Udv.Elmelkedjunk el ezekrol a szamokrol ami egy nallam talalhato T1 es vazon talalhato.Mar a vazszamot sem ertem igazan.Egyedul a renszamot ertem csak.koszi
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
T1 vagy mi?
Collapse
X
-
Üdv!
A vázszám az egyszerű, 1963 májusában gyártott 97-es sorszámú T1-es. A második képen lévő számsor ott van, ahol alapesetben az adattábla található. Talán annak a hiányával van összefüggésben...zahi, Lemezjáték és 4 további látogató kedvelte ezt.
- 6 likes
-
Cooper341 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea gyártás napját nem jelölték még?mi a 2 nulla???
"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
-
Cooper341 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésetábla helyén lévö számsorrol tudtok valamit?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Én is valami hasonlóra gondolok . Előfordulhat , hogy a korábbi váztörések után a vázat hegesztő melósnak be kellett ütnie az azonosításhoz a számát, hogy vissza tudják keresni a felelőst . Tették ezt a tipustábla alatti felületen , hogy később ne látszódjon a beütés . De lehet ,hogy a vázon a gyártás folyamán változtatást eszközöltek (elégé a hónap elején készült a motor ...), és a már változtatott vázak vizsgálatra kerültek , melyhez elengedhetetlen a megjelölés ... a vizsgálaton való megfelelőség után a változás mehetett gyártásba , a vázakat amik nem roncsolódtak pedig felhasználták .... De lehet ettől a valódi megoldás sokkal banálisabb .Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2017 nov. 05, 21:58.
- 4 likes
Komment
-
Cooper341 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseés volt olyan hogy a gyártás napját nem jelölték még?
zahi eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTették ezt a tipustábla alatti felületen , hogy később ne látszódjon a beütés
Mondjuk szintén valami vizsgálati / MEO-s számsorra tippeltem, de hátha valaki meg tudja mondani biztosra.
There's a very fine line between "hobby" and "mental illness".
- 2 likes
Komment
-
Cooper341 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan egy p12 es vázam,papir nélkül szintén.El adjam van ne?"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 3 likes
Komment
-
Papír nélkül szinte semmit sem ér, de egyébként úgy van ahogy Máté is mondja.Az , hogy eladod , vagy nem adod a te dolgod . Egyébként nézz meg inkább egy hirdetési oldalt , és viszonyíts ... Azt hiszem nem szivesen vállalkozik senki sem ezen az oldalon értékbecsléssel.
Egyébként valoszínűbb hogy semmi különleges nincs benne , a 21 -nél is találtam a tábla alatt beütött számokat , sőt talán még képet is tettem róla ...Utoljára szerkesztve a következő által: zahi; 2017 nov. 07, 16:11.
- 3 likes
Komment
-
Cooper341 eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseVan egy p12 es vázam,papir nélkül szintén.El adjam van ne?Mit kérjek érte ha igen.74es
Ha ez a viszonylag ritka szerencsés helyzet nem áll elő, akkor azt tudom mondani, hogy a váz az, ami legritkábban hiányzik valakinek egy motorkerékpárról...
- 3 likes
Komment
Komment