Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán filmajánló
Collapse
X
-
Hát ezen nem kicsit fájt a szívem, pedig még csak az elsőt néztem meg 6:23-nál a Mustang erősen szíven ütött annyira még nem is volt rossz állapotban... Mondjuk a Charger meg a Belairek ugyanúgy sajogtak nem épp ócska vasat látok bennük még igy sem. Látva viszont hogy a motor már egyikben sincs benne már értem amikor a felújítós műsorokat nézem hogy honnan kapnak elő egy felújított izom motort...
Ilyen helyről akár ócskavas árban is szivesen elhoznék ezt azt ha kinnt élnék...
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseEgy kicsi szívfájdítás
Komment
-
Aries88 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy nap alatt elhordanák, már ha lenne ilyenOdinHEM kedvelte ezt.
- 1 like
Komment
-
ApaE eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseegy érdekes rövidfilm :
Komment
-
Akos eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseÚjra "A leggyorsabb Indian" (annyit hallottam róla, hogy most már megnézem : 2012. szeptember 26. (vagyis ma), Duna T.V., 21:20.
Kérem, mindenki telepedjen a TV elé és nézzétek meg ezt a remek filmet a Veterán fórum ajánlásával!
Meg ne lássak itt senkit csetelgetni a film alatt!
- 2 likes
Komment
-
Kíváncsi vagyok a véleményetekre a „A leggyorsabb Indiannal” kapcsolatban. Hogy tetszet? Nekem nagy kedvencem a film. Azt gondolom, hogy elég hitelesen van ábrázolva a motorszerelés. Az ilyen filmekben általában elnagyolják a szakmai részleteket, de itt szerintem figyeltek az apróságokra is. Amúgy pedig izgalmas és egyben szórakoztató cucc. Többször is nézhető.
Komment
Komment