Felújítás alatt van nálam egy Riga 12 valaki megtudná mondani mi lehet a színkódja a két színnek?
Közlemény
Collapse
No announcement yet.
Riga 12
Collapse
X
-
Én nem tudom megmondani. Ha elviszed egy komolyabb festék boltba a motor egy kisebb alkatrészét, nyíiván ami festet, ott megtudják mondani a kódot. De ki is keverik neked a kért mennyiségbe. Én egyszer Mezőtúron voltan egy festőnél simán kész volt tíz perc alatt és nem saccra keverte, számgépes vezérléssel korrekt áron. Nem tudom hol laksz, de biztos van ilyen a közeledben is.
- 6 likes
-
Olyan romlott gyümölcsleves színe van,ez csak gyári lehet!
Nekem két Riga-12-em volt az egyik zöld-sötétzöld a másik fekete-okker színben,ezek voltak az első színesek. Ezek előtt a ferde-tankos türkiz-zöld volt az összes.
Véleményem szerint csak tisztítani és kijavítani kellene esetleg jobb állapotú eredetiből.....nem csúnya és így eredeti festés után már nem!Utoljára szerkesztve a következő által: mátéapu; 2018 jan. 31, 18:41."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseNekem a váz színe nem dereng, nem lehet hogy ez egy megmodernizált RIGA 4-es, annál emlékszem ilyen színű vázra, a sárga sárvédőhöz, tankhoz szerintem a metál (vagy kalapácslakk)zöld van az emlékeimben, mondjuk a korommal jár a szenilitás
Na önmagammal vitatkozom és beszélgetek. Rá kerestem google professzoron. Valóban Riga I2 a keresés alapján, a szín is ok.
Kép:
Utoljára szerkesztve a következő által: Igrich; 2018 jan. 31, 18:50.
- 1 like
Komment
-
Ifás eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseLe lett homok szúrva az összes fényezett alkatrész színkód hiányában egy teljesen új párosítású fényezést fog kapni.
Ez a kép az eredeti festése volt?
Ha igen, vidd a képet színkód olvasásra.
Vagy:
Felkutatni valakit, aki festett eredetiről gyári színre, de hát most is ezt tetted...
Komment
-
Igrich eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintésea önmagammal vitatkozom és beszélgetek. Rá kerestem google professzoron. Valóban Riga I2 a keresés alapján, a szín is ok.
Viszont motor amiről itt beszélünk az finoman fogalmazva is szarbarna.
De ugye ez a kérdés már okafogyottá vált.
- 2 likes
Komment
-
emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintéseViszont motor amiről itt beszélünk az finoman fogalmazva is szarbarna."Rohan az életed és rohan az út.Elmarad mögötted lassan a múlt.Nem tudod biztosan,hogy hová is mész,de úgy is észre veszed ha oda érsz."V.A.
- 2 likes
Komment
Komment