2,3 szívó)
    Meg voltam vele elégedve,attól függetlenül, hogy nem egy nyomaték bajnok. 7 liter volt (ha nyomtam,ha nem) a fogyasztása. Bejártam vele az országot, Ausztriát, Olaszt, Erdélyt...gond nélkül....azonban,akkor is diesel volt.
    Nem vagyok oda értük, a mostaniakért meg még annyira sem (közös nyomócső, kettős tömegű lendkerék...stb.) A ráfordított szervíz költségek miatt sem.

Komment

Sziasztok
      En mindig is benzines autonak vagyok az elkotelezettje es ezek kozul is a Japan markak mivel ezekkel volt a leg kevesebb problema Nem hasznaltan vasarolt gyari uj autok eseten is Europai autok mindig okoztak kisebb nagyobb problemakat relativ keves kilometerfutas utan is 80000-100000km cirka ( 1800-2000-ccm-es autok) De mikor vettem egy Honda 1600 esi coupe-t es 298000km-t mentem vele a nelkul hogy a normalis szervizek elvegzesen kivul semmit nem kellett rajta cserelni.Ezek utan termeszetesen ennel a markanal maradtam ,es mostani autom is Honda 1400 ccm es most meg nincs 5 eves az auto 170000 km eddig 2 db izzot kellett cserelni a normalis eloirt szervizen kivul .Ellenben hasznalok egy diesel terepjaro hatalmas autot ami nem hogy szar de meg veszejes is (bizonyos szituacioban) mert amikor utoegeti a kipufogoban a lerakodast ha eppen terepen hasznalom nem megy mert csak bizonyos fordulaton jar es nem lehet halasztani hanom akkor csinalja amikor o jonak latja.Elotte volt egy Ducato 2500-AS TURBO-s Puch 4x4 futomuves 1985-ben gyartott furgonom ami elment mindenhol ment mint az itelet nem volt neki akadaj sajnos a bontoban vegezte Azota is banom inkabb fol kellett volna ujitani nem kidobni

Komment

Én személy szerint Diesel párti vagyok de a mai Dieseleket én is egy kalap sz@rnak tartom a sok felesleges bonyolítás miatt. Ezért úgy gondoltam csinálok én is magamnak motort. Ezért lehet megköveztek de szétfaragtam a VW motorjait és össze is kavartam. Az alap egy 1,9-es PD TDI volt. Az összes baromságot lehajingáltam róla. Kapott egy TDI hengerfejet, egy mechanikus adagolót, sima egytömegű lendkereket, sima nem geometriás turbót, oszt jónapot. Egy szál vezeték kell hogy járjon a motor, semmi kompjúter nincs. Nagyon megbízható, viszonylag jól megy, és mindezek mellé a fogyasztása hihetetlen. Abból a szempontból nem vagyok rá büszke hogy szétfaragtam egy motort, de azzal nyugtatom magam hogy használhatóbb, jobb lett és én csináltam. Hát ez az én kis Diesel történetem.

Komment

Szia Joker, 30-ás éveim végét taposom, nyilvÍ n mást láttam én is a világból. Úgy látom a benzines/dízel téma megosztó.
          ami nagyon megváltozott 2000 óta, hogy minden gyár arra törekszik, hogy a minimumait hozza. Több helyen a 100000 mérföld vagy 10 év a gyár által beállított cél. Erre vannak az autók tervezve. Utána mehet a kukába, mert a technika túlnő rajta, nem szabad tovább használni. Látott itt valaki airbag patron cserét 10 éves autón? Pedig kellene, de nem tesszük.
          az én autóm is túl van mar ezen a képzeletbeli határon, nem is akarok jobbat, mert A-B-be elvisz ez is. Ezzel együtt kell élni.
          Egy autóval találkoztam ami kilóg ebből a sorból. Porsche nem csak drága, de nem spórolnak semmin, ha kell bele kifizetik a plusz szerszámokat is. Jelenlegi piacon ezt érdemes venni hosszú távra. A többi autót daralni kell.

Komment

khm...Hamar felejtessz...
            Jól van na ! A Challenger is felrobbant " egyszer ", pedig azt a NASA fejlesztette !

- - - Updated - - -

2000 elötti autókról beszéljünk csak
            Milyen mákom van ! Az enyém pont 2000 es.

Komment

Ez jó vétel, kár hogy semmi helyem itthon: Cz 175 sport
              "When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
              "Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"

Komment

wsievers eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                kár hogy semmi helyem itthon: Cz 175 sport
                Persze hogy, ez a Zsoltinak szól

Komment

Itt egy eredeti Izs : Komplexautó_

Komment

Titus eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                    Persze hogy, ez a Zsoltinak szól

Gupppi nevű fórumtagunk hirdetése. Eddig még egyszer sem szólt hozzá. Ha elkezdjük boncolgatni, akkor lehet, hogy fog.

Egyébként a váz miatt jó vétel lenne. A duplikált blokk pedig már benne van a 472-ben. Tekintettel arra, hogy papíros gép kár lenne elherdálni. Jó felújítási alapnak tűnik.

Komment

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Gupppi nevű fórumtagunk hirdetése. Eddig még egyszer sem szólt hozzá. Ha elkezdjük boncolgatni, akkor lehet, hogy fog.
                      Na-na, először a bemutatkozás

CZsolti eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Tekintettel arra, hogy papíros gép kár lenne elherdálni. Jó felújítási alapnak tűnik.
                      Igen, csak pár dolog hiányzik. Kicsivel drágábban jutottam hozzá az enyémhez is. Ennél viszont van minta bőven a gyári színhez.

Komment

Még lehet a gyári színek is menthetőek.

Komment

Most nézem a hirdetést, ez hozzám van közel. Pedig tutira vettem volna, hogy valahol északon, vagy dunántúlon árulnak jó dolgot. Komolyan megfordult a fejembe, a kis tárolómba a D-Csepel mellé még beférne lehet.
                          Ez az olajszivattyús fajta?
                          Utoljára szerkesztve a következő által: dott; 2015 febr. 24, 20:47.

Komment

Noormááális? Lada 2103 kék belső eladó

Komment

miért ???
                              És ha valaki rosszabbra akarja cserélni a sajátját ??, "harmincé ! "

Komment

Ez az olajszivattyús fajta?
                                Igen az, de innét a fórumról egy Czetkás kolléga már lestipistopizta

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X