Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán filmajánló

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
    Ez itt egy összevágott részlet, kis ízelítő - a teljes film kézen-közön terjed, akit érdekel, szóljon, és kerítünk egy példányt. A jútyúbra nem tenném fel az egészet (nehogy ott is belém kössön valaki nagyon okos).
    Szia! Nekem ugyan még nincs Pannóniám, de nagyon tetszik ez a motor, ő a fő jelölt a majdani veterán nagymotor beszerzés alkalmával. (Már csak az a kérdés, mennyire könnyű hozzá alkatrészt és mesterembert találni, mert nem bánom, ha költeni kell rá, de nem vagyok túl képzett szerelésben...) Ezért szeretném megnézni a filmet! Elképzelhető, hogy fel tudod tölteni nekem valahova?

Nekem a jelenlegi járművem ill. szerelmem a Vespa (Pk50-esem van), hát az jó sok filmben megpillantható, ez az IMCDB.org listázott is nekem vagy százat, remek oldal, köszi a tippet!

Ezért inkább nem konkrét járműről mutatok videókat, hanem a kedvenc korszakomról (gyönyörű nők, tökös zenék, remek filmek!), a 70-es évek olasz terméséből szemezgetek:

Utoljára szerkesztve a következő által: Andris86; 2011 jún. 06, 12:26.

Komment

A leggyorsabb indián KÖTELEZŐ MINDENKINEK.

+ D.Nagy motort szerel című videó!

Komment

nézzétek meg a Rítust nem rég volt a mozikban...az öreg pap egy viktoriát szerel

itt van belőle egy kép:

Click image for larger version

Name:	rite-2.jpg
Views:	1
Size:	23.9 KB
ID:	129065
        Utoljára szerkesztve a következő által: ficcero; 2011 júl. 24, 12:25.

Komment

A Vonat c. 1964 -es filmben is elég sok régi szekér van, aki kedveli a háborús filmeket annak tetszeni fog. Én ma vettem meg a Budaörs-i Media-ban 590 Ft volt. Még volt 3 db készleten...

De most pénteken is játsszák TV -ben

A vonat - PORT.hu

Click image for larger version

Name:	thetrain21zndappks7506jy.jpg
Views:	1
Size:	47.2 KB
ID:	129081

Komment

Jé, "régen" is tudtak motorozni!
            A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Hát ez nagyon durva volt! Köszönöm ezt a videót!

Komment

Baleset-megelőzés
                Most meg jön a protektor! Hű de jó lesz az oldalkocsis Pannóniámmal beöltözve protektoros védőruhába, az ajkai fő utcán motorozni!

A boldogság emléke már nem boldogság, de a fájdalom emléke még fájdalom./Byron/

Komment

Az utolsó kisfilm városi jeleneténél, vajon hányan ismerték fel a városukat Én is simán felismertem benne az Avasi lakótelepet.
                  Akkoriban fénymásolták a lakótelepek tervrajzait,

Komment

Egy kicsi szívfájdítás

Komment

Komment

Komment

Komment

Sajnos itthon kb egy nap alatt elhordanák, már ha lenne ilyen... (és nem felújítási céllal)
                            You can't buy happiness, but you can buy a bike and that's pretty close

Komment

Hát ezen nem kicsit fájt a szívem, pedig még csak az elsőt néztem meg 6:23-nál a Mustang erősen szíven ütött annyira még nem is volt rossz állapotban... Mondjuk a Charger meg a Belairek ugyanúgy sajogtak nem épp ócska vasat látok bennük még igy sem. Látva viszont hogy a motor már egyikben sincs benne már értem amikor a felújítós műsorokat nézem hogy honnan kapnak elő egy felújított izom motort...
                              Ilyen helyről akár ócskavas árban is szivesen elhoznék ezt azt ha kinnt élnék...

Komment

mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
                                Egy kicsi szívfájdítás
                                A Discovery-n volt egy sorozat, hogy minden epizód elején (Amerikában) kimentek egy ehhez hasonló roncstelepre, választottak egy aránylag egyben lévő autót, és azt újították fel, majd adták el jó pénzért...

Komment

Ugrás az oldal tetejére
                                Working...
                                X

Debug Information