Racsnis hajtókarral nem volt nehéz...lehet,hogy engedni kéne picit rajta??
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Egy kis-Csepel felújításának története
Collapse
X
-
-
-
Nem lehetetlen...sőt, ha nagyon szorul, előfordulhat, hogy a fékpofák érnek be a fékdob oldalfaláig. Lehet a keskenyebb csapágy miatt "beljebb ül" a féklap, ez magyarázná azt is, mért érnek hozzá a küllők.(legfeljebb belül is kell hézagolni, a féklap és a kerék között)"When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
Komment
-
-
Már ott is van alátét. Mondom, úgy néz ki, kb kint 2 bent 4 másik oldalt 4 és 2 vagyis egy kerékben 12 fakötésű alátét,ami azért nem vékony. Viszont azokat a szedett vetett régi ezer féle távtartót is kicseréltük.Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 okt. 01, 21:28.
Komment
-
pannoniáscsabi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTudod már hogy melyik változatot sikerült megvenned?
Ismeri valamelyikőtök a "Pokol angyala" című (angolul Beyond the Law vagy Fixing the Shadow címeken futott) filmet? Ez a váz ideális lenne a motorjavítós jelenet újraforgatására miközben a háttérben halkan szól Chris Rea-tól a Working On It c. szám...
http://youtu.be/lMahnKtGevMUtoljára szerkesztve a következő által: kollarg; 2012 okt. 03, 11:20.There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 3 likes
Komment
-
D- Csepel lesz ez...Olyan állapotban van, mint az én /50 esemkorompaiistvan kedvelte ezt."When you're miserable...you need someone...even more miserable than yourself."
"Dneprs don't leak oil, they mark their territory!"
- 1 like
Komment
-
Találós kérdés?? Mi a két kép/gép közt a különbség???
Szerintem sok sok munka, és utánjárás. Ha ehhez hozzá vesszük, hogy egy NŐ műve!!!!!!!!!!
Le a kalappal. Szerintem megérdemli az elismerést.
Kéne nekem egy ilyen feleség a mostani mellé, lehet hogy áttérek a mohamedán hitre. Nem lehet olyan kellemetlen a többnejűség.:-)))))))soveny és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseMi a két kép/gép közt a különbség???
TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseKéne nekem egy ilyen feleség a mostani mellé, lehet hogy áttérek a mohamedán hitre. Nem lehet olyan kellemetlen a többnejűség.
- 1 like
Komment
-
TUZI eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNem lehet olyan kellemetlen a többnejűségChe és kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Intrepid eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetöbb feleség, több anyós!
Csak ,hogy szokják az urnát.:-)))) De mondthatom azt is hogy a jó anyós egy rúgásra indul. Csak hogy a motortémánál maradjunk.
- 3 likes
Komment
Komment