Öt , az az 5 db , bár ez még változhat . Mert mi van , ha meglátják a rajongói oldalamon .. ?? Aztán elindul a lavina ..
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Veterán Fórum Naptár 2018.
Collapse
X
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa felépítem a garázsát, és leszigetelem a házát ,"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Mivel a naptár témához utólag már nem tudtam szavazást hozzáadni, így itt lehet megrendelni, és bejelölni a darabszámot:
https://veteran.forum.hu/forum/cseve...grendel%C3%A9s
- 1 like
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTöbb órás éjszakába nyűló tárgyalás után ,sikerült megegyezni a nyomdásszal ! Ha felépítem a garázsát, és leszigetelem a házát , 2000 ft , vagy az alatti összegre fog kijönni a naptár darabja A-3 méretben !
- 1 like
Komment
-
Kérném a fórumtagokat hogy a mellékelt linken adják le a megrendelésüket. Akik már jelezték igényüket ők is erősítsék meg, a biztonság kedvéért (az elsőre)
https://veteran.forum.hu/forum/cseve...8-megrendelésUtoljára szerkesztve a következő által: wsievers; 2017 nov. 18, 13:52.
- 2 likes
Komment
-
Ha kérhetnék személy szerint a magam nevében beszélve, hogy a naptárt levélcsomagban adjátok már fel részemre. Vállalom a felelősséget megérkezését illetően. Illetve az átutalási számlaszám is jó lenne majd tudni. Köszi a naptárt létrehozóinak!Utoljára szerkesztve a következő által: Igrich; 2017 nov. 21, 12:49.
- 4 likes
Komment
-
Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseHa kérhetnék személy szerint a magam nevében beszélve, hogy a naptárt levélcsomagban adjátok már fel részemre. Vállalom a felelősséget megérkezését illetően. Illetve az átutalási számlaszám is jó lenne majd tudni. Köszi a naptárt létrehozóinak!"Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 4 likes
Komment
-
Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea naptárt levélcsomagban adjátok már fel részemre.
- 2 likes
Komment
-
mir-mur eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseTavaly is levélcsomagként ment szerintem !
- 1 like
Komment
Komment