Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Egy kis-Csepel felújításának története

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Ez a csapágydolog már megoldódott. De köszönöm a tanácsodat.
    Viszont olvasd el mit írtak itt,amikor felhoztam én is a Loctite ragasztó-tömítőt....

István, ezt a lökhárító témát a másik topicba....

Ezen a képen talán látszik a persely ami lett bele:
    Attached Files
    wsievers és korompaiistvan kedvelte ezt.

Komment

Most találtam ezt a képet,még nem is mutattam nektek:
      Click image for larger version

Name:	motor.jpg
Views:	1
Size:	221.8 KB
ID:	134003
      Ricsi95D, korompaiistvan és 4 további látogató kedvelte ezt.

Komment

Nagyon szép lett. És még azt mondod, hogy laikus vagy. Hát én ismerek néhányat, de azok nem tudnak így összerakni egy motort.
        kedvelte ezt.

Komment

Szép moci.Sok munka lehet benne,mennyi idő volt?

Komment

Bocsánat , de jobb ha én szólok (itt 4 szemközt )---de fordítva van összerakva az eleje . Vagy nem ?-nem vagyok nagy Csepeles .
            kollarg kedvelte ezt.

Komment

Anangyalka eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
              Egy kis - Csepel felújításának története képek - SportMotor
              De bizony mutattad !

Komment

joker eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                Bocsánat , de jobb ha én szólok (itt 4 szemközt)---de fordítva van összerakva az eleje . Vagy nem ?-nem vagyok nagy Csepeles .

Csak a kerék van a másik irányba, de működött, ahogy a képek bizonyították

Komment

mir-mur, nem tudom,te hol látsz ilyen előtte-utána összerakott képet ott ?!

Joker, tényleg fordítva van, de az nem véletlen Pont így akartuk De működik!!

Komment

hol látsz ilyen előtte-utána összerakott képet ott ?!
                    Milyen igazad van ! Tényleg nincs ráírva. De te a képe mondtad
                    ezt a képet,még nem is mutattam nektek:
                    Pedig az első, és az utolsó kép ez.

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                      Pedig az első, és az utolsó kép ez.

A többieknek az egyszerűség kedvéért összeraktam egy képpé,így szembetűnő a fejlődés, de ha ez neked gondot okoz, akkor te csak lapozgasd át a 3 oldalt mindig, és úgy nézd meg a változásokat az első és utolsó képeken.
                      CZsolti kedvelte ezt.

Komment

mir-mur kedvelte ezt.

Komment

Éredekes dolog ez a fórum.

Egyrészt erős szakmai támogatást ad annak, aki igényli ezt.

Másrészt alkalmat arra, hogy kicsit büszkélkedjünk azzal, amink van, - amit egyébként a "civil társadalom" többé-kevéssé elismer, vagy nem ismer el.

És persze, valljuk be, jó érzés ha kapunk visszajelzést, mennyire szépen sikerült a munkánk, vagy az, amit birtokolunk.
                          és még jobb érzés, ha még többször kapunk ilyent.

Ez nem szimplán emberi tulajdonság. Az állatokban, de a növényekben is meg van.

Hát csak ennyit szerettem volna most irni.
                          mir-mur kedvelte ezt.

Komment

Sziasztok!

Kedves Angyalka!

Csak gratulálni szeretnék a "kis Csepelhez". Szerintem nagyon szép lett, és apukád biztos büszkén fogja használni a lányától kapott ajándékot. Nekem 3 lányom van, és a középső akit érdekelnek a "rozsdaboglyák" és szívesen bütyköl velem. Remélem benne tovább él majd a veteránozás érzése. Még egyszer gratulálok!

Üdv: Mittom
                            kedvelte ezt.

Komment

összeraktam egy képpé,így szembetűnő a fejlődés, de ha ez neked gondot okoz, akkor te csak lapozgasd át a 3 oldalt mindig,
                              Köszönöm a lehetőséget, de úgy gondolom elég volt egyszer átélnem ezt a csodát. Ha mégis kopnának az emlékek, majd visszalapozom az eddigi 38 oldalt.

Komment

Mittom, úgy veszem észre, egy több Nő-lány vagy fiatal, legyen az férfi vagy nő , érdeklődik a motorok-autók, veterán motorok-autók iránt. Én is remélem,hogy idővel egyre kevesebb régi szerkezet lesz az enyészet martaléka. Az csak jó,ha a lányod is hasonlóképp vélekedik a veteránokról mint te.

Kedves többiek, ha ennyire unjátok már a kis topicomat, akkor miért olvassátok, és kommentáljátok???
                                mittom kedvelte ezt.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X