Közlemény

Collapse
No announcement yet.

Veterán motort külföldre

Collapse
X

• Szűrők
  • Idő
  • Megjelenít
Clear All
new posts

Veterán motort külföldre

A múlt hétvégén találtam a Veterán aprón egy hirdetést melyben egy Jawa Pionyr veterán minősítéssel 110 eFt-ért eladó.
    eljátszadoztam a gondolattal, mert mégiscsak viszonylag kis pénzért lehetne egy "járgányom" amivel meg lehet jelenni börzén és egyéb közeli rendezvényeken, kis helyen elfér és szinte nincs egyéb költsége (biztosítás, adó)
    Mire megszületett bennem a döntés a hirdetés eltűnt.
    Másnap azonban már az EBAY-on díszelgett a motor. Tegnap le is járt az aukció 391 euro lett a vége.
    Vagyis ez esetben árfolyamtól függően az alku összege lett a haszon a dolgon.
    Cserébe egy szép kis motor eltűnt az országból.

Természetesen megnéztem az eladó több motort is árul egyszerre, és csak a motorokat néztem, tehát jó exportőr lehet. Üríti a magyar piacot rendesen, ami jó annak aki el akar adni mert így a válságban is erősödik ettől a kereslet és emelkedik az ár, jó annak akinek van, mert az így felárazódik, de én ezt most megvettem volna

Ezeket a neppereket régóta követem az E-bayen kb 100 motor ment ki tavaly Sok 350/250 Jawa meg oldalkocsis motorok is

Komment

emu eredeti hozzászólása Hozzászólás megtekintése
      A múlt hétvégén találtam a Veterán aprón egy hirdetést melyben egy Jawa Pionyr veterán minősítéssel 110 eFt-ért eladó.
      ...
      Másnap azonban már az EBAY-on díszelgett a motor. Tegnap le is járt az aukció 391 euro lett a vége.
      Különös és nem túl egyszerű módja ez a pénzváltásnak.
      Everything is better when you decide you don't care.

Komment

Elég nagyot alkudhatott a vevő, mert az ebay-en komoly jutalékot is kell fizetni. Nem hiszem, hogy sok pénzt keresett ezen motor eladásával. A baj persze az, hogy így külföldre kerülnek a motorok.

Komment

Ugrás az oldal tetejére
        Working...
        X