Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Egy kis-Csepel felújításának története
Collapse
X
-
-
Nagyon köszönöm, kedvesek vagytok.
Amint lesz egy kis időm, csinálok egy mappát, és talán írok is egy összefoglalót.
Album:
http://veteran.forum.hu/members/anan...elujitasa-330/
De visszafelé nézzétek a képeket
Vagy valaki fordítsa meg légyszi a sorrendet.Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 okt. 08, 16:20.
Komment
-
-
-
-
-
-
Emlékeztek,hogy a felújítás elején, megemlítettem egy veterán motor szerelőt,aki azt tanácsolta,hogy autó szerelő ismerőssel neki se álljunk a motornak?
Na ez az ember ma megjelent apukámnál, aki gyanútlanul mutatja neki a felújítás részleteit tartalmazó fotókönyvét.
A felújításra nem mondott rosszat (nyilván,mivel ott álltam mellette),de a blokkot ki kell cserélnünk, és ebben ő tud segíteni. Mondtam,hogy én a fórumról kapom a segítséget és továbbra is inkább hozzátok fordulok. Szerinte az interneten szerzett dolgok nem jók, és nem lehet itt megoldani a blokkcserét. Abban maradtunk, hogy mi nem akarjuk, veterán vizsgára küldeni a motort, így nem kell blokkot cserélni benne....
Szóval van még utózengése ennek a felújításnak...Utoljára szerkesztve a következő által: Anangyalka; 2012 okt. 16, 21:05.soveny és korompaiistvan kedvelte ezt.
- 2 likes
Komment
-
Hy.
1. Ki ez a senki??? Mit mutatott eddig?? Pofázni lehet, de előbb álljon elő a farbával, jöjjön ide, mutasson valamit, dumáljon, lássuk tényleg ért hozzá, vagy csak a pofája nagy. Remélem tényleg olvassa a fórumot.
2. Engem spéciál qrvára nem érdekel, hogy egyesek mit szólnak a mocimhoz. NEKEM tetszik és a többi csak blabbla. Nem kiállításra készítettem vitrinbe, csak MAGANNAK, nekem így tetszik és ennyi.
Komment
-
-
Biztos,hogy ért hozzá, hiszen ez a munkája, több 10 vagy 100 motort csinált már, csak pont a lényeg nem egyezik nála és nálunk. Ő azért csinálja,mert ez a munkája,mi pedig azért csináltuk,hogy apukámnak ajándék legyen. De úgy érzem,azzal,hogy visszajött, és letett erről a vizsgás dologról, ő is rájött erre,hogy mi nem fogjuk kiállításokra vinni, és Balatonra járni vele, egyszerűen csak szép állapotban megtartani. Úgy hogy nem mondok rá rosszat, nem kérdőjelezem meg a szaktudását, csak az esett rosszul,hogy már az elején leírt minket, és ha blokkot akarnánk cserélni,akkor azt sem tudjuk nélküle megoldani...
Komment
-
Mindegy mennyi motort csinált. Ez a munkája?? Akkor csak munkát akart.
Aztán a beszólás , hogy itt kik vannak. Még mindig tartom magam ahhoz , hogy ide szabad jönni, és bizonyítani. Akik itt vannak, azok őszintén segíteni akarnak, nem pedig üzletet kötni.:-))) Lehet hogy ért hozzá, de magával viszi a sírba. Legalább is nekem úgy tűnik. Nem akarja elszórni a tudását mert akkor kisebb az biznisz.
TZ eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTUZI, nyugi, nincs semmi baj!korompaiistvan kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
Nélküle nem lehet?! Dehogynem, eddig is nélküle volt minden.
Ifjú titánok?!
Hát én fiatal vagyok, de van itt nem is egy korosabb kolléga", aki nem csak beszél, hanem tesz is. Főleg, ha fiatal teszi, akkor nem szólhat.
Ilyen hozzáállású szakiból van annyi, hogy Dunát lehet velük rekeszteni, de a munka olyan amilyen, amit kapunk, jó drágán Persze van sok-sok ember, aki semmit sem ért a szereléshez, ők bíznak benne, őket szokták kihasználni!
Angyalka, bocsi a belevau-ért, de egyet értek Tuzivel! Főleg barátként nem szép ez a hozzáállás!
Komment
Komment